Şimdi Ara

Bu kitap serinin ilk kitabı mıdır (GAME OF THRONES) Acil bakarsanız indirimde son gün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dostum ilk kitabı evet ama serinin diğer 6 kitabının kapak farklı yani sen bu kitabı alırsan ve diğer kitapları da okuyayım dersen takım bozulacak.Kaldı ki 18 lira kitap öyle aman aman bir indirim yok normal kapaklı versiyonu al bak bu linki fiyatı uygun+kargo bedava+siparişte not kısmına dh nickini yazarsan 1 kitapta yanında ücretsiz gönderdikleri için veriyorum siteyle alakam yok site dhde hemenkitap nickli arkadaşın daha önce alışverişim olduhttp://www.hemenkitap.com/magaza/prddet.php?pid=15736

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Aralık 2012; 18:25:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadığım yanı ikiside epsilon yayıncılık ? linkini verdiğim kitabı bitirdiğimi düşünürsek;diğer kitapları okuyamaz mıyım yani devamı gelmeyecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan_manda -- 14 Aralık 2012; 18:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_manda

anlamadığım yanı ikiside epsilon yayıncılık ? linkini verdiğim kitabı bitirdiğimi düşünürsek;diğer kitapları okuyamaz mıyım yani devamı gelmeyecek mi ?

Okursun dostum ama diğer kitapların kapaklar farklı tarz(senin verdiğinde diziden fotoğraf benim verdiğim ve devam kitaplarında kapakta semboller içeren çizim var) yani set gibi durmayacak ben çok dikkat ederim o gibi şeylere 2 lira fazla ver hem diğerlerini alınca takım bozulmaz hem de 1 kitap hediyesi var dhlilere.Ha ben takılmam set gibi durmasa da olur dersen al dediğim gibi ben takılırım öyle şeylere o yüzden tüm seri set şeklinde elimde var ilk kitap farklı olsa satar sete uygun kapaklıyı alırdım muhtemelen.

• Hocam saol ama E.Stark da ayrı bi hava katmış kapağa bence ya :) hepsiburadadan alırım büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_manda

Hocam saol ama E.Stark da ayrı bi hava katmış kapağa bence ya :) hepsiburadadan alırım büyük ihtimalle

42_SeNTeZ_42 çok doğru söylemiş, bu serinin kitapları 2 kısım olarak çıktığını düşünürsek ileride toplam 13 kitap olacak. O zaman 12 kitabın kapağı uyumluyken birinci kitap kabak gibi sırıtacak. Bence diziden alınan resmin olduğu kitabı almamalısın. Yine de sen bilirsin.
  •  Bu kitap serinin ilk kitabı mıdır (GAME OF THRONES) Acil bakarsanız indirimde son gün.

Şu ahenke bak
  • Tamam ya niye üstüme geliyosunuz Normal kapaklıyı alıcam tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Dostum ilk kitabı evet ama serinin diğer 6 kitabının kapak farklı yani sen bu kitabı alırsan ve diğer kitapları da okuyayım dersen takım bozulacak.Kaldı ki 18 lira kitap öyle aman aman bir indirim yok normal kapaklı versiyonu al bak bu linki fiyatı uygun+kargo bedava+siparişte not kısmına dh nickini yazarsan 1 kitapta yanında ücretsiz gönderdikleri için veriyorum siteyle alakam yok site dhde hemenkitap nickli arkadaşın daha önce alışverişim olduhttp://www.hemenkitap.com/magaza/prddet.php?pid=15736

hocam oradaki foto eski bende o linkden aldım normal kapak geldi zaten ned stark baskılı olanlar çok önceden bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Bu kitap serinin ilk kitabı mıdır (GAME OF THRONES) Acil bakarsanız indirimde son gün.

Şu ahenke bak

kargalar nerede
  • Kitapçıda bulabilirsiniz Ben daha Yüzükler efendisi serisini toplayamadım bunlara daha çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Dostum ilk kitabı evet ama serinin diğer 6 kitabının kapak farklı yani sen bu kitabı alırsan ve diğer kitapları da okuyayım dersen takım bozulacak.Kaldı ki 18 lira kitap öyle aman aman bir indirim yok normal kapaklı versiyonu al bak bu linki fiyatı uygun+kargo bedava+siparişte not kısmına dh nickini yazarsan 1 kitapta yanında ücretsiz gönderdikleri için veriyorum siteyle alakam yok site dhde hemenkitap nickli arkadaşın daha önce alışverişim olduhttp://www.hemenkitap.com/magaza/prddet.php?pid=15736

hocam oradaki foto eski bende o linkden aldım normal kapak geldi zaten ned stark baskılı olanlar çok önceden bitti

Doğrudur dostum ben d&r'dan almıştım hepsiburada hangi kapağı gönderiyor bilemem resimde kapak farklı olunca ona göre yorum yaptım.

• 3 lira fazla ver D&R magazasindan al %25 indirimli su anda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Doğrudur dostum ben d&r'dan almıştım hepsiburada hangi kapağı gönderiyor bilemem resimde kapak farklı olunca ona göre yorum yaptım.

o kapaklı versiyonu çok önce bitti akıllı hepsiburada güncelleme zahmetinde bulunmadı bende araştırmıştım normal kapak olduğunu anlayınca aldım

• hepsiburada son baskısını gönderiyor. zaten müşteri hizmetlerine sordum ben de almadan önce.. ben de çarşamba aldım 5 kitabı .. ertesi gün elimdeydi.. diğer hızlı gönderi olmayanları da sonra siparişini verdim üstelik onlarda 10 TLhediye çekini de kullandım. yarın geliyor kılıçların fırtınası 1 ve 2.. okumaya başlarım önümüzdeki hafta içinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

hepsiburada son baskısını gönderiyor. zaten müşteri hizmetlerine sordum ben de almadan önce.. ben de çarşamba aldım 5 kitabı .. ertesi gün elimdeydi.. diğer hızlı gönderi olmayanları da sonra siparişini verdim üstelik onlarda 10 TLhediye çekini de kullandım. yarın geliyor kılıçların fırtınası 1 ve 2.. okumaya başlarım önümüzdeki hafta içinde..

ned starklı olan gelmeyecek yani dimi bende 8 lira hediye çekimi kullandım
  • Aşağıdaki linke bakmanızıtavsiye ederim.

http://www.kitapgalerisi.com/GEORGE-R-R-MARTIN_ar_105239
  • kitapların ingilizcelerini mümkünse ikinci el arıyorum, bir bilginiz var mıdır?
  • Serinin güzel bir resmini de paylaşalım:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.