Şimdi Ara

Bu kıtlıkta anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bi kaç haftadır elektronik ürünlerde bir kıtlık var sanırım gümrük kaynaklı belki başka birşeylerde olabilir ama ürün bulmakta zorluk yaşanıyor orası kesin. yeni sistem toparladım herşey elime ulaştı ama anakart konusunda sıkıntı yaşıyorum. asus rog strix x570 e-gaming almıştım ama satıcı ürünün ellerinde olmadığını ve gümrükten geçmediği için bizde bekliyoruz diyorlar. bende beklemekten sıkıldım o fiyat aralığında stoklarda olan güzel bir anakart öneriniz varmıdır. 1. tercihim asustan yana 3 yıl garanti olduğu için ama güzel anakart önerilerinede açığım. 3000 ni geçmezse sevinirim Şimdiden teşekkürler

Sistemde ;
    ryzen 7 3700x
    g-skill 3600 mhz cl 16 ram
    corsair rx850w power
    gerisi çokta mühim değil :)

• akakce.com
    ASUS ROG-STRIX-X570-F GAMING HDMI DP M2 USB3.2 AM4 | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/siparis/?p=624065934&ref=akakce&v=1.16.2&z=134

• onu bende buldumda kullanılan bazı parçalar bi tık daha altı diye düşünmedim. uzun bi süre upgrade yapmayı planmadığım için biraz daha iyi birşeyler arıyorum
  • x570 yonga için güzel bir bütçeye sahipsiniz

Gigabyte Aorus X570 Ultra modelini 2500 TL ye erişmek mümkün geri kalan +500 TL ile de mugen 5 soğutucu alıp işlemciyi rahat ettirebilirsiniz.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Şu dönemde stokta olan ürünler sanki pek tercih edilmeyen ürünler gibi geliyor bana ama sizce nasıl bir kart hiç gigabyte ürünü kullanmadım o yüzden soruyorum yanlış anlamayın
  • Bütün dünyada stok problemi var. Yabancı forumları okursan onlarda sıkıntılılar ama onların avantajı çok çeşitli markalar ve ürünler var
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Bende farkındayım bi sıkıntı olduğununda bu ne zamana kadar böyle devam edicek acaba onu merak ediyorum. eğer uzun sürecekse elde bulunanlardan alıp kullanıcam artık ama şu 1 haziran muhabbeti ürünlerin tazelenmesini sağlıcaksa onuda bekliyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kelleco2 K kullanıcısına yanıt
    Tüm dünya düzeltmeden stoklar normale dönmez. Çin üretime başladı ama Amerikadaki firmada çalışanlar hala esnek çalışıyor çoğunu çıkarttılar belki hadi Amerika normale döndü desek depolar sayılacak tekrar sayılar çıkacak ona göre fabrikaya bildirilecek ona göre depolara ürün çekilecek. Tüm bu süreçler Eylül Ekimden sonra netleşir. Belki konsolları bile erteleyebilirler. Dünyada 2.dalga korkusu var
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    hocam biraz baktımda ultra ile MSI MEG X570 ACE arasında kaldım 2700 civarlarında ace var sizce hangisi daha iyidir. aynı sınıftalar ama vrm vs olarak hangisi daha iyidir bilginiz varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleco2

hocam biraz baktımda ultra ile MSI MEG X570 ACE arasında kaldım 2700 civarlarında ace var sizce hangisi daha iyidir. aynı sınıftalar ama vrm vs olarak hangisi daha iyidir bilginiz varmıdır ?
    VRM yapısı, soğutma, yazılım ve genel bileşen kalitesi olarak MEG X570 ACE çok daha iyidir hocam. En uygun fiyat Hepsiburada'da gönünüyor.

• The_Rapper kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ordan gördüm bugün hepsiburada güzel indirimler yapmış herkes aynı fikirdeyse ace almayı düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.