Şimdi Ara

Bu kız %100 haklı bende Acun medyada stajyerdim çünkü bir ara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
18
Favori
33.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Acun - Merve meselesi değil. Olay medya'nın sadece işine gelen kısmı sunmasının bir kez daha gözler önüne serilmesi.
  • Bir belgesel vardı kanalın birinde bir kadın bir de erkek adanın birinde yaşam savaşı veriyorlar. Sanırım 4 gün falan geçiriyorlar.
    Sadece bir gün içinde yediklerini hatırladığım kadarı ile size anlatayım.

Sabah kadın 3-4 yengeç yakalıyor hemde büyük onları yiyorlar. Ardından adam kuş yumurtası topluyor. Hatta bazıları döllenmiş çıkıyor onları bile tüketyorlar. Sonra kocaman bir yılan balığı yakalıyorlar onu pişiriyorlar. Arada daha varsa yedikleri şimdi hatırlamıyorum.

Bizim kilere bakıyorum. El kadar balık tutup 10 kişi yiyor. Bunun üstüne performans isteyen yarışmalara katılıyorlar. Boş zamanlarında da spor yapıp yüzüyorlar. Hey yavrum hey.
  • Ne çekememezliktir bu böyle.
  • piiii, hep derdim zaten bu kameranın çektiği taraf, kamerasız zamanlarda neler oluyor kimbilir. aç kaldıklarına inananlara ise diyecek bir söz bulamıyordum zaten.

bir de dikkat etmişsinizdir, yarışmalar hep çekişmeli gidiyordu. ha o kazanacak ha o o da planlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 30 Haziran 2012; 15:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

"Survivor" ekibi ile sürtüşme yaşayan Merve Büyüksaraç, yarışmanın Kıbrıs'ta yapılan büyük finaline de katılmadı. Ekipte bir tek onun olmaması, yayında verilen ada görüntülerinden de montajla tamamen çıkarılması, yaşanan gerilimi bir kez daha gündeme getirdi. Merve Büyüksaraç, dün TV8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var mı?" programında da konuyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu: "Survivor ortamını gerçek, yarışmanın adil olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş. Olanları adadan dönünce daha net anladım, çok üzüldüm. Adamına göre montaj yapılıyormuş meğer... İyi gösterilmek istenen iyi, kötü gösterilmek istenen kötü gösteriliyormuş. Mustafa Topaloğlu, Sibel'in (Tüzün) hakkını savunduğum için bana sürekli küfür etti ama yayınlamadılar mesela... Öte yandan beni hiç öyle olmadığım halde saygısız biri gibi gösterdiler, imajımı bozdular. Mesela Anıl da çok tutuldu, herkes çok sevdi, ama hepsi tezgâh. Geldiğinde ekipteki herkesi ismine kadar tanıyordu. Adadan ayrıldıktan sonra Acun Medya çalışanlarının bana 'Biz Mustafa Topaloğlu'yla 10 hafta sözleşme yaptık' demesi. Bir de benim için 'Doğuş'u sırtından vurdu, Almeda'yı kandırdı' dediler. Doğuş'u yazdığım hafta Acun Medya çalışanları beni yönlendirdi, Doğuş'u yazmamızı onlar istedi. Adada o kadar aç da değildik. Evet, yerde yatıyorduk, fareler vardı ama yapım ekibi yemek veriyordu. Çok ciddi açlık çekmedik hiç. Sözleşmede 'Kıbrıs'a gelmezseniz 100 bin TL ödersiniz' yazıyordu, buna rağmen gitmedim. Gerekirse o cezayı ödemeye hazırım. Yarışmaya katıldığım için de pişmanım."

arkadaşlar harfi harfine doğru ben 2 sene önce staj yaptım survivor var mısın yok musun zamanında. Bu kasetlerin hep ham görüntüleri gelirdi bizlere montaj bölümündeydim,, bugüne kadar söylemek istemedim ama artık bu yapmacık tavırlar falan benimde canımı sıkmaya başladı. Sizlerde buraya Nihat kazandı yok bu kazandı diye survivorla ilgili mesajlar atınca iyice tepen attı. Size tüm kalbimle yemin ediyorum orada yaşananların hepsi sahte, ham kasetlerde Acun küfürlü konuşurdu yarışmacılara nasıl yarışmaları gerektiğini kimin kazanması gerektiğini söylerdi.

Hatta şöyle bir olay olmuştu bir keresinde. Oturdum ham kasetlerde kamera arkası görüntüleri izliyorum. O zaman galiba Survivor Aydın mı ne diye bir adam var tam hatırlaymıyorum kızlara karşı hep kazanıyor. Acun geldi adama bağırdı dediki abi dedi sürekli sürekli kendini parçalamana gerek yok hep kazanıyorsun denge olmuyor sen şimdi bir daha geç bu ince çubuktan karşıya ama şöyle gerçekçi bir şekilde atla dedi. Sonra yarışmacılar giderdi Acun kordinatörü Esadla konuşurdu bunlar amk tersinden kalkmış bugün derdi.

Yani bu kızın söylediklerinin hepsi gerçek. Adada açta kalmıyorlardı onuda gördüm sandaviç paketleri falan veriyorlardı bunlara sonra kızlar otellere falan gidip özel ihtiyaçlarını karşılıyorlardı. Yoksa orda 2 ay kalsa bacağında her ter tarafı kıl olur değil mi?
    Durum bu daha neler şahit oldum.Kızın dediği gibi Acun falan Anılı tanıyordur eski çalışanları falandır yoksa neymişte efendim anıl bilmem ne olmuş vs vs yok öyle bir şey arkadaş hepsi sözleşmeli hepsine para yediriyorlar istediği yeri kesip istediği yeri veriyorlar

Bence bu duruma karşı bir büyük kuvvet oluşuturup twitterda sesimizi du
    yuralım

Son kısımda fail olmuşsun. Zaten kişisel ihtiyaç ürünleri veriliyor. Tuvalet kağıdı, su, ped vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 30 Haziran 2012; 15:47:08 >

• bu sene neden yarışmacıların kiloları ölçülmedi ?
  • Kazansaydı bunları söylermiydi acaba ?
  • bence haklısın fazla izlemiyorum ama kızın kazandığı şu arabayı nasıl getirdiler adaya birde hemen asfalta çıktılar.bence bunlar adada felan değil bir otelin arka bahçesinde çekiyor olabilirler.acun bu zamanında riodayım diye canlı yayına bağlamışlar laylay laylay taraftar gibi tezahürat yaptılar
  • Belliydi ki zaten böyle olduğu yoksa açlık öyle kolay bir şey değil ölürler orada o insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2011

Acunun yuzsuuzlugunu üniversitemize gelip,yetenek sizsiniz yarışmasında anlamıştım ,bizden Acun sahneye çıkarken hep birlikte ayağa kalkıp alkislamamiz istendi,bu yapıldı,Acun mutevazi bir tavirla sahneye çıktı yapmayın etmeyin alkışlamayın gibisinden,çünkü kameralar onu cekiyordu,kameralar ogrenciye döndüğünde adam elleriyle daha çok alkış anlamında havaya doğru kaldırıp indiriyordu

bu acuna has bişey değil diye biliyorum. her programda yapılıyor böyle şeyler
  • Survivor'ın gerçek olduğuna inanan var mıydı ya?
  • geçenlerde almeda bi açıklama yapmıştı saba tümerde adaya giderken üstümüzü arıyolar, yiyecek sokturtmuyolar diye o geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Survivor'ın gerçek olduğuna inanan var mıydı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

yarismacilar gercekten zayifliyor bu nasil oluyor peki?

hadi bunuda açıklayın atayizler

ben inaniyorum hala survivora adamlarin zayifladi belli oluyor
  • la olm Acunla bu!

Bir ara Bilal göregen vardı kör ameliyat parası için girdim demişki sonra piyasaya başka şeyler çıktı

Tv dünyası Renkli ve parlak ışıklara kanmamak lazım!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

yarismacilar gercekten zayifliyor bu nasil oluyor peki?

hadi bunuda açıklayın atayizler

ben inaniyorum hala survivora adamlarin zayifladi belli oluyor

Tamam da ,mesela zayıflaması değil.Adamları orda sandığın gibi aç değiller.Tok tutuyolar adamları orda.Sen sanıyo musun ki o açlıkla o sıcağin altında durucaklar oyun oynayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

Yani bunun insanları kandırmakla bi ilgisi yok. Sen orda hükümetin programını izlemiyorsun sonuçta özel bir eğlence programı izliyorsun. İzleyip izlememek senin elinde...

o kadar basit değil.. insanlar sms gönderiyor. sonra da sen kafana göre olayları manipüle ediyorsun. ve herşeyin gerçek olduğunu ilan ediyorsun.
  • vatandaşı kandırmanın büyük bir cezası olması lazım.
    allah tan hiç izlemedim düzmece olduğu belliydi
  • biliyordum zaten

not: sahibinden satılık 2. sayfa reklam alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 30 Haziran 2012; 16:45:38 >
  • Survivor'a katıldıktan sonra yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düşen Merve Büyüksaraç'a diğer yarışmacılar'dan cevap geldi. En dikkat çekeni ise adada çok iyi iki arkadaş olan Almeda'nın söyledikleriydi işte o açıklamalar:

Almeda

Prodüksiyonun bizi manipüle ettiği iddiası tamamen yalan. Merve gitmesin diye ikimiz Doğuş'u yazdık. Beni kimse yönlendirmedi. Buna Merve'yle beraber karar verdik. Merve neden böyle bir yolu seçti anlamıyorum. Attığı iftiralara inanamıyorum.

Mustafa

Bu arkadaşımızın gerçekten psikolojik rahatsızlığı var. Acilen doktor tedavisine ihtiyacı var. Psikolojik yardım alması gerekiyor. Zaten ilk gün hal ve hareketlerinden bunu hissetmiştim. Almeda'dan duyduklarıma göre şeytana taptığını söylemiş. "İstersem şeytanı gece getiririm bize her türlü yardımı yapar. Şeytan ile ilgili değişik güçlerim var, istediğim zaman kullanabiliyorum. Sana da yardımcı olabilirim" demiş. Bu olay üzerine Almeda korkmuş bu yüzden de Merve adadan gidince, sevinçten ağladığını bana itiraf etti. Kendisine de sorabilirsiniz. Bu da gösteriyor ki, acilen tıbbi yardım alması gerekiyor.

Alp

Madem "açlık çekmedim" diyor, yarışmalardan önce konuşurken ve adada her röportajında neden hep "açlıktan ölüyorum" diyordu? Şimdi de "aç kalmadık" diyor. Bu nasıl bir yalandır, nasıl bir çelişkidir? Madem Merve ve yarışmacılar aç kalmıyorlardı, neden bir yoğurt için o kadar kavga çıktı? Biz de yarışmadan elendik, ama böyle gerçekdışı açıklamalara gerek duymadık. Bazı şeyleri hazmetmek lazım.

Anıl

Merve benimle ilgili de "Acun Medya'da tanıdıkları vardı" demiş. Allah'tan korkusu yok ki böyle bir iftira atabiliyor. Akıl sır erdiremiyorum. Ben yarışma için Acun Medya'ya kendim başvurdum. Dört elemeden geçip yedeğe kalmıştım. Gecenin saat 4'ünde haber gelince annemi hastanede bırakıp, babamdan izin alıp yarışmaya gittim. Benim de günahımı alıyor. Bence amacı başka.

Alıntıdır: mynet.com

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.