Şimdi Ara

Bu kız %100 haklı bende Acun medyada stajyerdim çünkü bir ara (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
18
Favori
33.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl 2012 de Survivor'ın gerçek olduğunu sananların olması daha tuhaf
  • Almeda için izliyodum aam onu attı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yahu ben bile Acun'un hicbir programini izlemedigim halde duzmece oldugunu biliyorum, siz nasil yeni anladiniz, hayret dogrusu.

+1

Bi bitmediniz ya anladık tamam biliyordunuz ve biliyorduk çıkıpta biri dedi mi Acun şöyle Acun böyle diye allahım ya anladık her şeyin önceden farkındasınız her şeyi çok iyi biliyorsunuz marjinalsiniz kralsınız yaparsınız

bu durum seni neden rahatsız ediyor ?

neden,birileri demeden anlayamıyor musun ?

Neyi anlıyamıyorum anlamadım

"çıkıpta biri dedi mi Acun şöyle Acun böyle diye"

biri demeden bilinmiyor mu ?

biliniyor

bunu belirtmekteki sakınca nerede ?

Adam bizi aptal yerine koymuş izlemeden bile anlıyormuş ama biz yeni anlamışız

tüm bu haberlerden sonra inandıysan aptal yerine koymuştur

Bu söylediğinin cevabı ilk mesajımda mevcut

bende hala senin neden kasıldıgını anlayamadım

Ben kasmıyorum dostum bir şey kanıtlama güdüsü içinde de değilim ancak arkadaşın bizi aptal yerine koyması garibime gitti

herkese değil,yeni anlayanlara laf yapiyor ki yeni anlayanlara söylüyor

izleyene bişey demem keyfi bilir ama olayın özünü bilmek gerek

yani bu durumda tartışılacak birşey yok,salak falan demek istediğini düşünmüyorum,ki ben o amaçlada alıntılamadım

• lan adamı seversiniz sevmezsiniz, yaptığı işi tasvip edersiniz etmezsiniz o başka. ama türkiyede çok sağlam bi kitle adamı sevmese de izliyo mu? izliyo. adam da amacına ulaşıyo. recep ivedik gibi sevmeyen bi ton adam var ama deli gibi izlenmişse başarılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

yarismacilar gercekten zayifliyor bu nasil oluyor peki?

hadi bunuda açıklayın atayizler
  • Acun olayı çözmüş, insanları salak yerine koyup parayı kazanıyor işte. Buralardan yazmak falanda fayda etmez. Düzen işliyor. 1-2 ay içinde yeteneksizsiniz türkiye başlar.
  • Ben survivor'u ''abi çok gerçekçi yaa,ayy kim gitcek adadan'' falan diye izleyenlere çok gülüyorum.Bi de forumda ciddi ciddi ana konusu var,anket falan yapıyorlar Ulan hepsi tezgah zaten bu belli,bunu anlamayacak kadar kör mü bu millet?Bu yeteneksizsinizde de böyleydi.Mesela Nurullah Selim olayı.Acun yeni sezonda yarışmacılara çok sert davranıyordu,eskiden kırmadan hallederdi,ama Nurullah çıktı,sende yetenek gördüm falan yuh dedim yani.Reyting için kızlar bile tuttu,yani halen anlamayan varsa kusura bakmasın ama aptaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 30 Haziran 2012; 14:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Acun olayı çözmüş, insanları salak yerine koyup parayı kazanıyor işte. Buralardan yazmak falanda fayda etmez. Düzen işliyor. 1-2 ay içinde yeteneksizsiniz türkiye başlar.

ama bir arkadaşın dediği gibi sonuçta o resmi bir yarışma değil özel bir yarışma kimse kimseye zorla izlettirmiyor, istemeyen izlemez bu kadar basit
  • Televizyonda yapılmış herşey kurgudur zaten haberinden tut izlediğin belgeseline kadar bu program mı kurgu olmayacaktı ? Ben geçen seneler izlemiştim ama can sıkıntısından . Acun yüzünü çok eskitti bence ,haftada 190 program birden yapmasa ve hepsinde kendini göstermese,millet böyle gıcık kapmaz ve açığını aramazdı .
  • Şaşırmadım. Şov dünyası olduğu için beklenen hareketler bunlar. Ayrıca bu olaydan acun etkilense nolucak ki
  • durun sıkışıyım bende şuraya
  • izleyenlerin çoğu ordaki kızlar için izliyor ne kadar yapmacık olursa olsun güzel güzel kızları götürdüğü sürece reytingi düşmez
  • Survivor a inanan var miydi ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana göre stajyer arkadaşında, yarışmacı hatunun da yapmış oldukları yanlış şeyler, bu ekmek parası kazandığınız yerlere çöp atmak demektir bence, sen hem yarışmaya giriyorsun girmeden önce belli belgeleri kabul ediyorsun ama yarışmadan çıktıktan sonra oranın belli kurallarını dışarıya aksettiriyorsun bu inanılmaz çirkin bir davranış bana kalırsa, eğer ki insan olsaydı o hanım yarışmadayken sesini bu şekildede duyarabilirdi ama yarışma zamanı düzgün bir şekilde parasını aldı, acunun ekmeğini bir güzel yedi çıktıktan sonra bazı çirkin duyguları açığa çıktı ve şimdi bu şekilde sözler sarf ediyor, ben gerçekten ayıplıyorum, bu şekilde acun hiçbir şey kaybetmez bana kalırsa, kaybeden bu sözleri her şey bittikten sonra söyleyenlerindir, stajyer olduğunu iddia eden arkadaşta bu terbiyeyi ne yazık ki almamış o da büyük bir yanlışın içinde.
  • Acunun yaptigi hic bir programa guvenmiyorum

Sebep sonuclari acayip sacma oluyor

Allah askina yuzme bilmeyen adamin boyle bir yarismada ne isi var ?

Aref %100 yarismayi kazanmaliydi kazanamadi takliti herkes yapar iyi yada kotu

Ama arefin yaptiklarini kimse yapamaz

• Zaten Türkiyedeki survivor'a inanan kendini kandırıyordur,kandırmıştır.En başından beri söylüyorum bunu.
  • Acunun yuzsuuzlugunu üniversitemize gelip,yetenek sizsiniz yarışmasında anlamıştım ,bizden Acun sahneye çıkarken hep birlikte ayağa kalkıp alkislamamiz istendi,bu yapıldı,Acun mutevazi bir tavirla sahneye çıktı yapmayın etmeyin alkışlamayın gibisinden,çünkü kameralar onu cekiyordu,kameralar ogrenciye döndüğünde adam elleriyle daha çok alkış anlamında havaya doğru kaldırıp indiriyordu

• Yetenek sizsinizdeki arefin yaptıkları arefin değil prodüksüyonun yaptığı şeylerdi.Bunu acun hülya hepsi biliyor. Adam transa geçip sandalye oynatıyor yok canım mucizeler en son peygamberler zamanında değilmiydi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.