Şimdi Ara

Bu kız %100 haklı bende Acun medyada stajyerdim çünkü bir ara (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
18
Favori
33.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem saklayacak bir şeyin yok ne diye gizlilik sözleşmesi yapıyorsun ? Neden korkuyorsun, demek ki kamera arkasında bizim bilmediğimiz, görmediğimiz şeyler oluyor ve bunları yarışmacıların açıklamasını engellemek için gizlilik sözleşmesi yapıyorsun. Üzerine 100 Bin TL gibi bir fesih miktarı belirliyorsun. Hatta Taner'in dediğine göre o bedel geçen sene 500 Bin TL imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Madem saklayacak bir şeyin yok ne diye gizlilik sözleşmesi yapıyorsun ? Neden korkuyorsun, demek ki kamera arkasında bizim bilmediğimiz, görmediğimiz şeyler oluyor ve bunları yarışmacıların açıklamasını engellemek için gizlilik sözleşmesi yapıyorsun. Üzerine 100 Bin TL gibi bir fesih miktarı belirliyorsun. Hatta Taner'in dediğine göre o bedel geçen sene 500 Bin TL imiş.

hayim düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

ilk sayfa

Bu kız %100 haklı  bende Acun medyada stajyerdim çünkü bir ara

• bugün tvde izledim almeda çıktı kızı sattı dediki iftira atıyor dedi
  • Ben de diyorum neden bu Begüm'ün koltuk altı kıllanmıyor diye, fark etmiştim de, izliyorduk işte
  • çok geç olmadan yerimizi alalım
  • Takip ediyoruz.
  • Rezerve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HORT!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

HORT!

Aferin sana.
  • hort iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

ön sayfadan

sherlock holmes

naber lan
  • Hala tv izleyen insanlar olması ilginç ben artık kanal isimlerini bile unutmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hala tv izleyen insanlar olması ilginç ben artık kanal isimlerini bile unutmaya başladım

+1
    Tek izlediğim dizi game of thrones o da bazı sahneleri memlekette çekildiğini
    öğrendiğimde dikkatimi çekmeye başladı... (bosna)
  • quote:

Hala tv izleyen insanlar olması ilginç ben artık kanal isimlerini bile unutmaya başladım

Herkes pc basinda vakit gecirmez ki baskalarina gorede forumlarda vakit harcamak sacma görülür

• quote:

Discovery Channell altın arayıcıları, myth busters, berin boğazı'nda altın başka başka bir sürü var da aklıma gelmiyo
    History'de rehinciler, antikacılar, dini ve tarihi belgeseller
    Nat Geo

bunlar için Digiturk'e her ay para ödüyoruz her ay ödüyoruz izlemek için ama Digiturk'e sırf 3 4 kanal için bu kadar para ödemek üzüyor adamı.

Behzat Ç.'de bitti, star da benim için bitti. ayrıca iki tane izlediğim Türk belgesel kanalı var TRT belgesel ve iz tv. Bence en iyileri. Keşke daha iyilerini de yapabilsek.

Televizyon eskiden sihirli bir kutuydu, sonra tutkuya dönüştü. Şimdi ise devletlerin oyuncağı haline geldi. Halkı uyutmaktan başka bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 19 Mayıs 2013; 8:08:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

Discovery Channell altın arayıcıları, myth busters, berin boğazı'nda altın başka başka bir sürü var da aklıma gelmiyo
    History'de rehinciler, antikacılar, dini ve tarihi belgeseller
    Nat Geo

bunlar için Digiturk'e her ay para ödüyoruz her kuruşunu hakediyorlar da Digiturk'e sırf 3 4 kanal için bu kadar para ödemek üzüyor adamı.

Behzat Ç.'de bitti, star da benim için bitti. ayrıca iki tane izlediğim Türk belgesel kanalı var TRT belgesel ve iz tv. Bence en iyileri. Keşke daha iyilerini de yapabilsek.

internet üzerinde bu tür verilere ulaşım tv den daha basit değil mi ? Ben senin saydıklarını da takip etmiyorum benim müzik dinleme alışkanlığım bile yok en son bilinçli olarak bir şarkı açıp dinlediğimin üstünden 4 5 yıl geçmiştir.

Ama takip etmediğim halde belgesel vs gibi verilere internet üzerinden erişim tv ye göre daha kolay sonuçta tv de beklemen gerekirken internet üzerinde eski yeni tüm bölümler arşivleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Arkadaşım sen stajyer olarak sözleşme imzaladıysan, şu vakitten sonra Acun'un seni bulması kolay. Her şekilde bulur IP adresinden...

Geçmiş olsun.

• quote:

Sizin gibi insanlarda garip ha?Herkesin pc si olmak zorunda mı? Ayrıca tv izlenmez mi ya nerede yaşıyorsunuz anasını satayım
  • Sadece bunu izleyin. Haha cahil kız ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peeps -- 19 Mayıs 2013; 10:51:34 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.