Şimdi Ara

Bu kız bana sinyal mi çakıyor tecrübeliler bir el atsın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaroldFinch2015 -- 4 Şubat 2015; 7:00:52 >

• Kızı dürt hafiften sevgilisinden mi ayrılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

Kızı dürt hafiften sevgilisinden mi ayrılmış

Hayır, ayrılmadığına %100 eminim. Benim bunu bildiğimi de biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaroldFinch2015

quote:

Şöyle düşün ilerde sevgilin oluyor sen bağlanıyorsun kıza falan her şeyin güzel gittiğini düşünüyorsun fakat kızın senden habersiz başka biriyle buluşuyorum ayağına erkekle muhabbet ettiğini,gezdiğini falan koymaz mı?
  • Yol yakınken kızı sinemaya çağır resmen ben gelirim demiş ama sen anlamamışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle düşün ilerde sevgilin oluyor sen bağlanıyorsun kıza falan her şeyin güzel gittiğini düşünüyorsun fakat kızın senden habersiz başka biriyle buluşuyorum ayağına erkekle muhabbet ettiğini,gezdiğini falan koymaz mı?

Koyar hocam koymaz mı. O yüzden fikirleri duymak istedim ya. Onursuz değiliz çok şükür sadece tecrübesiziz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Koyar hocam koymaz mı. O yüzden fikirleri duymak istedim ya. Onursuz değiliz çok şükür sadece tecrübesiziz

Kızlar çok kurnazdır en çirkini bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızlar bunu çok sık yapıyor bi sevgilim olunca hormon mu değişiyor anlamadım ama bence yapacağın hoş birşey değil sonuçta sevgilisi var ama sevgilim olur ondan ayrılır diyorsan da senle çıkarken de başkasıyla gider sinemaya

• Aynısı senin sevgilinin başına gelseydi yani o samimi bi erkek arkadaşıyla sinemaya gitseydi rahatsız olmaz mıydınız hocam? Eee o zaman cevap belli.Sevgilisi olmayan bi kız bul

• O kız sana gelirse havada kap, karaktersiz insanlar birbirini bulmuş olur ne güzel doğal seleksiyonla azalarak yok olun siz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

O kız sana gelirse havada kap, karaktersiz insanlar birbirini bulmuş olur ne güzel doğal seleksiyonla azalarak yok olun siz

Uza burdan işiniz gücünüz sahte hesaplarla trollemek, laf sokma çabaları. A. işsizleri
  • Eğer sevgilisi de aynı kafadaysa, bir kız, arkadaş olduğu bir erkekle birlikte sinemaya gidebilir. Fakat sorun şu ki, sevgilisi olan bir insan bu tür bir duruma gerek duyar mı? Bu anlamda eşitlikçi davran, sevgilisini de araya kat. Kızın bir hevesine, hoşlantısına kurban gitmesin geçmişiniz, geleceğiniz.
  • HaroldFinch2015 H kullanıcısına yanıt
    Ne fake hesabından bahsediyorsun acaba ? Çok önemli bir kişiliksinde düşmanların falan mı var ? "Bu kız bana sinyal mi çakıyor" diye konu açan sensin ben değilim dimi ,birde taktik istiyor ergene bak sen git sınavın vardır ona çalış sen ,üslübunuda düzelt düzelttirirler yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki sevgilisiyle küstür ve seni ondan daha hoş buluyor olabilir kıskandırmak için yapıyor olabilir. Ama kız resmen kendini sinemaya davet etmeni istemiş dikkat et de oğlandan dayak yeme

• Çok cana yakın olduğundan falan bahsetmişsin. Tostun arasına bisey konuyo hani öylede bi sinyal var mi? Bu nasil samimiyet sevgilisi varken ? Bi dusun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.