Şimdi Ara

Bu kız benden hoşlanıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yemek teklifini kabul etse sirnasicam zaten. Yoksa uygun ortam yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt

ben sana ne anlatiyorim sen bana ortam falan diyorsun. kardesim mesajda giricen muhabbete mesajda. sende yuz yuze bu muhabbetlere girecek cesaret oldugunu dusunmuyorum o yuzden gec o isi

edit : hem yemek ne olum :d fazla mi film izliyorsun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmncyr -- 29 Temmuz 2024; 2:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt
    Kiz bana dert yanıyor abazalar laf atıyor diye. Senin de onlardan farkın yok desin istemiyorum. Güzel olmuşsun diyorum daha ne diyim. Çok seksi olmuşsun mu diyim.

adama bi sayfa mesaj yazdim kizlarin soyledigine bakma diye hala gelip bana kzi boyle dedi diyor. tamam guzel kardesim sana mutluluklar

Yahu disari davet edicem. Gelirse hoslaniyordur. Her şeyi denerim. Gelmezse uzatmanın anlamı yok

yasin kac

Yoo. Ben 1 ay sonra açtım. Enayi gibi 1 yil devam ettim. Arkadas olarak gördüğünü bile bile. Bana ders oldu.

• memlekete gidelim gezelim falan demiş senden adım atmanı bekliyo yani bunu anlaman için daha ne yapması lazım

• Aga kızlar pasif korkak erkeği si.lemez açık olun kızı sıkıştırın bu cesareti göstermek ilk başta zordur bu normal korkmanız normal ama bu adımı atmazsanız kukla olursunuz 3 sene sonunda ağlarsınız. Kıza deyin ben seni arkadaş olarak görmüyorum. Ama bunu ilk hissettiğinizde ertesi gün hemen yapın baş başa kalınca direk söyleyin ne kadar geciktirirseniz o kadar korkunuz artar. Çok korkuyorsanız şakayla karışık kendi üslubunuza göre konuşun. Çünkü kızlar erkeklerin bu kadar korkak olabileceğini tahmin edemez ve beyinleri şöyle çalışır. Bu adam beni istediğini söylemiyorsa demek ki beni çirkin buldu sevmedi beğenmedi en iyisi bunu kullanayım arkadaş olarak takılayım 1 sene 2 sene 4 sene bla bla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra kız o seneler boyunca sizinle takılır 3. Sene siz ona açıldığınızda kız size ben seni 3 sene önce istiyordum aslında demez. Konu uzamasın diye ben seni arkadaş olarak görüyorum der konuyu kapatır

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, şüphe uyandiracak hareketleri de var,

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Bu yoklama dostum.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir. Kıza akşam yemeğe gidelim yazdım, cevabını bekliyorum

• Up

• DambıIdor kullanıcısına yanıt
    Kız evet dedi ama erteledi işten geç cikiyorum dedi. Sonra işi bıraktı farklı sebeplerle, şimdi başka şehre gidiyor. Gezme sözünü hatırlattım tamam gezeriz dedi ama çok inandırıcı gelmedi. Sanki bi şey söylüyor ama kendi de inanmıyor. Teşekkür etti her şey için, yanımda olduğun için dedi. Çok flortöz bir kız. Yani her bir akşam istese erken çıkıp benimle vakit gecirebilirdi. İkna olmadım istediğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drogbaba108 -- 3 Ağustos 2024; 1:10:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.