< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drogbaba108 -- 28 Temmuz 2024; 1:48:1 > |
Bu kız benden hoşlanıyor mu?
-
-
Anlayaman yakın arkadaşım da ilk zamanlarında böyle davranıyordu sonra düzeliyor sanırım bende çok anlamıyorum kızları -
Geçen gece ben evlenmek istiyorum diye mesaj atıp ardından tanıdığın var mı dedi.
şu mesajdan sonra kızla muhatap dahi olmaman lazım aslında.
-
Kıza soracaksın açık açık.
"Niyetin ne, beni boşu boşuna oyalama. Amacın ciddi ilişki ise görüşmeye devam edelim. Değil ise, fazla samimi olmayalım. Boşa vakit harcamayalim. Yapacağım önemli işlerim var" diyeceksin.
Seveceği ve hoşlanacagi bir eleman bulana dek seninle vakit gecirip, eglenmesine müsade etme! Bu tür eglenmeler eninde sonunda "erkek arkadaşım seninle gorusmeme müsade etmiyor. Bye" şeklinde bitecek. Ve her yerden engelleneceksin. -
Belki beni yokladi -
ya kardeşim yoklamış olsa bile böyle yoklayan birinden uzak dur. böyle taktik yapan özü sözü bir olmayan insandan uzak dur.
-
Birlikte tatile çıkarsak nasil sevgili yapacak benden başka -
Senin vaktini ve parani sömürecek sonra "senle ilgilenmiyorum", "arkadaş olarak görüyorum" vs. diyip, kaçacak. Istersne beni ekle. Istedigin zaman soru sorabilirsin
Ilgiyi seviyorlar. kalbimizi değil. -
Kızların çoğu akıl hastası. Hareketlerini tahmin felan etmeye çalışmayın. Açık açık konuşun fazla vakit kaybedip kendinizi beklentiye tribe sokmayın değmez.. -
daha doğru bir yorum görmedim
-
Katılıyorum. Akıllı bi kız bulmak çok zor.
Bir yil boyunca bir kızla görüştüm.
Yiyip, içtik, gezdik, mesajlastik.... Sonra sordum arkadaşliktan fazlasi olalim dedim... "ben seni arkadaş olarak görüyorum" dedi
Ulaaaa ananın erkek arkadaşı var mi? diye sormadim tabi ki.
Instagramda takipçi dışı mesajlasiyordu benimle. Takipleselim dedim. Kabul etmedi. Kabul etmiyorsan, sevgilin var. Sevgiline beni göstermemek için takiplesmek istemiyorsun dedim. Yooo sevgilim yok dedi. 😂
Benle takipçi dışı mesajlasan, başka erkeklerle de takipci dışı mesajlasir. -
kız senden hoşlanırsa açıkca söyler, kız seninle arkadaş olmuş bu kadar. abartmana gerek yok. kızların çoğuna böyle erkeklerle yakın arkadaş olmak yetiyo sevgililik istemiyorlar yani önsevişme gibi düşün ancak erkekler adını koymak yada daha ileri seviye istiyolar. örnekteki kıza sevgili olalımmı dersen tekmeyi yiyeceksin orasın kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 28 Temmuz 2024; 10:38:46 > -
Kızlar hiçbir zaman teklif etmez çok sevse bile erkek açıkça söylemezse bu iş ortada kalır gider
-
kız senden hoşlanırsa bir şekilde söylüyor sen merak etme. sen istiyorsan ve kıza soruyorsan bu zorlama olur belki kabul eder belki etmez. şahsen ben belkiden oluşan ilişkinin içine girmezdim
-
Kız söylemese bile belli ediyor davranışından falan
-
Her sohbetten anlamlar çıkarıp kafanı doldurmak yerine, ona sorabilirsin.
“Tabi size söylemek kolay” diyebilirsin ama bu şekilde bir ihtimal varsa bile, iş uzadıkça o ihtimalde uzaklaşıyor.. -
Erkek açıkça söyleyeyince bile "arkadas olarak görüyorum" diyorlar 😂
instagramGökay Gürel on Instagram: "Doğru mu"https://www.instagram.com/reel/C9DN3qpNTqU/?igsh=dm84YXl6dWswdXlm
-
Emin değilim. Benden hoşlansa benle vakit geçirmek için daha çok fedakarlık yapar gibime geliyor. Sabah uykusundan fedakarlık yapıp gelebilir mesela. Ya da bazı akşamlar bile isteye işte kalıyor gibime geliyor. Birlikte vakit geçirmek istese daha çok uğraşır. Sanki sadece ilgi istiyor ve beni de bunun için kullanıyor gibi geliyor bazen. Akşamları aşağı çağırıyor, 5 dk sohbet edip odasına cikiyor. Birkaç gün soğuk davranıcam. Yine çağırırsa bu sefer dışarı yemeğe gidelim dicem. Yok falan derse daha da uğraşmam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kızların çoğu akıl hastası. Hareketlerini tahmin felan etmeye çalışmayın. Açık açık konuşun fazla vakit kaybedip kendinizi beklentiye tribe sokmayın değmez..
|
Geçen gece ben evlenmek istiyorum diye mesaj atıp ardından tanıdığın var mı dedi. şu mesajdan sonra kızla muhatap dahi olmaman lazım aslında. |
Benzer içerikler
- sağ kolum kalp gibi atıyor neden
- en yakın tarım ilacı satan yer
- whatsapp çökerten mesaj
- lustral 100 mg kullananlar
- günde kaç sayfa kitap okunmalı
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X