Beyler bu kız kim allahını seven,bilen varsa söylesin çok tatlı,fena bişey Bu klipte dans eden kırmızı beyaz bikinli ve brezilya şortlu kız: Videoyu Göremiyorum Beyler felaket bi şey
quote:Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?quote:Orijinalden alıntı: Party Shaker Amanda Aman amanda aman değil kardeş yanlış biliyon herhal..Alıntıları Göster Stoya
quote:Orijinalden alıntı: HellAxion Klibe bak Aynen 45.saniyesinde dayanamadım kapattım içim gidicek yoksa
quote:Orijinalden alıntı: Pend0squote:Orijinalden alıntı: HellAxion Klibe bak Aynen 45.saniyesinde dayanamadım kapattım içim gidicek yoksa Alıntıları Göster E Peki yok mu bilen biri ya
quote:Orijinalden alıntı: John WinchesterE Peki yok mu bilen biri ya Alıntıları Göster bu adamlarda ses yok şarkı güzel değil herşey klipte bitiyo bundan 1 değil binlerce var ama severek izlerim
quote:Orijinalden alıntı: hakanyybu adamlarda ses yok şarkı güzel değil herşey klipte bitiyo bundan 1 değil binlerce var ama severek izlerim Alıntıları Göster Son bi up
quote:Orijinalden alıntı: SpraggaSasha Lopez işte, klipte'de yazıyo beynin erororo'mu verdi?Google görsellere koydum resmi Lia Sinchevici dedi.
quote:Orijinalden alıntı: DayAndNight Sasha Lopez işte, klipte'de yazıyo beynin erororo'mu verdi? Al sana Sasha Lopez
quote:Orijinalden alıntı: John Winchesterquote:Orijinalden alıntı: DayAndNight Sasha Lopez işte, klipte'de yazıyo beynin erororo'mu verdi? Al sana Sasha Lopez Alıntıları Göster Bu da soru mu... Adı Ivana Fukalot
quote:Orijinalden alıntı: John Winchester quote:Orijinalden alıntı: DayAndNight Sasha Lopez işte, klipte'de yazıyo beynin erororo'mu verdi? Al sana Sasha Lopez
quote:Orijinalden alıntı: AlperGoogle görsellere koydum resmi Lia Sinchevici dedi.Alıntıları Göster Sanırım Lia Sinchevici ,Aktrist falanmış hocam buldum bişeyler teşekkür ederim
quote:Orijinalden alıntı: John WinchesterSanırım Lia Sinchevici ,Aktrist falanmış hocam buldum bişeyler teşekkür ederimAlıntıları Göster Klipte şarkıyı söyleyen adamın kafasından çok kızların orası burası gözüküyor. Sonra da yok efendim 5 yaşındaki kardeşimi asılırken yakaladım ne yapmalıyım ?