Şimdi Ara

BU Kız Milleti Harbi Cins... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blue_night

tüm kız topiklerini bi araya toplamaya az kaldı

Yok başa çıkılmıo aramaya kızlar yazdım makine kitlendi
    Ben artık onlara uyum sağlamaya çalışıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

bence ayıp bayanlara yol verin

DE GET LEM
  • Bu konuyu actııgınız iyi olmus ya
    Bayanların kaldırımda yürümesi çok manyak! Zaten kaldırımlar malum dar. Bunlar ortadan yürüyolar. Özellikle bunun istatistigini yaptım asagı yukarı 18-30 yas grubu. bide ikili üçlü gezerlerse kaldırım kapanıyo. Ben yoldan gidiyorum. Yol istersin arkandan gülme sesleri geliyor yani çok acayip. Tamam bayanlara her konuda öncülük verirsinde bari kaldırımları bize bırakın

• Oha be kardeşim arama bi açıldı bütün kız topiclerini hortlattınız

Bende yolda yürürken çekiliyorum kıza çarpmamak için bu sefer o benim çekildiğim tarafa doğru yan yatarak bilerek çarpıyor elini vuruyor filan

AYRICA ABİ NOLUR BU KADAR KIZ TOPİĞİ FAZLA YAW BEN DE AÇTIM AMA YUH BE BU KADAR DA OLMAZ YAHU
  • Bayanların böyle bir tavrıyla karşılaşmadım. Ben durup beklerim geçsinler diye. onlara saygımdan değil kendime saygımdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRe_

Bu konuyu actııgınız iyi olmus ya
    Bayanların kaldırımda yürümesi çok manyak! Zaten kaldırımlar malum dar. Bunlar ortadan yürüyolar. Özellikle bunun istatistigini yaptım asagı yukarı 18-30 yas grubu. bide ikili üçlü gezerlerse kaldırım kapanıyo. Ben yoldan gidiyorum. Yol istersin arkandan gülme sesleri geliyor yani çok acayip. Tamam bayanlara her konuda öncülük verirsinde bari kaldırımları bize bırakın

bide öyle kekolukta sınır tanımayanları var. yol istersin "pek de kibar" ıvır zıvır şeyler söylerler gülüşürler. bir gün onların seviyesine inip çakacam iki tane o olacak. yolda yürümeyi bile öğrenememiş,sürülere

• quote:

Orjinalden alıntı: NCOMMENT

Kesin sizin de başınıza gelmiştir hatta hala devam da ediyodur, abi kaldırımda gidiyosun karşıdanda iki tane hatun geliyo yol yan yan dursan ancak iki kişi alır 1 metre kalmış çarpışacaksın hala çekilmiyo sanki mübarek tüm bu kaldırımlar yollar hatunlara ait artık çekilmiyorum omuzla vurduğum gibi oturtuyorum o kadar.Bu yazıyı okuyan bayanlar yollar sizin değil ne yapalım bayan san bende erkeğim yolda adam gibi yürüyeceksin o kadar...

helal olsun budur abi dağları taşları ben yarattım edasıyla yürümemeyi örensinler

• belki çarpsın da tanışalım istiyordur
  • Evet tüm kızları yok edip sabun yapalım.
  • vay be burda kızın k si geçsin insanlar birbirine girebiliyor ben artık bunu anladım.eğerki anlattığın şekildeyse olay kız gerçekten haksız bunun kızı erkeği olduğuna inanmıyorum ortak yaşam alanlarında herkesin bayan erkek farketmez herkesin saygı göstermesi gerektiği düşüncesindeyim ama eğerki karşındaki kişi bu saygıyı gösterecek kapasitede değilse senin ona omuz atıyor olman tamamen onun seviyesine inmen demek bence ve onun hakkında düşündüğümü senin hakkındada düşünürüm ikiside aynı kafadan belli der geçerim açıkçası ayrıca arkadaşlar ii bir konuyu açmışlar bazıları cidden hiçbir neden yokken ööle bir çarpıyorki ben bu insancıklara verecek isim bile bulamıyorum çünkü adam resmen dikkat çekmek için bunu yapıyor ve ööle bir omuz geçiriyorki başıma geldi günlerce kolum ağrıdı ve arkadaşım sende karşındaki insanlar tarafından bu insanlarla aynı kefeye konulabilirsin amacın farklı olduğu halde bunuda belirteyim.birde unutmadan sen omuzu atınca karşındaki ne yaptı allah aşkına ööle bakıp kalmadı heralde kesin bişeyler söölemiştir sana onu merak ettim ben.

• Bu da cins midir?

BU Kız Milleti Harbi Cins...
  • yok bu cins değil türünün son örneği o :P
  • walla hepsi bence salak karılar :P
  • Arkadaki daha güsel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

Arkadaki daha güsel.

ben de öle düşünmüştüm yav nedense
  • sprmayın ya başımda bır bela var offff çakıcam ortasına ama acıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NCOMMENT

Kesin sizin de başınıza gelmiştir hatta hala devam da ediyodur, abi kaldırımda gidiyosun karşıdanda iki tane hatun geliyo yol yan yan dursan ancak iki kişi alır 1 metre kalmış çarpışacaksın hala çekilmiyo sanki mübarek tüm bu kaldırımlar yollar hatunlara ait artık çekilmiyorum omuzla vurduğum gibi oturtuyorum o kadar.Bu yazıyı okuyan bayanlar yollar sizin değil ne yapalım bayan san bende erkeğim yolda adam gibi yürüyeceksin o kadar...

kardeş biraz abartmışın , galiba bu konuda dolusun ama bayanlara omuz atmak falan yakıştıramadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCiNtOhS -- 28 Şubat 2006; 16:42:45 >

• evet haklısın ya gıcık oluyom cekil be önündenbundan sonra megafon ile gezecem
  • sensin cins...
  • zuhahaha güzel konu yaa ...

bu kızlar gerçekten cins ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.