Şimdi Ara

BU Kız Milleti Harbi Cins...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin sizin de başınıza gelmiştir hatta hala devam da ediyodur, abi kaldırımda gidiyosun karşıdanda iki tane hatun geliyo yol yan yan dursan ancak iki kişi alır 1 metre kalmış çarpışacaksın hala çekilmiyo sanki mübarek tüm bu kaldırımlar yollar hatunlara ait artık çekilmiyorum omuzla vurduğum gibi oturtuyorum o kadar.Bu yazıyı okuyan bayanlar yollar sizin değil ne yapalım bayan san bende erkeğim yolda adam gibi yürüyeceksin o kadar...

• Kız yere filan düşmüyomu omuz vurduğunda.
  • yumul sende :)
    kusura bakmayın askerdeyimde zor oluyo biraz anlarsınız
  • HAKKATEN VARYA EN SİNİR OLDUĞUM KONULARDAN BİRİ

SEN YÜRÜYORSUN KARŞINDAKİ BAYANA ÇARPMAMAK İÇİN BİRAZ YAN DÖNÜYORSUN AMA ONDA TIK YOK

Bİ GÜN BİRİNİN KAFASI BOZULACAK AMA HADİ HAYIRLISI BAKALIM (KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN AMAN )
  • evet bu olayda yeni başladı maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 21 Ocak 2006 16:19:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Kız yere filan düşmüyomu omuz vurduğunda.

Düşmeyi bırak uçanlarda oluyo...hatta geçenlerde birine omuz attım yanında iki erkek bi kız daha vardı tabi ben yalnızdım kafa tuttular ibneleri dövecektim zor ayırdılar abi herifler kızların omuzuna atmış ellerini kaldırımı komple kaplamışlar bende dağıttım o kadar...

• Bence yanlış düşünüyorsunuz..

Aynısını senin yaptığını düşün..??

Bayanlar sana bi omuz atıp oturtturabilirlermi..?

Bayanlar ne olursa olsun zayıftırlar. Centilmen olmak gerekiyor ve iyi davranmak gerekiyor.. bayanlara yol vermek asırlardır insanlığın ortak bir kültürüdür.. Medeniyet, terbiye hatta bir ahlak göstergesidir..

Yoksa sana lazım olduğu zaman bir tane bile bulamazsın.. Böyle düşünenlerin yanında da pek fazla bayan yoktur etrafında dikkat edersen..

Genelde kazmanın sapı gibi, sap sapa takıllırlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 21 Ocak 2006 14:34:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle? Ekildim
    3 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: science_is_4_ever

Bence yanlış düşünüyorsunuz..

Bayanlar ne olursa olsun zayıftırlar. Centilmen olmak gerekiyor ve iyi davranmak gerekiyor.. bayanlara yol vermek asırlardır insanlığın ortak bir kültürüdür..

Yoksa sana lazım olduğu zaman bir tane bile bulamazsın.. Böyle düşünenlerin yanında da pek fazla bayan yoktur etrafında dikkat edersen..

Emin ol saygım ve sevgim sonsuz ama sende hanımlığını bil, kurallara uy öyle değilmi yanlışmıyım.

• Walla haklısın kardeş yaa Benim başıma da şu olay geliyo ...Mesela yoldan karşıdan bayanlar geliyo ben onlara onlar bana bakıyo tabi ben gözlere odaklanıyom neyse abi tamam göz göze geldik bikaç saniye bakıştık artık ben erkek olduğum halde utanıyom gözlerimi kaçırıyom ama kızlar halen bakıyo yaa ....Ya bu kızlar hakkaten cins yaa
  • quote:

Walla haklısın kardeş yaa Benim başıma da şu olay geliyo ...Mesela yoldan karşıdan bayanlar geliyo ben onlara onlar bana bakıyo tabi ben gözlere odaklanıyom neyse abi tamam göz göze geldik bikaç saniye bakıştık artık ben erkek olduğum halde utanıyom gözlerimi kaçırıyom ama kızlar halen bakıyo yaa ....Ya bu kızlar hakkaten cins yaa

Dostum kafanı kaldırman hata uzktan keseceksin başın aşağıda duracak yani onu görmüyomuş gibi yapacaksın tabi bu arada ona hissetirmeden bakacaksın, yoklayacaksın senin kafanı kaldırdığını görürse bu sefer o görmemezliğe veriyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NCOMMENT

quote:

Walla haklısın kardeş yaa Benim başıma da şu olay geliyo ...Mesela yoldan karşıdan bayanlar geliyo ben onlara onlar bana bakıyo tabi ben gözlere odaklanıyom neyse abi tamam göz göze geldik bikaç saniye bakıştık artık ben erkek olduğum halde utanıyom gözlerimi kaçırıyom ama kızlar halen bakıyo yaa ....Ya bu kızlar hakkaten cins yaa

Dostum kafanı kaldırman hata uzktan keseceksin başın aşağıda duracak yani onu görmüyomuş gibi yapacaksın tabi bu arada ona hissetirmeden bakacaksın, yoklayacaksın senin kafanı kaldırdığını görürse bu sefer o görmemezliğe veriyo.

Hakkaten yaa bakıyolar sonra demekki biz kafamızı kaldırıp bakınca kaçırıyolar öylemi. Ulan bu yaratıkla bizi çıldırtamak için elinden geleni yaparlar kötü hissetmemiz için...

• bayan olmama ragmen ya ben de gıcık oluyorum ölelerine. carpıom valla bende. ama bi de işin dier tarafı var bazı erkekler bilerek carpıo belki elleri biyerlere deger mi die. öle serefsiz erkeklere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo_85 -- 21 Ocak 2006 14:56:30 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: science_is_4_ever

Bence yanlış düşünüyorsunuz..

Bayanlar ne olursa olsun zayıftırlar. Centilmen olmak gerekiyor ve iyi davranmak gerekiyor.. bayanlara yol vermek asırlardır insanlığın ortak bir kültürüdür..

Emin ol saygım ve sevgim sonsuz ama sende hanımlığını bil, kurallara uy öyle değilmi yanlışmıyım.

Kusura bakma ama yanlışsın...

Senin söylediğinin kurallarla bir ilgisi yok. yada bu kurallar nerenin yada hangi ülkenin onu pek bilmiyorum...

Önce, herhangi bir beklenti içinde olmadan senin, bir erkek gibi, bayanlara centilmenlik yaparak yol vermen lazım....

Yoksa inan, kabahati sende bulmazlar.. Kabahati ormanı yakanda bulurlar.. senin bi suçun yok yani.. yine de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 21 Ocak 2006 14:52:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muzo_85

bayan olmama ya ben de gıcık oluyorum ölelerine. carpıom valla bende. ama bi de işin dier tarafı var bazı erkekler bilerek carpıo belki elleri biyerlere deger mi die. öle serefsiz erkeklere

Hakkaten yaa öle bişey yapan Abazalarada Öle bişey normal bi erkek yapmaz Sapık herifler

• quote:

bayan olmama ragmen ya ben de gıcık oluyorum ölelerine. carpıom valla bende. ama bi de işin dier tarafı var bazı erkekler bilerek carpıo belki elleri biyerlere deger mi die. öle serefsiz erkeklere

yok işte onlar oyulur kardeş biz namussuz değiliz sadece kızıyoruz.

• quote:

bayan olmama ragmen ya ben de gıcık oluyorum ölelerine. carpıom valla bende. ama bi de işin dier tarafı var bazı erkekler bilerek carpıo belki elleri biyerlere deger mi die. öle serefsiz erkeklere

bence öle şerefsiz erkeklere ...fırsat vermeyin.......vercekseniz...

yol verin

• quote:

quote:

quote:

Hakkaten yaa bakıyolar sonra demekki biz kafamızı kaldırıp bakınca kaçırıyolar öylemi. Ulan bu yaratıkla bizi çıldırtamak için elinden geleni yaparlar kötü hissetmemiz için...

Etrafındaki hatunlara ne kadar "seninle ilgilenmiyorum" havası verirsen o kadar puan toplarsın o na göre...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Etrafındaki hatunlara ne kadar "seninle ilgilenmiyorum" havası verirsen o kadar puan toplarsın o na göre...

Abi sen ne diyosun Çıldırırlar yaa Bu taktik hoşuma gitti ...Ama bazen öle bi kız görüyomki APışıp kalıyorum tabiri caizse ...İçim gidiyo felan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi sen ne diyosun Çıldırırlar yaa Bu taktik hoşuma gitti ...Ama bazen öle bi kız görüyomki APışıp kalıyorum tabiri caizse ...İçim gidiyo felan

Olsun çekirge ne kadarda güzel olsa ne kadarda çekici olsa taviz yok o kdar.Mutlaka galip gelen biz olacağız hehehehehhe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NCOMMENT -- 22 Ocak 2006 15:19:14 >

• Çözüm omuz atmak mı?Senin matematiğin yokmu?Karşıdan 4 kişi geliyor tabiki kaldırımı kaplayacaklar.Ne yapsınlar sırtınamı alsın yoksa teke tek mi yürüsünler.Kusura bakmayın.Ama bunu çözümü omuz atmak değil.Arkadaş omuz atarım diyor.Yane kavgaya hazır.Sen karşıda kollarını aça aça yürürken bende sana omuz atarım.Ben senin yol verceğini nasıl anlayacağım?Bide bayana cins olacağına ayılık yapacağına başka bir çözüm bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 21 Ocak 2006 15:19:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.