Şimdi Ara

BU Kız Milleti Harbi Cins... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ncommet forumdan ayrıldı bosuna seslenmeyin artık.ama haklı tamam centilmen davranıyosun yol veriosun kız dır sonucta ama oda bisiler yapmalı yani azıcık olsun cekilmeli...hele bole carsıda falan gezen kadınlar yok mu.uffff.gozu vitrinde hic bisi gormuyo yoldan cekiliosun ama gelip carpıyo deli eder insanı boleleri..ama kızlar iste ne onlarla ne onlarsızz...

• quote:

Orjinalden alıntı: science_is_4_ever

Bence yanlış düşünüyorsunuz..

Aynısını senin yaptığını düşün..??

Bayanlar sana bi omuz atıp oturtturabilirlermi..?

Bayanlar ne olursa olsun zayıftırlar. Centilmen olmak gerekiyor ve iyi davranmak gerekiyor.. bayanlara yol vermek asırlardır insanlığın ortak bir kültürüdür.. Medeniyet, terbiye hatta bir ahlak göstergesidir..

Yoksa sana lazım olduğu zaman bir tane bile bulamazsın.. Böyle düşünenlerin yanında da pek fazla bayan yoktur etrafında dikkat edersen..

Genelde kazmanın sapı gibi, sap sapa takıllırlar....

• aynısı benim de başıma geliyor ben çarpışmayalım diye duvara yapışıyom kızda tık yok.sanki biz utanacaz biz erkeğiz isterlerse çarpışalım kim düşüyor görürüz (bende aynısını yapıyom omzuna bir darbe tamamdır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bushra!

sensin cins...

Arkadaş cevabı patlaşmış yalnız Az ve öz

• bi olay yasanmisti biara,kaldiridmda yuruyen liseli bi genc kaldirim kenarinda duran bi kiza omuz atmisti sonra kiz yola duserek araba carpmisti ve olmustu,,sanirim bilerek veya bilmeyerekti
    ama bunun kizlarla alakasi yok erkek bayan yasli genc herkes bazen omzunu cekmiye biliyor,bi kiz geciyorsa once davranip cekmek lazim omuzu ,ama kizin elinde cep teliyle durmadan oynayip yandan gecenler var ozaman hic bakmicaksin dumduz geciceksin
  • en komik durumda 2 tarafında birbirine yol vermeye çalışması oluyor, ben sağa o sağa ben sola o sola, bi türlü geçemiyoz çok komik bi durum başıma çok geldi
  • bütün kızlar mı öyle.yapmayın yaa...istisnalar kaideyi bozmaz.ben degmektense kendimi yola atarım beaa...
  • he he

bu erkek milleti kadınlardan uzak yaşadıkça hep erkekliğini abartarak bu eksikliği sözümona böyle kapatıyor.

kızarkadaş bulabilseler bu maçoizm hastalığı biraz iyileşir ama
    asıl bu hastalık yüzünden bayanları kaçırtıyorlar.

of of türümün "adam" olacağını hiiiç sanmıyorum...

ama aslında bu daha iyi kadınlar adam olanı zaten hiç beğenmiyorki maço tipli erkekleri beğeniyorlar.
    bu da tuhaf bir paradox..

ya hemcinslerim maçoluk iyidir hoştur kadınların hoşuna gider ama erkek tipi maçoluk değil
    kadınların hoşuna gidecek türde yapın şunu böyle karı düşmanlığıyla olmaz bu işler...

dişi köpek yalnızca erkek köpeğe kuyruk sallıyor.
    yani baştan insan gibi yaklaşan bir-iki zavallı zaten çoktan kaybetmiş... onlar hep kaybeder zaten.

ama dişi köpek sizinde erkek köpek olmanızı istiyorsa onun da istediği gibi köpek olacaksınız.
    yani havlayacaksın-hırlayacaksın-salyalarını akıtacaksın tam anlamıyla it olacaksın ama ısırmayacaksın...

kadınlara karşı erkekler dünyasının kurallarıyla yaklaştığınız için kaybediyorsunuz. yoksa ki sizin gibi
    maço tiplerin elbetteki başarı şansı çok daha fazla...
    ama erkeklik taslayacak köpeklik etmeyin dişi köpeklerin hoşuna gidecek şekilde köpeklik edin yeter...

• yav aynen öle her akşam okmeydanı mecdiyeköy tabanway gidiorum.

valla hiç bi gün birine bi omz atcan *.q neye ugradıını şaşırcak,yola düşüp ezilcek gitcek bi otopüs ün altında

bıktım yaa

hiiiiiiç öle ot gibi yürü biz kıvırtalıp sana carpmayak diye

• Cins bunlar ya.
  • bargsan sen de haklısın da öle şimdi ben YADa sen her kimse kişilikli olan insan kız yada kızlar için kendisini değiştirmez dimi?? ama hoşuna giden bi kız için insan bu dediğin şeyleri yapabilir ama şansmıdır nedir ç.. hangi şekle girsen kızlar onun tam tersini istiyo.. şansmı desem yoksa kızların dengesizliğimi ??

maço olursun.. hayvansın, öküzsün kabasın derler.. (mesela yani ben kendim için işitmedim tabi bunu )

serseri ,afedersin pi. olursun .. itin teki derler..

iyi çocuk olursun.. efendi iyi çocuk derler yüzüne bakmazlar seni kanki olarak görürler.. nerde serseri zibidi adam var onları bulurlar ondan sonra.. (çok az bi kız yüzdesi hariç)

EE BUNLAR NE İSTİYO NASI Bİ ERKEK İSTİYO?!!

doğru değilmi?!! hadi yalansa yalan deyin millet

Not:

şöle bi gerçek varki günümüzde kızlar iyi efendi çocuk pek aramıyo.. nerde kendini hırpalayan nerde kendinden bişi çalan değer vermeyen adam hep onları buluyo yada istiyo.. bi kere radyo dinlerken .. bayan DJ şöle demişti.. biz kadınlar adam gibi adam ararız hep ama aslında istediğimiz böle değildir.. daha çok özgür ,serseri ruhlu erkekler bizi çeker demişti.. ki ayrıca maçolardan hoşlanan ve onlara aşık olan çıkmak için can atan kızlar da tanıyorum.. (kaçan kovalanır olayı heralde birazda genel olarak)

""ve tartışma çıkmaması için sölüyorum bu yazdıklarım kızların önemli bi bölümü için geçerli hepsi için değil!!""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 1 Mart 2006; 18:02:57 >

• quote:

Not:

şöle bi gerçek varki günümüzde kızlar iyi efendi çocuk pek aramıyo.. nerde kendini hırpalayan nerde kendinden bişi çalan değer vermeyen adam hep onları buluyo yada istiyo.. bi kere radyo dinlerken .. bayan DJ şöle demişti.. biz kadınlar adam gibi adam ararız hep ama aslında istediğimiz böle değildir.. daha çok özgür ,serseri ruhlu erkekler bizi çeker demişti.. ki ayrıca maçolardan hoşlanan ve onlara aşık olan çıkmak için can atan kızlar da tanıyorum.. (kaçan kovalanır olayı heralde birazda genel olarak)

bu günümüz olayı değil her zaman böyleydi...
    doğanın kanunu bu bütün dişiler gibi insanın dişisi de sürüdeki en güçlü erkeği beğenir.

erkek gibi erkek olacaksın...
    centilmen olursan ilk elemede gittin zaten.
    maço olursan kazanma şansın var... ama her zaman değil.. bazen olur bazen olmaz...
    erkek seçer ama kadın karar verir... tavlanmak istemeyen kadını hiç bir erkek tavlayamaz...
    kazanova bile yapamaz bunu... kadının sana onu tavlaman için sans vermesi gerek... o şansı vermemişse
    boşuna uğraşma... bir şans tanıdı diyelim: ondan sonra sıra sana geliyor ancak...

ama erkekler dünyayı erkek kuralları herkes içindir diye yorumluyor.
    sonrada kadınlar neden biz erkekler gibi davranmıyor diyorlar...
    cevap belli erkek değillerde ondan...

onların hayata bakış açısı farklı... kadın kısmı erkek gibi erkek istiyor. elinde minicik kırmızı bir gülle takın elbise içinde iki dirhem bir çekirdek kadın peşinde dolaşıpda kalbini sunupda aşk dilenen erkekler daha baştan kendini küçük düşürüyor...

kadın sert kaba yani güçlü görünen erkekten hoşlanır...
    not edeyim etrafta böyle bir başkası varsa onuda seçebilir... böyle olmak kazanmayı garantilemez...
    erkeğin biraz daha erkeksi görünmesi gerek ama abartmadan...
    takım elbise - sigara içmek - bıyık bırakmak ....
    erkek mantığına göre büyümek anlmamına gelebilir ama kadın gözüyle kendini erkekten saydırtmak için
    komik durumuna sokan aptal veletler olarak görünüyor böyle erkekler...
    (aslında bencede öyle)

sağa-sola kabadayılık taslamak da öyle erkekler dünyasında adamdan sayılabilirsin ama kadınların hisleri çok güçlüdür...
    bilmeselerde hissederler böyle tavırlar içinde gösteriş yapan erkekler aslında bir sebepten dolayı kendine güvensizliğini
    ve başka bir alandaki güçsüzlüğünü saklamaya çalışıyordur...
    (özellikle iyi bir işi ve geliri olmamasının ezikliği)
    bunu erkekler hissetmez etrafı kandırıyorum sanırlar. ama kadınların hisleri çok daha güçlüdür onlar hemen hissediyor.

etrafa karşı belli belirsiz bir tepeden bakma davranışı.... kendine güvenen erkek görüntüsü lazım...

etrafa şov yapmayan kılığını-kıyafetini abartmayan erkekler bu hatalardan arınmış olurlar.

abartmayın kardeşim...
    maçoluğu abartmayın başka erkeklere maçoluk taslamak için verilen hava başka...
    onunla kız tavlanmaz...
    kadınlar yemez bu numaraları hemen hissederler o erkekte kendine güvenin olmadığını....

erkekler dünyasında adamdan sayılmak için verilen görüntü başka kadının gözündeki kendine güvenen güçlü
    erkek görüntüsü başka...

bu hayalkırıklığına uğramış ve bu yüzden kadın düşmanı olmuş maço tavırlarıyla kendinizi bir kez daha
    küçük düşürüyorsunuz...
    içinizdeki hayalkırıklığı duygularınıza göre hareket etmeyin mantığınızı kullanın...
    ben kadın olsam ne yapardım deyin..
    kadınların beğendiği erkekleri inceleyin...
    kadın gibi düşünmeyi öğrenin...

o zaman siz de bir zamanlar benim de yaptığım gibi kadınları
    suçlamayı bırakır asıl salaklığı kendinizin yaptığını anlarsınız...

ey erkek milleti kendi hataların yüzünden kaybediyorsun kadınları suçlama...
    onları anlamaya tanımaya çalış ne düşünür ne hissederler anlamaya çalış
    bu gönül oyununu erkek mantığıyla değil kadın mantığıyla da oynamayı öğren artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 1 Mart 2006; 19:21:33 >

• yazdıkların sapına kadar doğru bargsan..

quote:

ey erkek milleti kendi hataların yüzünden kaybediyorsun kadınları suçlama...
    onları anlamaya tanımaya çalış ne düşünür ne hissederler anlamaya çalış
    bu gönül oyununu erkek mantığıyla değil kadın mantığıyla da oynamayı öğren artık...

burada ey erkek milleti diye başlaman komik olmuşş ama güzel olmuşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Walla haklısın kardeş yaa Benim başıma da şu olay geliyo ...Mesela yoldan karşıdan bayanlar geliyo ben onlara onlar bana bakıyo tabi ben gözlere odaklanıyom neyse abi tamam göz göze geldik bikaç saniye bakıştık artık ben erkek olduğum halde utanıyom gözlerimi kaçırıyom ama kızlar halen bakıyo yaa ....Ya bu kızlar hakkaten cins yaa

Abi Bu Banada Oluo Harbiden Cok cİnsler Ya...ama hEpsi Deil 1 tAnesi hAriç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

(çok az bi kız yüzdesi hariç)

bu yüzde gerçekten çok az
  • haklısın spywar!!
  • Genelde sadece bayanlara değil erkeklere de yol veririm. Tabii karşıdan gelen bazı ayı arkadaşlar oluyor direkt omuzumla tanışır o arkadaşlar. hele bide şanslı günündeyse cevap verir İşin en eğlenceli tarafı burada başlıyor. Ama bayanlar konusunda haklısınız gerçekten acaip bir tarzları var Hep en ortadan ya da sağdan gitmesi gerekirken soldan giderler. hep derler ya beyinleri farklı çalışıyor diye bununla ilgili birşey olsa gerek. Bi de aklıma gelmişken söyleyeyim geçenlerde Dorock' a giriyordum 3 tane hatun beni çiğneyerek önüme geçtiler ve ters ters bakarak karşıma oturdular. Ne oldu anlamadım. o hatunlardan buralarda takılan varsa bi açıklama bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 3 Mart 2006; 0:13:37 >

• ne istersiniz kızlardan yaw.
  • valla ya kıza çarpmayalım diye oynak başlığa dönüyoz,ve tabi yine o sabit bir şekilde yoluna deva mediyor....KAMYONMUSUN mübarek!!!!!!
  • çarpsan bi türlüüüü çarpmasan bi türlü...

en iyisi her birine bi kere çarparak ders vermek.. arada suçsuz olanlar kusura bakmasın ama risk alamayızz maalesef
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.