Şimdi Ara

Bu kız Ne Demek istiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 aydan beri arıcak buluşucaksınız bence daha çok beklersin..
    Arıcak buluşucak adam çoktan arardı buluşurdu bence..
    Ben senin durumunda olsam karşısına çıkardım konuşurdum
    bir şekilde onu etkilemeye çalışırdım!Bekleme derim ben
    Müthiş bir plan hazırla yada burda biz elimizden geldiğince
    yardımcı olmaya çalışırız bu konudada rahat ol
  • quote:

Sana düşündüklerimi Söylicem..
    3 aydan beri arıcak buluşucaksınız bence daha çok beklersin..
    Arıcak buluşucak adam çoktan arardı buluşurdu bence..
    Ben senin durumunda olsam karşısına çıkardım konuşurdum
    bir şekilde onu etkilemeye çalışırdım!Bekleme derim ben
    Müthiş bir plan hazırla yada burda biz elimizden geldiğince
    yardımcı olmaya çalışırız bu konudada rahat ol

abi şöyle diyim. kız erkek kosununda hiç bişe yapmıyor.
    diyorum ki üniversite kulüpler sporla uğraşıyorsun ama seneye bunlar bitince hayat çıkacak karşına napacaksın. napim gidebildiğim yere kadar böyle gideceğim diyor.
    şu an sadece gezmeyi başka ülkelere gitmeyi eğlenmeyi istiyorum, hiçbirşey kafaya takmamayı istiyorum diyor.

kız geçen sene birinden hoşlanmış ilk kez, ee noldu dedim, o da istiyordu sanki dedi ama bişe olmadı dedi.
    çok işim vardı vaktim yoktu öyle kaldı dedi. geçen biri teklif etmiş buna, bişe dememiş, bişe hissetmiyorum benim duygularım alındı zaten dedi bana.

biri karşındakinden hoşlandığında karşılık beklememeli diyor. onun mutluluğunuda düşünmeli diyor kız.

abi onun sınavları var şu an 2 hafta benim buna birşey demem mümkün gözükmüyor. buluşalım diyemem yani hele dünden sonra. ondan sonra buluşup yüzyüze anlatacam durumu ya olur ya olmaz. tabi dünden sonra msn de bile konuşurmuyuz bilemem. gerçi daha önce de bi kez hafif tartışmıştık, hiç bişe olmamıştı aynen devam.

kesinlikle iyi bir kız ama çok farklı, ben bile o kadar başı buyruk değilim.

• Bendede Vardı boylesi çıkmak istmeiyodu ama küsmekte istemiyodu aynı bu şekildeydi konuşmaları bırak sne bunu emin ol sana yine donicek
  • Güzel düşünmüzsün sınavları Bitene kadar Rahatsız etme fazla
    Ondan Sonra Bombayı Patlat Derim Ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

Bendede Vardı boylesi çıkmak istmeiyodu ama küsmekte istemiyodu aynı bu şekildeydi konuşmaları bırak sne bunu emin ol sana yine donicek

abi 15 aralıkta bilet aldım tiyatroya 31 aralık için. o günden sonra 15 gün hiç görüşmedik.
    30 aralıkta mesaj attım "yarın ne zaman buluşalım tiyatroyu unutmadın dimi" diye.
    "yaa ......cım şehir dışında yım ben şuan"
    hiç birşey yazmadım.

yılbaşında ilk kez ben bişe demeden bana mesaj attı. "mutlu yıllar" diye.
    bende aynısını yazdım hiçbişr demeden

ertesi gün hemen msn de (genelde msn de ilk şeyi ben yazarım) hey naber diyo.

abi bunlar böyle hiç ilgilenmezsen peşinden geliyorlar.
  • Ayrıca olurda biz 14 şubattan önce görüşürsek, çıkma teklifimi kabul etmese dahi 14 şubat sevgililer gününde çok iyi bir sürpriz yaparsam buna. 22 yaşına son sınıfa gelmiş ve hiç erkek arkadaşı olmamış bir kızı artık ikna edebileceğimi düşünüyorum.
  • kendine msn aşkı arıyor. engel delete.
  • Ne şımartıyosunuz kızları ya. Böyle oynuyolar sonra sizle.
    Niye konuşur konuşmaz hoşlandığını güzel olduğunu söylüyorsun?
    Sonra hepsi kendini prenses sanıyor, karşıdaki dağları ben yarattım diye geziyor haspam.
    Bırakın şu tip kızları ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

kendine msn aşkı arıyor. engel delete.

ne msn aşkı arkadaşım. 213123 keredir uğraşıyorum buluşmaya sıkıldım artık diyorum sen ne diyorsun. birilerine taş atmak mutlu ediyorsa seni devam et. burda arkadaşlar yorum yazarak yardım etmeye çalışıyorlar ve rahatladım da ayrıca. neden beni huzursuz etmeye çalışıyorsun anlamadım.

yorum yapan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetdonanım -- 18 Ocak 2009; 20:15:29 >
  • bu hatunda kesin birşey var ya samimi değil; ya da sevgilisi felan var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

bu hatunda kesin birşey var ya samimi değil; ya da sevgilisi felan var.

yok kardeşim sevgilisi yok eminim ve bana yalan söylemediğinden de eminim. davranışlarında falan bir sorun var. daha önce tanıdıklarıma benzemiyor kesinlikle, yani şöyle biri diyemiyorum. hayatı tınmıyor, geleceğe yatırım falan yapmıyor, acun gibi gezmek istiyor, aşk yaşamamış hiiç aşkın ne olduğunu bilmiyor. erkeklerin onu sıkacağını düşünüyor, devamlı araman lazım mesaj atman lazım diyor. falan.

teşekkürler yorumun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

bu hatunda kesin birşey var ya samimi değil; ya da sevgilisi felan var.

yok kardeşim sevgilisi yok eminim ve bana yalan söylemediğinden de eminim. davranışlarında falan bir sorun var. daha önce tanıdıklarıma benzemiyor kesinlikle, yani şöyle biri diyemiyorum. hayatı tınmıyor, geleceğe yatırım falan yapmıyor, acun gibi gezmek istiyor, aşk yaşamamış hiiç aşkın ne olduğunu bilmiyor. erkeklerin onu sıkacağını düşünüyor, devamlı araman lazım mesaj atman lazım diyor. falan.

teşekkürler yorumun için

Arkadaşım kızda benim gibi düşünüyor.
    Bi yandan bu tarz şeyler şaçma geliyor kıza,Bir yandanda Korkuyor..

• Yanlızlığı Seviyor Belkide gezip tozmak neolucağım demeden Anı yaşamak
    ogün için karnını doyurimde yarına allah kerim diyen bi kız Gibi geldi bana!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Yanlızlığı Seviyor Belkide gezip tozmak neolucağım demeden Anı yaşamak
    ogün için karnını doyurimde yarına allah kerim diyen bi kız Gibi geldi bana!..

aynen kardeşim.
    "interraile yalnız gidecem. kimseyi çekemem ben orada (kız arkadaşları için). zaten sıkıntılı bir insanım biliyorsun"
    "birine bağlanmanın doğru olduğuna inanmıyorum ben, en azından şimdilik,sonra ne olur bilemem"
    bunları diyo. senin dediğin gibi yani

yorum için sağol
  • sayın arkadaşım;

1 kere reel hayatta buluştım 3 aydır msnden konuşuyorum diyosun. belli ki kızın sende gönlü yokki senle sadece msnde egleniyor. 3 aydır bunu anlayamadın mı? böyle şeyler yazıp sinirlerimi evereste tırmandırıyorsunuz.

kendimi güzin abla gibi hissettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

sayın arkadaşım;

1 kere reel hayatta buluştım 3 aydır msnden konuşuyorum diyosun. belli ki kızın sende gönlü yokki senle sadece msnde egleniyor. 3 aydır bunu anlayamadın mı? böyle şeyler yazıp sinirlerimi evereste tırmandırıyorsunuz.

kendimi güzin abla gibi hissettim.

abi kız kişiliğimi seviyor bence, fiziğimi hatırlamıyor muhtemelen. onun için gönlü yok diyemiyorum şu an. kız cidden sorunlu biraz. yani devamlı spor yapıyor 2 gün yapmasa sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissediyorum diyor. geçen tiyatroya gidecektik kesindi o ama cidden şehir dışına gitti. keşke o zaman gidebilseydik şimdi herşey belli olmuştu.

tamam süper ötesi yakışıklı değilim ama, kişiliğime güveniyorum ve öyle hemen reddedilecek gibi biri olduğumu düşünmüyorum. en azından beni görsün beğenmezse tamam. bi buluşma herşeyi çözecek işte.

• Abi samimi söyleyim bu kız birşeyleri yalan söylüyor ki karşına çıkamıyor. Kızı webcam de falan gördünmü _? fotoğraf harici ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasincelik

Abi samimi söyleyim bu kız birşeyleri yalan söylüyor ki karşına çıkamıyor. Kızı webcam de falan gördünmü _? fotoğraf harici ??

abi kızı 1 gün gördüm yüzyüze 1 saat görüştüm kızla ya. gayet ilgimi çekti yani. güzel çekici bir kız.
  • olayı anlattığın ilk mesajına göre yorum yapıyorum..kaçan kovalanır mantığı işte..o kaçtıkça sen üstüne düşüyorsun ve bu onun hoşuna gidiyor böyle olaylarda genelde kovalayan kişi kaçan kişiyi elde edince olayın tüm büyüsü bozulur..hiç sevgilisi olmadığı için nasıl davranacağını bilmiyor desem 22 yaşında yani bilmemesi gibi bir durum yok..ama seni böyle oyalaması hoş değil..hadi diyelim birliktelik başladı çabalar sonucu filan kızı şimdiden bu kadar şımartmışsın ilişkide de aynı ilgiyi bekler senden..bilmiyorum yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

olayı anlattığın ilk mesajına göre yorum yapıyorum..kaçan kovalanır mantığı işte..o kaçtıkça sen üstüne düşüyorsun ve bu onun hoşuna gidiyor böyle olaylarda genelde kovalayan kişi kaçan kişiyi elde edince olayın tüm büyüsü bozulur..hiç sevgilisi olmadığı için nasıl davranacağını bilmiyor desem 22 yaşında yani bilmemesi gibi bir durum yok..ama seni böyle oyalaması hoş değil..hadi diyelim birliktelik başladı çabalar sonucu filan kızı şimdiden bu kadar şımartmışsın ilişkide de aynı ilgiyi bekler senden..bilmiyorum yani

sağol kardeşim yorumun için.
    tüm yazdıklarımı okursan kaçan kovalanır durumu var dediğin gibi. bi ara 15 gün aramadım hiç o aradı bu sefer. şu an karar verdim hiç aramicam sınavları bitince buluşmak için bişe yaparım artık buluşunca da teklif edecem o kadar. uğraşamıyorum artık. şımarık bir kızla çıkmak da istemem.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.