Şimdi Ara

Bu kız Ne Demek istiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

olayı anlattığın ilk mesajına göre yorum yapıyorum..kaçan kovalanır mantığı işte..o kaçtıkça sen üstüne düşüyorsun ve bu onun hoşuna gidiyor böyle olaylarda genelde kovalayan kişi kaçan kişiyi elde edince olayın tüm büyüsü bozulur..hiç sevgilisi olmadığı için nasıl davranacağını bilmiyor desem 22 yaşında yani bilmemesi gibi bir durum yok..ama seni böyle oyalaması hoş değil..hadi diyelim birliktelik başladı çabalar sonucu filan kızı şimdiden bu kadar şımartmışsın ilişkide de aynı ilgiyi bekler senden..bilmiyorum yani

sağol kardeşim yorumun için.
    tüm yazdıklarımı okursan kaçan kovalanır durumu var dediğin gibi. bi ara 15 gün aramadım hiç o aradı bu sefer. şu an karar verdim hiç aramicam sınavları bitince buluşmak için bişe yaparım artık buluşunca da teklif edecem o kadar. uğraşamıyorum artık. şımarık bir kızla çıkmak da istemem.

zaten bu kadar ilgi,alakadan sonra arayıp sormaz biraz ilgiyi azaltırsan bu sefer ilgisizliğe dayanamayıp o seni kovalamaya başlar..birde bu yolu dene bakalım

• +1

Bu iş zor olur olsa bile birlikte olunca 10 kat daha kapris yapacak ipin ucu kaçmış ama hayırlısı ne diim

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

olayı anlattığın ilk mesajına göre yorum yapıyorum..kaçan kovalanır mantığı işte..o kaçtıkça sen üstüne düşüyorsun ve bu onun hoşuna gidiyor böyle olaylarda genelde kovalayan kişi kaçan kişiyi elde edince olayın tüm büyüsü bozulur..hiç sevgilisi olmadığı için nasıl davranacağını bilmiyor desem 22 yaşında yani bilmemesi gibi bir durum yok..ama seni böyle oyalaması hoş değil..hadi diyelim birliktelik başladı çabalar sonucu filan kızı şimdiden bu kadar şımartmışsın ilişkide de aynı ilgiyi bekler senden..bilmiyorum yani

• öyle bir kız için uğraşılırmı hiç ya engelle sil gitsin , işe yaramaz kız
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasincelik

+1

Bu iş zor olur olsa bile birlikte olunca 10 kat daha kapris yapacak ipin ucu kaçmış ama hayırlısı ne diim

evet kardeşim benim korkum da o zaten, olsa şu anki durumumdan daha kötü olabilir. gerçi her ilişkide öyledir biri mutlaka acı çeker ve bu genelde daha fazla seven olur.
  • Buluşunca çocuk oluyo sanıyodur belki 22 yaşına akdar sevgilisi olamamış ya
  • :D:::::::::::::::::::::::::::::::::
  • Kaçan olduğu için bir tarafları kalkmış peşini bırak ne olduğunu anlasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akaras

Kaçan olduğu için bir tarafları kalkmış peşini bırak ne olduğunu anlasın.

aynen abi bi tarafı fena kalktı afedersin peşinden gidiyorum diye. kendimi bişe sandığım yok ama benim gibi adamın peşinden gideceğine ben zorluyorum o koyuyor bana. arkadaşlarım aptalmısın olum sen diyor. hırs yaptım abi. o kız benim sevgilim olacak. haa iyi olursa devam ederiz kötü olursa napim daha uzatamam artık.

yorum yazan herkese teşekkür ederim dün sabah baya kafam kötüydü sinirliydim milleti dinledikçe valla kafam yerine geldi dün akşamdan beri hiç düşünmüyorum gelmezse o kaybedecek zaten, ben hayatta aramam bi daha onun arayacağından adım gibi eminim, buluşalım diyecem, buluşacaz ve teklif edeceğim. artık olursa olur napalım. bi buluşsak büyük ihtimal ikna ederim ama...

ciddi gelişmeler olursa burda bildiririm arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim sağolun. düğüne beklerim artık

• 20 ocakta msn den sildim kızı. ne aradım ne sordum. 2-3 defa msnde bişeler yazdı sade cevaplar verdim, hiçbişe sormadım bişe demedim.

bugün bi mesaj attım yarın sinemaya gidelim mi diye. tamam dedi
    20 ekimden beri peşinden koştum hep hayır dedi. 1 aydır aramıyorum evet dedi.

bana o kadar dediklerinden sonra hiç içimde sevgi kalmadı valla. yarın yine üstüne düşmeyeceğim kesinlikle ama teklif edeceğim kesin. olmasını istiyormuyum bilmiyorum. bir ay içinde beni sinir hastası eder bu kız çünkü. ama yinede çıkma teklif edeceğim.

bakalım ne olacak. bu başlığı ilk açtığımda baya sıkıntılıydım burada bana fikir veren arkadaşlar sayesinde 1-2 günde tamamen sildim herşeyi rahatladım, o günden beri çok mutluyum. herkese çok teşekkürler.

yarın akşam gelince olan biteni yazarım buraya, tabi gidebilirsek yine son dakka bir satış koyabilir

sağolun arkadaşlar.

• hepsini okumadım yazılanların ama kendini biraz agırdan sat bence... arama , msn de titreme ne biliyim onu sewdigini her seferinde belli etme... baktın ki sen yüz vermedikce sana yaklasmaya calısıyor , eskisinden daha cok sLm veriyor... o zaman sil engelle cunku o kızdan hayır gelmez tek sorunu önemsenmek ve onu onemseyenlerı onemsememektır...

ama baktın hıc bısı degısmedı... kos pesınden ve onu elde etmeye calıs... cunku kız cidden işlerine okuluna zartına zurtuna odaklanmıs bır kızdır... işleri bitinceye kadar bekle sonunu getiremedim ama anLa sen

• vaLLa bu yukardaki msjımı senın son attıgın msjı okumadan atmıstım... ahanda bak dedıgım cıktı

tamam dediyse takıl sonra ayrıl hıc urasma hayır gelmez mutlu olamassın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnieN

vaLLa bu yukardaki msjımı senın son attıgın msjı okumadan atmıstım... ahanda bak dedıgım cıktı

tamam dediyse takıl sonra ayrıl hıc urasma hayır gelmez mutlu olamassın...

yorumun için sağol kardeşim, evet aynen dediğin çıktı. bilmyorum valla, olmazsa üzülmem kesinlikle, olursada biraz deneriz belki mucize olur uyuşur herşey yoluna girer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.