Şimdi Ara

Bu kız Ne Demek istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: My Way

Kardeş umarım herşey istediğin gibi gelişir de stediğin mutluluğa ulaşırsın.
    Herşey gönlünce olsun.

sağol kardeşim güzel dilerklerin için. umarım hayırlısı olur.
  • 1-Kız seni oyalıyor
    2-Kız seni, senin onu dusundugun kadar dusunmuyor
    3-Canı sıkıldıgı zaman onun eglencesi oluyorsun
    4-3 ay ne demek ya,3 ay geçiştirmeyi başarmış seni,sende hala ne demek istedigini anlamıyorsun,ilginç.
    5-Kız rahat demişsin sevgili olsan bile kısa sürede ayrılırsın
    6-Nerden biliyorum bunları,kendimden
    7-Ilk 5 saydıklarım hiç biri dogruyada olmayabilir,bunlar benim kendi düşüncem..

Ben olsam uğraşmazdım
  • Kız muhtemelen küçük yada senden birşey gizliyr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

1-Kız seni oyalıyor
    2-Kız seni, senin onu dusundugun kadar dusunmuyor
    3-Canı sıkıldıgı zaman onun eglencesi oluyorsun
    4-3 ay ne demek ya,3 ay geçiştirmeyi başarmış seni,sende hala ne demek istedigini anlamıyorsun,ilginç.
    5-Kız rahat demişsin sevgili olsan bile kısa sürede ayrılırsın
    6-Nerden biliyorum bunları,kendimden
    7-Ilk 5 saydıklarım hiç biri dogruyada olmayabilir,bunlar benim kendi düşüncem..

Ben olsam uğraşmazdım

1-emin değilim
    2-kesin zaten bu
    3-emin değilim
    4-ya hergün konuşmuyoruz zaten, msnde haftada bir, iki defa ancak baya yoğundum bende çok üstüne düşemedim ama şu an sınavlar bitti bugün hiçbişe yapmadım yurttaydım sadece, onun için katlanamıyorum artık
    5-bunu tahmin ediyorum bende zaten, ama çok iyi de olabilir, bende özgürlüğe düşkünüm baya.

teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.

yasinçelik e;
    kız küçük değil abi üniversitesini sınıfını bölümünü biliyorum. vucudu da gayet yerinde 170 falandır. tam istediğim kız diyebilirim. tip olarak. kendisinin de iyi biri olduğuna inanıyorum ama bi yerlerde skıntı var. benden birşey gizlemediğine eminim, herşeyyini anlatıyor bana, babası vefat etmiş mesela. havuza gidelim dedim geçende, yaa çok isterdim ama özel günümdeyim gelemem dedi. birşey sakladığını sanmıyorum

sağol yorumların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetdonanım -- 18 Ocak 2009; 17:51:24 >

• Kardeş kız babasını ne zaman ve ne şekilde kaybetmiş?
  • cook basit sağ click Kişiyi engelle,sonra cıkan pencerede ayrıca hotmail kişilerimdende kaldır seçeneğini seçtikten sonra sen yoluma ben yoluma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 18 Ocak 2009; 18:14:27 >
  • bence uğraşma usta o kızla hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 18 Ocak 2009; 18:34:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

one ya hemen gittim konustum nosu verdi yuh diyim pek inandırıcı gelmedi

abi, ya süpersin no nu versene demedim herhalde bir organizasyondu, gittim tanıştım muhabbet ettim tekrar görüşelim dedim aldık bilgilerimizi, ayrıca yazdıklarıma bir bak atıyora benziyormuyum, zor durumda olduğum için buraya yazdım sen bana inanmıyorsun. ayıp ettin valla.

quote:

Kardeş kız babasını ne zaman ve ne şekilde kaybetmiş?

abi onu öğrenince özür diledim kapattım konuyu, nasıl sorayım nasıl oldu diye. sorulurmu sence, ilişkimiz başlasa sonralardan sorarım tabi de şu an sence olur mu ki?

arkadaşlar herkesten allah razı olsun valla rahatladım biraz. kesinlikle peşinden koşmadan devam edicem, ben aramazsam o yanaşacak bundan eminim öyle oldu zaten bi kere, sınavlarının bitmesini bekleyeceğim. yani göreve devam

• dostum kusura bakmaya ama öyle bir telaşlı anlatmışsınki hemen hemen hemen :) neyse tekrar özür dilerim editliyorum kardeş sende editle
  • Eğer babasını çocuk yaşta kaybetti ise babasız büyümenin etkileridir
    şuan ki davranışlarının sebebi. Babasız büyümek bir kızı özellikle ikili ilişkilerde
    çok sorunlu hale getirebiliyor. Çok dikkatli özenli davranman gerek eğer istiyorsan.
    Peki kızın burcu ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

bence uğraşma usta o kızla hiç

Şimdikiler böyle.. Pekde Hayır gelmez bence
    Hocam kız bana göre korkuyor Ayrıca çalışıyor demişsin
    Bu aralar bende öyleyim İş güç olunca Zaman ayıramam
    uğraşamam diye düşünüyor kızda böyle düşünüyor sanırım
  • o kızdan yar olmaz, hayırda gelmez.. salla gitsin seni çok üzer.

No Woman No Cry
  • quote:

Eğer babasını çocuk yaşta kaybetti ise babasız büyümenin etkileridir
    şuan ki davranışlarının sebebi. Babasız büyümek bir kızı özellikle ikili ilişkilerde
    çok sorunlu hale getirebiliyor. Çok dikkatli özenli davranman gerek eğer istiyorsan.
    Peki kızın burcu ne?

yok kardeşim 3 sene önce kaybetmiş babasını kendi demişti zaten. yani üniversitedeyken olmuş yeni bir olay.

quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

yok kardeşim o da bende üniversiteye gidiyoruz ben son sınıfım o 3. sınıf. farklı üniversiteler tabi. çalışıyor derken ders çalışıyor demek istedim. kulüplerle falan uğraşıyor aktif bir kız baya, yani içe kapanık değil.

teşekkürler yorumlar için

• Gelişmeleri anlatırsın bizde yine fikirlerimizi dile getiririz dediğim gibi herşey gönlünce olsun.
  • kızın adı dilara mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

quote:

Eğer babasını çocuk yaşta kaybetti ise babasız büyümenin etkileridir
    Peki kızın burcu ne?

yok kardeşim 3 sene önce kaybetmiş babasını kendi demişti zaten. yani üniversitedeyken olmuş yeni bir olay.

quote:

yok kardeşim o da bende üniversiteye gidiyoruz ben son sınıfım o 3. sınıf. farklı üniversiteler tabi. çalışıyor derken ders çalışıyor demek istedim. kulüplerle falan uğraşıyor aktif bir kız baya, yani içe kapanık değil.

teşekkürler yorumlar için

Peki pardon..
    Bişi sorcam Kız senin hakkında ne düşünüyor bu konu hakkında birşey söyledimi acaba?

• bir kız arkadaşıma danıştım senin sorununu aynen şöyle dedi :

bence kız sevgili falan olmak istemio sadece ark. kalmak istio o yüzdende ekip duruo..

mantıklı olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz
    bir kız arkadaşıma danıştım senin sorununu aynen şöyle dedi :

bence kız sevgili falan olmak istemio sadece ark. kalmak istio o yüzdende ekip duruo..

mantıklı olabilir..

hmm evet olabilir kardeşim. buda bir ihtimal. valla doğru dedin ya.

quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

kızın adı dilara mı ?

değil ama özel bilgi vermek istemiyorum, ona saygı duyduğum için. biri bizimle ilgili şeyler iyi niyetli de olsa yazsa biryerlere hoşumuza gitmez. onun için özel bilgiler veremem kusura bakmayın.

quote:

gelişme olursa bilgilendir kardeşim yardımcı olalım yine.

anlatırım kardeşim sağolsun yorum yazanlar yardımcı oldular bana rahatladım. yeni gelişme bir süre olmaz ama, 5 gün sonra falan belki bi daha ararım. çok peşinden koşunca uzaklaşıyor

quote:

Peki pardon..
    Bişi sorcam Kız senin hakkında ne düşünüyor bu konu hakkında birşey söyledimi acaba?

kızla ilk görüştüğümüzde 1 saat falan öyle sağdan soldan konuştuk. ben interrail yapmıştım ondan bahsettim falan oda istiyormuş yapmak. o görüşmemizde sevgili olarak hiçbirşey konuşmadık kızın beni hatırladığını bile sanmıyorum yolda görse tanırmı bilmem, bende birkaç fotosunu istemiştim ordan biliyorum şu an. tabi ilk gördüğümde çok etkilenmiştim.

dediğim gibi fiziksel olarak beni hatırlamıyor. fakat kişilk olarak benden etkilendiğini iyi bir insan olduğumu bildiğini düşünüyorum. kendimi anlatmayacağım ama baya işler yapıyorum üniversitede. kızın bunlardan etkilendiğini düşünüyorum.

beni muhtemelen hatırlamadığı için benden hoşlanıyormusun diye sormadım, onu ilk buluşmada kesin soracam. ama buluşamıyoruz ki. 3 ay ooldu kızı göremedim abi.

ben kıza o kadar hoşlandığımı belli ettim zaten kendi de dedi sen benden hoşlanıyorsun dimi diye, ama hiç olumsuz birşey demedi yaa olmaz yada olur. öyle ortada. msn de gayet iyi konuşuyoruz ama bazen geliyorlar kıza işte. bende alttan almaya çalışıyorum. tabi haklı olmama rağmen alttan almak maf ediyor beni.

dün gece
    buluşalım diye yine birşeyler söylemiştim (çok geriliyorum böyle diyince diyor, ben müsait olduğumda ararım seni demişti bana, 3 ay oldu tabi)
    kalbini kırmak istemiyorum dedi...
    bende: görüşmek istemiyorsun galiba dedim
    o: hayır ne alakası var dedi

abi kalbini kırmak istemiyorum ne demek yahu. görüşmek istemediğinden de dememiş. ve iyi geceler ben çıkıyorum dedi, dur dedim, iyi geceler dedi çıktı. sinir oldum feci.

sanırım sıktığım için birşey diyecekti kalbini kırmak istemiyorum dedi. yoksa başka ihtinmal yok abi. ne biçim iş anlamadım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetdonanım -- 18 Ocak 2009; 19:20:23 >

• Kız arkadaşın sarışın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖzgünK

Kız arkadaşın sarışın mı?

yok abi değil ayrıca kız arkadaşım değil şu an olması için uğraşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.