Şimdi Ara

Bu kız neyin peşinde ? Karşı cinsi anlayan arkadaşlar bekleniyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
3
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noktape

Çünkü sen ona istediğini vermedin diye yapıyor bunu.
    o istiyor ki etrafında dolan, kendisi yüz vermese bile
    o istiyor ki sürekli mesaj at, kendisi mesajlarına dönmese bile
    o istiyor ki daima ilgilen, kendisi umursamasa bile...

Bu liste uzar gider. Sen onu iplemeyince kudurdu çünkü o yukarıda bahsettiklerimi istiyordu ve sen vermedin. Kendi hegomanyasında boğuldu. Çünkü o hep en iyisiydi erkeklerin gözünde ama sen telefondaki ile konuşunca kendisine "nasıl olur bu ?" sorusunu sordu çünkü daima o kaçacak ve sen kovalayacaktın onun iç dünyası gereğince.

Bana sorarsan : "naber?" lerine devam et ama özelden asla özür/af mesajı atma.

Aynen öyle hocam. İnsanlık yapıyorum sadece dediğim gibi zorunluluktan dolayı naber derim geçerim ne uzatırım ne de bir şey yaparım. İlk başta o rahatsızken dediğim laflardan sonra özür diledim, ki bunu konuda da yazdım. Ondan sonrada tabiki her hangi bir şey için özür dilemedim ve dilemeyeceğim de.

Edit.: Forumda ki hangi bayan üye eksiledi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 2 Ocak 2015; 2:05:48 >

• Sevmiyorsa eğer rol yapıyor sana. Seni kendisine çekecek ve sonra tekmeyi vuracak . Egosunu yükseltecek seninle. Ah 3 sene önce aynısı geldi başıma hiç beklemediğim dışardan görsen melek diyeceğin kızdan. O derece masum görünüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Sevmiyorsa eğer rol yapıyor sana. Seni kendisine çekecek ve sonra tekmeyi vuracak . Egosunu yükseltecek seninle. Ah 3 sene önce aynısı geldi başıma hiç beklemediğim dışardan görsen melek diyeceğin kızdan. O derece masum görünüyordu.

Bu da melek gibi hocam ama o sigara izmaritini benim camıma atmasından sonra gerçek yüzünü gördüm. Hocam şuan kız zerre umrumda değil, bende sevmiyorum bitirdim her şeyi. Ben sadece şuna takıldım , ulan hem hoşlanmıyorum artık falan diyorsun ilişkiyi istemiyorum diyorsun ee peki o zaman niye kıskanıyorsun ? Bu neyin kafası neyin psikolojisi ?
    Ben asla geri dönüp ona, egosunu tatmin etmeyeceğim merak etmeyin. Bir kız için uğraşacak yapıya sahip değilim
  • Ulan su kizlarin yanindaki bosbogazli arkadaslari yokmu

Kiz seni seviyor ancak kafasi karismis durumda bence, yanindaki bosbogazlinin gaziyla trip atiyor konusmuyor olabilir. Sevgilin var zannediyor, ve bak beni kaybettin mesaji vermek istiyor sana Bence aranizda konusma oldumu sor neden eskisi gibi degilsin soguksun bana karsi,bakalim ne diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

quote:

Sevmiyorsa eğer rol yapıyor sana. Seni kendisine çekecek ve sonra tekmeyi vuracak . Egosunu yükseltecek seninle. Ah 3 sene önce aynısı geldi başıma hiç beklemediğim dışardan görsen melek diyeceğin kızdan. O derece masum görünüyordu.

Bu da melek gibi hocam ama o sigara izmaritini benim camıma atmasından sonra gerçek yüzünü gördüm. Hocam şuan kız zerre umrumda değil, bende sevmiyorum bitirdim her şeyi. Ben sadece şuna takıldım , ulan hem hoşlanmıyorum artık falan diyorsun ilişkiyi istemiyorum diyorsun ee peki o zaman niye kıskanıyorsun ? Bu neyin kafası neyin psikolojisi ?
    Ben asla geri dönüp ona, egosunu tatmin etmeyeceğim merak etmeyin. Bir kız için uğraşacak yapıya sahip değilim

İşte kıskanıyor numarası yapıyor olay basit. İçtenlikle yapmıyor eğer yapsaydı anlayamazdın. Hiç insanlar kıskandığını belli eder mi ? O sana o numarayı yapacak sende kız beni seviyor deyip atlayacaksın kıza. Kız baştan anlaşacak iş yine oraya gelince seni arkadaş olarak görüyorum deyip yollayacak. Sonra kendince büyük bir zafer kazanacak. Böyle kızlardan nefret ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Olay şu kızlar kendilerine bakılmasından hoşlanılmasından peşinden koşulmasından rahatsız olmuyor hoşlarına gidiyor herkes onu istesin o birini seçsin istiyor bizse konuşmaya utanırız açılırsak rahatsız olur mu bundan sonra rahat konuşamaz mıyız vs. kızlar aslında basit yapıdalar her şeyi yüzlerine söyleyeceksin gerisini düşünebiliyorsa o düşünsün biz fazla ayrıntılı düşünüyoruz

Valla hocam hiç kusura bakmasın ben ona diyeceğimi dedim aramızda belli yakınlaşma da oldu fakat rtahatsızlığımdan dolayı biraz ben mahvettim ama o kadar da büyütelecek bir olay değildi. Kimsenin peşinden de koşmam Egolarını başka insanlar ile tatmin etsin, çok istiyor ise. Benim bunu karşılayacak ne enerjim var ne de zamanım.

Sigara içen kızdan hayır gelmez bence zaten

• Hangi üniversite ?

• Yazı uzun gelince özeti okuyum dedim özeti okuyunca da bişey anlamadım kb kardeş.
  • quote:

quote:

quote:

İşte kıskanıyor numarası yapıyor olay basit. İçtenlikle yapmıyor eğer yapsaydı anlayamazdın. Hiç insanlar kıskandığını belli eder mi ? O sana o numarayı yapacak sende kız beni seviyor deyip atlayacaksın kıza. Kız baştan anlaşacak iş yine oraya gelince seni arkadaş olarak görüyorum deyip yollayacak. Sonra kendince büyük bir zafer kazanacak. Böyle kızlardan nefret ediyorum.

Hocam kız onun öyle aralarında konuşma olduğunu bildiğimi falan bilmiyor. Ben uyuyordum o arkadaşı ile konuşurken ama gözümü kapattım dinliyordum. Aman aman isterse evimin önüne ateşten kalp yapsın geri dönmem zaten ona hocam. Birisi gelir birisi gider kurban olayım bir kız için uğralacak hiç değilim.

• Bir kız olarak çözdüm olaya el atıyorum:

Öncelikle kızlar genelde erkekler gibi düz anlaşılacak bir yapıda değillerdir. Hareketleri daha karmaşıktır hatta deyimi yerindeyse mecaz anlamlıdır.

Sizin olayi da cozdum bak

1) Kiz senden hoslaniyor (hoslanti da pat diye bitmez yani hala da hoslaniyor)

2) O gun ondan sıkılmana morali cok bozilmus üzülmüş ve “cok hizli gidiyoruz o yuzden hizli sıkılmaya basladik“ gibi bir züğürt tesellisi ile avunmaya calismis.

3) Bu da yetmezmis gibi ustune “Zaten illaki bigun sıkılcaz“ demen onu cok sinirlendirmis. “Hizli da gitsek yavas da gitsek bu cocuk benle gonul eglendiriyor baksana simdiden sıkılıp bırakacagı planını bile yapmis, yaziklar olsun“ diyerek seni kafasinda bitirmeye calismis.

4) Bu yuzden sana “onceden hoslaniyodum simdi hoslanmiyorum“ diyerek uzaklasmaya kendini kullandirmamaya gururuyla oynatmamaya calismis.

5) Sen sonradan ondan ozur dileyince yumusamis ama arkadas kalalim dediginde hala hoslandigi icin uzulmus. ozur dileyip tekrar eskisi gibi olalim demeni bekliyormus

6) o kizla konusunca onu senin sevgilin zannetmis.

7) Zaten daha onceden onunla alay ettigini eglendigini dusunen kiz bir de arkadaslarinin gaziyla yeni sevgili buldun diye iyice öfkelenmis seni daha da igrenc biri olaak gormeye vaslamis.

8) nasil bi dusmek bu boyle gozden supermen olsan... :))

yani artik gecti borun pazari, sur esegini nigdeye. Naz trip yaptigi yok seni gercekten bitirmis kafasinda, kalbinde de bitirmeye calisiyor o da olur yakinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

yani sigara izmaritin senin tarafına atan bir kız bırak onu joel o seni haketmiyor ama işe gelinc çok ilginç ya bu kızlar varya of insanı yer bitirir

Ahahah aynen hocam :D

@orientem , Aynen dostum sağlığına değer vermeyen insan bana mı verecek ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Bir kız olarak çözdüm olaya el atıyorum:

Öncelikle kızlar genelde erkekler gibi düz anlaşılacak bir yapıda değillerdir. Hareketleri daha karmaşıktır hatta deyimi yerindeyse mecaz anlamlıdır.

2) O gun ondan sıkılmana morali cok bozilmus üzülmüş ve “cok hizli gidiyoruz o yuzden hizli sıkılmaya basladik“ gibi bir züğürt tesellisi ile avunmaya calismis.

3) Bu da yetmezmis gibi ustune “Zaten illaki bigun sıkılcaz“ demen onu cok sinirlendirmis. “Hizli da gitsek yavas da gitsek bu cocuk benle gonul eglendiriyor baksana simdiden sıkılıp bırakacagı planını bile yapmis, yaziklar olsun“ diyerek seni kafasinda bitirmeye calismis.

4) Bu yuzden sana “onceden hoslaniyodum simdi hoslanmiyorum“ diyerek uzaklasmaya kendini kullandirmamaya gururuyla oynatmamaya calismis.

5) Sen sonradan ondan ozur dileyince yumusamis ama arkadas kalalim dediginde hala hoslandigi icin uzulmus. ozur dileyip tekrar eskisi gibi olalim demeni bekliyormus

7) Zaten daha onceden onunla alay ettigini eglendigini dusunen kiz bir de arkadaslarinin gaziyla yeni sevgili buldun diye iyice öfkelenmis seni daha da igrenc biri olaak gormeye vaslamis.

yani artik gecti borun pazari, sur esegini nigdeye. Naz trip yaptigi yok seni gercekten bitirmis kafasinda, kalbinde de bitirmeye calisiyor o da olur yakinda

Elif gibi sevmek bu değil!

• quote:

Açıkçası bitebilir hanımefendi umrumda değil. Ben bir kız için üzülecek bir yapıya maalesef sahip değilim. Hani sizin şu '' duygusuz hayvan '' dediğiniz tiplerdenim diyebilirim :) Ya aslında evet dalga geçtiğimi düşünmüş olabilir. Bir ara , olaylardan sonra arkadaş olarak kalma kararı verdiğimiz zamanlarda bu boş boğaz arkadaşından konu açılmıştı bu da '' Ne o şimdi de ona mı yazacaksın ?'' demişti bende gerçekten ama gerçekten şakasına '' Olabilir ya edebiyat okuyor hemde kız '' demiştim ve cidden kızmıştı bayağı, '' beni aptal yerine koyuyorsun benimle sırf arkadaşlarıma yaklaşabilmek için arkadaş olarak kaldın, benimle dalge geçiyorsun'' falan diye bağırıyordu :D Şimdi bir bayan olarak yanlış görebilirsiniz beni fakat eğer aramız bozulmasaydı cidden kızı severdim. Fakat yaşadığım onca şeyden sonra bir kızı kovalayacak değilim ve gayet kolay bir şekilde de birisini kalbimden silebilirim. Yani bu olanlar yaşadığım onca şeyden sonra hiçbir şey olarak kalıyor

• Yaziyi okudum ben dusuncemi söyleyeyim bir kız olarak. Bence bu kız senden gerçekten hoslandi ama senin o kurdugun cümleden sonda sana güvenini kaybetmiş. Artik senden hoslanmiyorum demiş ama hoslaniyor sadece emin olmak istiyor evet biraz peşinden kosmani istiyor her kız ister bunu bence yani değerli hissedilmek ister. Yani biraz seni denemiş gibi geldi bana

-piyanist- in yazdiklarini simdi okudum o daha açıklayıcı anlatmis ben de ayni şeyleri anlatmaya çalışmıştım iste aklın yolu bir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secrecy -- 2 Ocak 2015; 2:46:46 >
  • O an bitmemiş işte her şey,sen dil dökücen uğraşıcan diye beklemişde beklediğini alamamıs

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Yaziyi okudum ben dusuncemi söyleyeyim bir kız olarak. Bence bu kız senden gerçekten hoslandi ama senin o kurdugun cümleden sonda sana güvenini kaybetmiş. Artik senden hoslanmiyorum demiş ama hoslaniyor sadece emin olmak istiyor evet biraz peşinden kosmani istiyor her kız ister bunu bence yani değerli hissedilmek ister. Yani biraz seni denemiş gibi geldi bana

Haklsınız belki ama ben ona ilk başta dedim ben dobra bir insanım diye. Başımdan çok şey geçtiğinide söyledim detaylı bir şekilde. Peşinden koş(a)mayacağımı o da çok iyi biliyor.
  • quote:

quote:

Açıkçası bitebilir hanımefendi umrumda değil. Ben bir kız için üzülecek bir yapıya maalesef sahip değilim. Hani sizin şu '' duygusuz hayvan '' dediğiniz tiplerdenim diyebilirim :) Ya aslında evet dalga geçtiğimi düşünmüş olabilir. Bir ara , olaylardan sonra arkadaş olarak kalma kararı verdiğimiz zamanlarda bu boş boğaz arkadaşından konu açılmıştı bu da '' Ne o şimdi de ona mı yazacaksın ?'' demişti bende gerçekten ama gerçekten şakasına '' Olabilir ya edebiyat okuyor hemde kız '' demiştim ve cidden kızmıştı bayağı, '' beni aptal yerine koyuyorsun benimle sırf arkadaşlarıma yaklaşabilmek için arkadaş olarak kaldın, benimle dalge geçiyorsun'' falan diye bağırıyordu :D Şimdi bir bayan olarak yanlış görebilirsiniz beni fakat eğer aramız bozulmasaydı cidden kızı severdim. Fakat yaşadığım onca şeyden sonra bir kızı kovalayacak değilim ve gayet kolay bir şekilde de birisini kalbimden silebilirim. Yani bu olanlar yaşadığım onca şeyden sonra hiçbir şey olarak kalıyor

Hih işte sorun burada haksız sensin ama kizin arkasindan sövuyosun? Hatta diger forum uyeleri de!??

Sacma sapan olaylar olduysa da senin patavatsizligin yuzinden olmu

1) Hicbir zaman her dogruye her yerde soyleme! Kizin konusundan sıkıldıysan da pat diye soyleyip onu incitmen gerekmezdi.

2) Hicbir zaman kizlara baska kiz bulmakla ilgili “ŞAKA“ yapma!! Benim annem ve babam bu yuzden acayip kavga etmisti benden soylemesi...

3) Kıza resmen alay ettigin imajii vermisken bunu duzeltmek yerine tutup da pesinden kosmam diye hava atip duruyorsun bu hic etik degil bi marifet degil

4) Bu kafayla gidersen asiri yakisikli degilsen evde kalabilirsin. Asiri yakisikliysan da evlendikten sonra bosanma potansiyelin yuksek. Biraz saygi, biraz kibarlik, biraz empati biraz efendilik... bunlar fena meziyetler degil utanma, millete kezban derken kendin odun olma

• quote:

quote:

Yaziyi okudum ben dusuncemi söyleyeyim bir kız olarak. Bence bu kız senden gerçekten hoslandi ama senin o kurdugun cümleden sonda sana güvenini kaybetmiş. Artik senden hoslanmiyorum demiş ama hoslaniyor sadece emin olmak istiyor evet biraz peşinden kosmani istiyor her kız ister bunu bence yani değerli hissedilmek ister. Yani biraz seni denemiş gibi geldi bana

Haklsınız belki ama ben ona ilk başta dedim ben dobra bir insanım diye. Başımdan çok şey geçtiğinide söyledim detaylı bir şekilde. Peşinden koş(a)mayacağımı o da çok iyi biliyor.

Sen bence şuan bi ilişkiye hazır değilsin kız seni çok yanlış anlamış benden söylemesi. Sonuçta birini sevmek fedakarlık gerektirir sen uğraşmak istemiyorsun anlıyorum yorulmussun ancak sevgilin varsa illa ki ugrasirsin illa ki sinirlenirsin illa bir seyler olur bence ben de pek anlamam ama boyle düşünüyorum

• Bir kız olarak mı ilginç

• quote:

quote:

quote:

Sen bence şuan bi ilişkiye hazır değilsin kız seni çok yanlış anlamış benden söylemesi. Sonuçta birini sevmek fedakarlık gerektirir sen uğraşmak istemiyorsun anlıyorum yorulmussun ancak sevgilin varsa illa ki ugrasirsin illa ki sinirlenirsin illa bir seyler olur bence ben de pek anlamam ama boyle düşünüyorum

aynen ya ugrasmak istemiyorsa sevgiliyi napacak ? Kizlar da onunla ugrasmaz olur biter tek basina gezer iste

Kendi gibi duygusuz(!) bir iliski bulana kadar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.