Merhaba, ben 12. sınıf öğrencisiyim. 11. sınıftan beri sınıf arkadaşım olan bir kızdan son üç-dört aydır hoşlanıyorum. Bu kızın, 11. sınıfın başından beri iki erkek kankası var. 12. sınıfın başında bu gruba bir kişi daha eklendi. Gözlemlediğim kadarıyla aralarındaki arkadaşlık ilişkisi biraz farklı. Birbirleriyle erkek gibi konuşuyorlar, hepsi birbirine kaba saba bir diyalogları var kanka oğlum lan argo konuşma var diyorlar küfür dahi ediyorlar 11. sınıfta yanındaki iki erkek arkadaşıyla sürekli puff içiyordu. Ancak son bir aydır bu kız içmeyi bıraktı, hoca yakaladığı için. Diğerleri hâlâ içmeye devam ediyor. Bu grubun sohbetleri genellikle öğle aralarında puff içmek üzerine. Derste ise aralarında pek bir diyalog olmuyor bazen haftada 1-2 derste falan ortalama bu diyeceğim çocukla 1-2 dk sıradan birşeyler konuşuyorlar. Kızın kendi arkadaş grubunda birçok kız arkadaşı var ve genellikle onlarla vakit geçiriyor. Hatta hepsi birbiriyle yüzde 95 ihtimalle, çıkışta falan denk “görüşürüz, bye bye.” gibi demiyorlar. Gelelim asıl konuya… geçenlerde sınıftaki başka bir erkek arkadaşım, sadece üç erkek boş derste dedikodu yaparken, bir anda laf arasında bu kızın 11. sınıftan erkek kankalarından biriyle öğle arasında sınıfta, birkaç kişinin olduğu bir ortamda, köşede yiyiştiğini ve öpüştüğünü, çak cuk ses geldiğini söyledi. Ancak ben, çoğu öğle arası sınıfta bulunmama rağmen bu dediği bir tensel yakınlık görmedim. Ne öpüşürler, ne beraber olurlar, ne sarılırlar, ne yakın otururlar. Yani en fazla gördüğüm, o ikisi bende sınıftayken köşede yine aynı puffı dönerken birbirlerine puffı uzatıyorlardı. Öyle ciddi bir beraberlik hiç görmedim. Bu kız bazen öğle arası okuldan çıkıp çarşıya dershaneye gidiyor bu 3 lü gurupta kendileri erkek erkeğe çarşıya takılmaya gidiyor 4 ü beraber dolmuşa biniyorlar aynı dolmuş diye ama kız farklı yere erkekler farklı yere gidiyor Bu olayı anlatan çocuk, benim bu kızı sevdiğimi bilmiyor. Bu kız benim yaklaşık 1 metre solumda oturuyor, duvar kenarında sıralar tek kişilik. Kendisiyle günde 1 kere kesinlikle ilk o bakacak şekilde bakışıyoruz. Çoğu zaman bakıyorum, bacaklarıma, vücudumun altına bakıyor. Yakalıyorum, aşağı baktığı için fark etmiyor derste otururken hep bacaklarını bana doğru atıp oturuyor Her neyse, o çocuğun öğrenme ihtimali düşük de olsa en fazla “kız bakışıyoruz.” demiştir. Niye düşük ihtimal? Bu diyen çocuğu sınıfta birçok kişi sevmiyor, bu kız da dahil. Yiyişti dediği çocuk hep zorbalıyor iki senedir bu çocuğu. Hatta yılbaşında bu sene çekiliş yaptık aralık ayında. Önce bir çekiliş yaptık, onda bir hata oldu, bir daha yaptık. Bu kız beni çekti. Yani o bana aldı. Bana gülerek, sevinçle “hasan, seni çektim, biliyor musun?” dedi. Ben de “sana ne güzel.” vs. dedim. Sonra yine hata oldu dediler. Bu kız dedi ki: “yok, şu an güzel, hiç ellemeyelim.” dedi, itiraz etti. Sonra öyle kaldı. Bana yılbaşında hediyemi de aldı, verirken sevinçliydi. Benimle konuşurken hep anlamsız anlamsız sırıtıyor. Bana doğru dürüst “kanka" dediğini hatırlamıyorum sadece ikimiz bir fikri tartışıyorduk belki de konuşmanın hararetiyle toplam 3-4 aylık süreçte 3-4 kere kanka dedi başka hiç demedi bilmiyorum neden dedi ama bende geçenlerde yanlışlıkla ağzımdan kaçtı ona abi dedim genelde abi kelimesini kullandığım için. Arada sınıfta konuşuruz, hep yüzde 90 muhabbeti ilk o başlatır, hep “hasan” der. Kızla doğru dürüst 1-2 konuşmamız bile yokken, daha 11. sınıfın başında bana Instagram'dan istek attı. Story atar sürekli, bu çocukla bir story, post vs. yok olayı çocuk anlattıktan sonra 2-3 hafta bunları gözlemledim aynı bir değişiklik yok. Sizce bu çocuk yalan mı söylüyor? Olayın aslı ne olabilir? Hem bu söylenti hem de bu kızın bana karşı hisleri hakkında fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Not:Yapay zekaya yazdırdım biliyorum çok uzun kusra bakmayın detay çok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim