Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne olabilir?______OLAY_______ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pampidi

Arkadaşlar size tüm verileri vereceğim,analizi artık siz yapıverin.
    Kendisiyle samimi oldum diyebilirim, yani yanyanayken gergin bir an oluşmuyor.Sürekli gülüşürüz,espri yaparız vs..
    Geçenlerde bir dolmuş tutup geziye gittik, facebook'taki grup sayfamıza ben bir foto ekledim, ilk yorumu bu yaptı.
    Yorum öyle özel birşey de değildi.Aynen şuydu:

Evet çok güzel bir geziydi çok eğlendik :)))

ama bi baktım 1-2 saat sonra yorumu sildi.Neden sildiğini sormadım.. 1-2 gün sonra yine buluştuk, eğlendik vs..
    Ben kıza o yorumunu neden sildiğini sormadım, yani gereksiz birşey diye gördüm, üzerinde hiç durmadım..

Derken dün de bir fotosunu eklemiş facebooka,çok beğendim.. ilk yorumu ben yaptım.Yorum aynen şuydu:

Aaa ben bu Hollywood yıldızını bir yerden tanıyorum :)

Derken bi baktım 1-2 saat sonra bu sefer de benim yaptığım yorumu silmiş.

Kızın birlikte olduğu biri de yok.Hem olsa bile birşey değişmez ki.
    Facebook'unda onlarca fotosu var, hep başkaları yorum yapmış, ama benim yorumumu siliyor, bir de benim eklediğim fotoğrafa da yaptığı kendi yorumunu da siliyor...

Sizce ne yapmaya çalışıyor?

NOT: Yarın tekrar buluşacağız, bu konuyu dile getirmeli miyim sizce?

Nedense anlatım tarzı bana çok aşina geldi.

Neyse... Bence kız kova burcu. Kova burcu kızlar böyledir. İlgi gösteriyormuş gibi yapıp ilgi beklerler. Ne alaka, kel alaka...

• kowa kızlarına laf etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: n.m.t.

Kova kızlarına laf etme.

Sen de zaten kovaya benziyorsun... Burç olarak tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Kova kızlarına laf etme.

Kova burcubaşka isim bulamamışlar mı buna

• quote:

quote:

Kova kızlarına laf etme.

ben hangi burca benziyorum
    ciddi soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

quote:

quote:

Kova kızlarına laf etme.

ben hangi burca benziyorum
    ciddi soruyorum

Burçları çok tanımam. Sadece etrafımdan muhattap olduklarımla biliyorum. Biraz Başak burcunu bilirim, biraz kova kendi burcum Yayı bilirim bir de Yay'ı bilirim. Ha biraz da Ned'den dolayı balığı bilirim. Sen bu saydıklarım arasında Boğaya yakın duruyorsun. Ama dediğim gibi bu konu hiç mi hiç iddialı olduğum alan değil. Kova burcu ile fazla iletişimde kaldım ondan onu iyi biliyorum.

• Boğa gacısı:

Doğallıktan hoşlanırlar,sabun kokan çarşaflar kadar fırından gelen yaptığı kek veya çörek kokuları da Boğa Kızlarını etkiler.

Zira o hiçbir şey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkışmaz. Nasıl duruyorsa, öyledir. Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaş yavaş azaldığını farkedersiniz.

Zorbalık onları öfkelendirir

İşte çok önemli bir noktaya geldik. Boğa Kızlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. Hele bir topluluk içinde ona kafa tutmaktan kesinlikle kaçınmalısınız. Yoksa, o yumuşacık, sakin ve hoşgörülü kızın aniden öylesine şiddetli bir tepkisiyle karşılaşırsınız ki, neye uğradığınızı şaşırırsınız. Bir de iyice aklınızda tutmanız gereken diğer nokta aceleciliktir. Ve bir Boğa Kızını aceleye getirmeye kalkışmak şiddetiyle karşılaşmaya hazır olmak demektir. O ağır, fakat temkinli hareket eder. Daha hızlı olmaya zorlarsanız az önceki gibi saldırmasa bile öfkesini uyandırmış olursunuz. Ve bu durum hiç tavsiye edilmez.

bunlar çok uydu bak

oğlak burcuyum bu arada

• Burcu burcuyum
    Uğurlu sayım:12554
    yükselen burcum:asansör
    değerli taşı:lüle taşı
    sevdiği renk:kaka sarısı
    Böyle şeylerde oluyor
  • quote:

Boğa gacısı:

Doğallıktan hoşlanırlar,sabun kokan çarşaflar kadar fırından gelen yaptığı kek veya çörek kokuları da Boğa Kızlarını etkiler.

Zira o hiçbir şey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkışmaz. Nasıl duruyorsa, öyledir. Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaş yavaş azaldığını farkedersiniz.

İşte çok önemli bir noktaya geldik. Boğa Kızlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. Hele bir topluluk içinde ona kafa tutmaktan kesinlikle kaçınmalısınız. Yoksa, o yumuşacık, sakin ve hoşgörülü kızın aniden öylesine şiddetli bir tepkisiyle karşılaşırsınız ki, neye uğradığınızı şaşırırsınız. Bir de iyice aklınızda tutmanız gereken diğer nokta aceleciliktir. Ve bir Boğa Kızını aceleye getirmeye kalkışmak şiddetiyle karşılaşmaya hazır olmak demektir. O ağır, fakat temkinli hareket eder. Daha hızlı olmaya zorlarsanız az önceki gibi saldırmasa bile öfkesini uyandırmış olursunuz. Ve bu durum hiç tavsiye edilmez.

bunlar çok uydu bak

oğlak burcuyum bu arada

Oğlak burcu tanıdığım hiç yoktu... Oğlak burcu ile algım senin sayende oluşacak. Bundan sonra bende çizdiğin resme göre karşıma çıkacak tüm oğlak burçlarını değerlendireceğim. Bu yükün altından kalkabilecek misin?

• kalkarım fakat bazı şeyler çok uyarken bazı şeyler hiç uymaz oğlakta da

dur onların da bi analizini çıkarıyım

Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır. 30 yaşından öncesi ve sonrası. Bu yaş, doğumunda etkili olan Satürn’ün devir zamanıdır. Bu gezegen Güneş etrafındaki turunu tamamlamak için 29 yıl ve 167 güne ihtiyaç duyar.

İlk 30 yılda Oğlak kendini bir arayış içinde bulur.

Burcuna adını veren Oğlağın emin adımlarla dik duvara tırmanışından, bu dönemde eser yoktur. Kendinden emin değildir.Bir erkek keçi kadar tehlikelidir.-> bu ne demek yav

30 yaşından sonra Oğlak, gençliğinde kendisine çok pahalıya mal olan deneyimleri yerli yerine oturtur. Yani o, tam anlamıyla “sonradan açılan” biridir. Karşı cinsle ilişkiyi genelde “gerçek bir gecikme” ile keşfeder ve mesleki başarıları diğer burçlardan daha geç ortaya çıkar. Denilebilir ki hayatı ciddi bir mesele olarak görmesi onu başarı merdiveninin zirvesine çıkarabilir.

Dışarıdan bakınca kendinden emin, güçlü, sarsılmaz ve mesafeli görünür, ama içinde özen, sevgi ve ilgiye özlem duyar.

Hastalık derecesinde hassastır ve kendini sükunetle dış dünyadan soyutlar. Duygularını göstermek bu burçta doğanlar için doktorluk mesleğinin zorluklarıyla kıyaslanabilecek bir meseledir.

Oğlak titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, iki yüzlülük ve riyakarlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder.

Çoğu insan titiz ve zorlu Oğlağı sıkıcı bulur. O da bunu bilir ve bundan acı duyar. Korkunç bir mizah gücüyle tepki verir, kendi zayıflıklarını teşhir etmekten çekinmez. Kimse de ona karşı çıkamaz ve birlikte olduğu insanların zayıflıklarını yakıcı bir alayla eleştirir. Bu yüzden sürekli tepki alır.

Diğer burçların yanında Oğlağı iki özellik iyi tanımlar; sabır ve mantıksızlığa karşı hassasiyet. İkisi birlikte Oğlağın olayları ve insanları hayret edilecek kadar çok bir görüşle anlamasına yardım eder. Buna rağmen pek şanslı değildir. Kendini, kendi kurduğu hapishaneden serbest bırakmayı ne kadar isterdi...Yine de bunu nadiren yapabilir.

Oğlağın iyilik perisi, zamanıdır. Tüm muhaliflerini bertaraf etmeye yardım eder. Oğlak burcunda doğanlar zamanı çok iyi kullanır. Bir hamlenin nasıl planlanacağını iyi bilir, bunu meslekte, toplumda ve aşkta kanıtlar. Oğlağın parolası azimdir. Temel sözü ise”ben organize ediyorum.”

Oğlak yaptığı şeyi titizlikle yapar. Kararlar daima aşırıdır, hiç bir ayrım yoktur. Oğlağın en zayıflığı kibirdir. Dünyayı savaştan, anarşi ve ahlaki çöküntüden kurtarmak isteyen insanlar hep bu burçta doğmuşlardır. Bu konuda kararı, ancak konuya uzmanca hakim olduğunda verir. İtiraza tahammül edemez. Başkalarının eleştirileri onu niye ilgilendirsin ki! Oğlak hava kirliliğine karşı savaşmak için her şeyi yapar.

Şüphesiz, bu bir abartıdır ve bir Oğlakla beraber yaşayan kişi onun yapısını”karanlık” yönünü tanımıştır: Oğlak hoşgörüsü olmayan biridir. Kendisine karşı çıkılmasına hiç katlanamaz. Onun zeka ve mantığına hitap etmek daha akıllıca bir iştir. Eğer Oğlak hafifçe gülümsediyse, artık tehlikeli değildir.

O, alışkanlıkların insanıdır ve kendini en çok, kat ettiği yolda iyi hisseder. Güven dolu bir rutinlikte hissizleşip, hantal ve kuruntulu bir işkoliğe dönüşebilir. Toplumda nazik ve hoş sohbet biri olarak bilinir. Kendini hemen öne atmaz. Ona yaklaşmak kolay değildir, ancak onu bir arkadaş olarak kazandığınızda, Zodyak’taki tüm burçlar arasında daha güvenilir birini bulamazsınız.

Oğlak sabırlı ve çalışkan bir işçidir. Sınır tanımayan bir hırsı vardır. Belirlediği amaçlara ulaşmada gösterdiği sabır asla tükenmez. Karar verdiği her şeyi önceden düşünür, analiz eder ve ölçüp biçer. Ulaştıklarıyla uzun süre mutlu olamaz. Daima daha fazla ve yukarı tırmanmak ister. Fikir zenginliği, girişimciliği, ve olağanüstü yetenekleri sayesinde bir sanayi imparatoru olabilir. Cazibesi ya da ilişkileriyle değil, eserleriyle başarılı olur.

mavi->hiç hiç uymayanlar
    altı çizili-> çok uyanlar
    koyu-> zaman göstercek

atladıklarım olabilüü yanlışlıkla

• Klasik kız davranısı bence ama 22 yasında bir ogretmene yakısmamıs hadi kendi yorum yaptı sildi de senin yorumunu sana sormadan neden silmiski ustelik sıradan bir arkadasında yapabilecegi bir yorum

Ve madem hoslandıgı cekindigi biri var bunu sana belli etmeli. Bence git konus yorumunu neden sildigini sor mantıklı bir acıklaması yoksa bosver gitsin. Yok varsa seninde icini kemiren bisey olmaz. İkinizde çocuk değilsiniz boyle oyunlara gerek yok bence.

Ustelik sadece senin yorumlarına mudahale ediyorsa zaten onunda seninle ilgili kafasında arkadaslıktan ote biseyler var olumlu yada olumsuz...
  • quote:

Boğa gacısı:

bunlar banada uydu bende boğa gacısıyım

• quote:

quote:

Kova kızlarına laf etme.

kova burcu kızları gibisi yoktur

• Adamın konusunu sabah sabah seda sayana çevirdiniz. Birazdan rezzan kiraz gelirse şaşırmam.
  • Bayandır, ne yapsa yeridir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizz

Adamın konusunu sabah sabah seda sayana çevirdiniz. Birazdan rezzan kiraz gelirse şaşırmam.

• Evet dostum Freud haklı..
    En iyi örnek işte bu anlattığın hikaye.
    Kadınların davranışlarında ve askerlikte mantık aramamak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKM

senin ondan hoşlandığını düşünüyo.. mesafe koyuyo bi şekilde...

+3 5 7 10
  • quote:

Boğa gacısı:

kesnlkle ben hoşlanmadığım şrey nasıl da doğru cıkmış

• quote:

kalkarım fakat bazı şeyler çok uyarken bazı şeyler hiç uymaz oğlakta da

dur onların da bi analizini çıkarıyım

Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır. 30 yaşından öncesi ve sonrası. Bu yaş, doğumunda etkili olan Satürn’ün devir zamanıdır. Bu gezegen Güneş etrafındaki turunu tamamlamak için 29 yıl ve 167 güne ihtiyaç duyar.

İlk 30 yılda Oğlak kendini bir arayış içinde bulur.

Burcuna adını veren Oğlağın emin adımlarla dik duvara tırmanışından, bu dönemde eser yoktur. Kendinden emin değildir.Bir erkek keçi kadar tehlikelidir.-> bu ne demek yav

30 yaşından sonra Oğlak, gençliğinde kendisine çok pahalıya mal olan deneyimleri yerli yerine oturtur. Yani o, tam anlamıyla “sonradan açılan” biridir. Karşı cinsle ilişkiyi genelde “gerçek bir gecikme” ile keşfeder ve mesleki başarıları diğer burçlardan daha geç ortaya çıkar. Denilebilir ki hayatı ciddi bir mesele olarak görmesi onu başarı merdiveninin zirvesine çıkarabilir.

Dışarıdan bakınca kendinden emin, güçlü, sarsılmaz ve mesafeli görünür, ama içinde özen, sevgi ve ilgiye özlem duyar.

Hastalık derecesinde hassastır ve kendini sükunetle dış dünyadan soyutlar. Duygularını göstermek bu burçta doğanlar için doktorluk mesleğinin zorluklarıyla kıyaslanabilecek bir meseledir.

Oğlak titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, iki yüzlülük ve riyakarlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder.

Çoğu insan titiz ve zorlu Oğlağı sıkıcı bulur. O da bunu bilir ve bundan acı duyar. Korkunç bir mizah gücüyle tepki verir, kendi zayıflıklarını teşhir etmekten çekinmez. Kimse de ona karşı çıkamaz ve birlikte olduğu insanların zayıflıklarını yakıcı bir alayla eleştirir. Bu yüzden sürekli tepki alır.

Diğer burçların yanında Oğlağı iki özellik iyi tanımlar; sabır ve mantıksızlığa karşı hassasiyet. İkisi birlikte Oğlağın olayları ve insanları hayret edilecek kadar çok bir görüşle anlamasına yardım eder. Buna rağmen pek şanslı değildir. Kendini, kendi kurduğu hapishaneden serbest bırakmayı ne kadar isterdi...Yine de bunu nadiren yapabilir.

Oğlağın iyilik perisi, zamanıdır. Tüm muhaliflerini bertaraf etmeye yardım eder. Oğlak burcunda doğanlar zamanı çok iyi kullanır. Bir hamlenin nasıl planlanacağını iyi bilir, bunu meslekte, toplumda ve aşkta kanıtlar. Oğlağın parolası azimdir. Temel sözü ise”ben organize ediyorum.”

Oğlak yaptığı şeyi titizlikle yapar. Kararlar daima aşırıdır, hiç bir ayrım yoktur. Oğlağın en zayıflığı kibirdir. Dünyayı savaştan, anarşi ve ahlaki çöküntüden kurtarmak isteyen insanlar hep bu burçta doğmuşlardır. Bu konuda kararı, ancak konuya uzmanca hakim olduğunda verir. İtiraza tahammül edemez. Başkalarının eleştirileri onu niye ilgilendirsin ki! Oğlak hava kirliliğine karşı savaşmak için her şeyi yapar.

Şüphesiz, bu bir abartıdır ve bir Oğlakla beraber yaşayan kişi onun yapısını”karanlık” yönünü tanımıştır: Oğlak hoşgörüsü olmayan biridir. Kendisine karşı çıkılmasına hiç katlanamaz. Onun zeka ve mantığına hitap etmek daha akıllıca bir iştir. Eğer Oğlak hafifçe gülümsediyse, artık tehlikeli değildir.

O, alışkanlıkların insanıdır ve kendini en çok, kat ettiği yolda iyi hisseder. Güven dolu bir rutinlikte hissizleşip, hantal ve kuruntulu bir işkoliğe dönüşebilir. Toplumda nazik ve hoş sohbet biri olarak bilinir. Kendini hemen öne atmaz. Ona yaklaşmak kolay değildir, ancak onu bir arkadaş olarak kazandığınızda, Zodyak’taki tüm burçlar arasında daha güvenilir birini bulamazsınız.

Oğlak sabırlı ve çalışkan bir işçidir. Sınır tanımayan bir hırsı vardır. Belirlediği amaçlara ulaşmada gösterdiği sabır asla tükenmez. Karar verdiği her şeyi önceden düşünür, analiz eder ve ölçüp biçer. Ulaştıklarıyla uzun süre mutlu olamaz. Daima daha fazla ve yukarı tırmanmak ister. Fikir zenginliği, girişimciliği, ve olağanüstü yetenekleri sayesinde bir sanayi imparatoru olabilir. Cazibesi ya da ilişkileriyle değil, eserleriyle başarılı olur.

mavi->hiç hiç uymayanlar
    altı çizili-> çok uyanlar
    koyu-> zaman göstercek

atladıklarım olabilüü yanlışlıkla

İlk defa bana bu kadar uyan burc acıklaması okudum, emeğe saygı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.