Ziwro,hepsi mi uyuyo yoksa bana uyanlar ve uymayanlar sende de aynı şekilde mi anlamadım
"Olağanüstü yetenekleri" kısmını niye çizmedin? Çok mu belli olur diye aradan iyilerini seçtiğin?
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
Ziwro,hepsi mi uyuyo yoksa bana uyanlar ve uymayanlar sende de aynı şekilde mi anlamadım
Yazının nerdeyse tamamı uyuyor, " Cazibesi ya da ilişkileriyle değil ..... " "Cazibesi" bolumu hariç
Altı cizili yerler vs.. hepsi
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
"Olağanüstü yetenekleri" kısmını niye çizmedin? Çok mu belli olur diye aradan iyilerini seçtiğin?
sesim güzel aslında ama olağanüstü yetenek olarak görmedim
iyi insanım bee tabi iyileri seçcem
ayrıca çalışkanı mavi yaptım. tembelim manasında. ayrıca sabırlıyı da mavi yaptık. cazibeliyi de( böyle kelimeleri kendimle bi arada kullanmayı hiç sevmem . başka zaman da kullanmayı pek sevmem gerçi :D )
bu arada her yerde oğlak burcuna muhafazakar yazarlar,burda yazmamışlar. o da çok uyar bana
"Kimse de ona karşı çıkamaz"ı fazladan çizmişim yav
ayrıca Eğer Oğlak hafifçe gülümsediyse, artık tehlikeli değildir. -> bunun hepsi çizili olmıcaktı.hiçbi zaman tehlikeli değilimdir
Bende bazen çok sevdiğim bayan arkadaşların yorumlarını silmek zorunda kalıyorum. Sonuçta facebookta görmesini istemediği kişilerde arkdaşım olabiliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme