Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne olabilir?______OLAY_______

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size tüm verileri vereceğim,analizi artık siz yapıverin.
    Kendisiyle samimi oldum diyebilirim, yani yanyanayken gergin bir an oluşmuyor.Sürekli gülüşürüz,espri yaparız vs..
    Geçenlerde bir dolmuş tutup geziye gittik, facebook'taki grup sayfamıza ben bir foto ekledim, ilk yorumu bu yaptı.
    Yorum öyle özel birşey de değildi.Aynen şuydu:

Evet çok güzel bir geziydi çok eğlendik :)))

ama bi baktım 1-2 saat sonra yorumu sildi.Neden sildiğini sormadım.. 1-2 gün sonra yine buluştuk, eğlendik vs..
    Ben kıza o yorumunu neden sildiğini sormadım, yani gereksiz birşey diye gördüm, üzerinde hiç durmadım..

Derken dün de bir fotosunu eklemiş facebooka,çok beğendim.. ilk yorumu ben yaptım.Yorum aynen şuydu:

Aaa ben bu Hollywood yıldızını bir yerden tanıyorum :)

Derken bi baktım 1-2 saat sonra bu sefer de benim yaptığım yorumu silmiş.

Kızın birlikte olduğu biri de yok.Hem olsa bile birşey değişmez ki.
    Facebook'unda onlarca fotosu var, hep başkaları yorum yapmış, ama benim yorumumu siliyor, bir de benim eklediğim fotoğrafa da yaptığı kendi yorumunu da siliyor...

Sizce ne yapmaya çalışıyor?

NOT: Yarın tekrar buluşacağız, bu konuyu dile getirmeli miyim sizce?

• valla ben hiçbirşey anlamadım.ne yapmaya çalıştığına dair.bence gitme yarın buluşmaya felan.
  • bazen anlamak mümkün olmuyor
  • tamamen atıyorum. söyle olmuş olabilir. birileri senin hakkında hoş olmayan söylentiler çıkarmış olabilir. kızın kulağına gitmiştir. kızda bundan etkilenmiştir. yavaş yavaş seni hayatından çıkarıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

valla ben hiçbirşey anlamadım.ne yapmaya çalıştığına dair.bence gitme yarın buluşmaya felan.

Yarın için söz verdim..Gitmem gerekir..
    Ama cidden ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.
  • yüzde 90 ihtimalle ilişkisi var senin bilmediğin yada hoşlandığı çekindiği biri var. geri kalan ihtimal ise kendi kendine tribe girmiştir. Ağırdan al derim hocam çünkü herzaman kaçan kovalanır.
  • senin ondan hoşlandığını düşünüyo.. mesafe koyuyo bi şekilde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Bu kızın adı NE?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

yüzde 90 ihtimalle ilişkisi var senin bilmediğin yada hoşlandığı çekindiği biri var. geri kalan ihtimal ise kendi kendine tribe girmiştir. Ağırdan al derim hocam çünkü herzaman kaçan kovalanır.

İlişkisi olduğunu sanmıyorum ,yani gidip direkt sormadım.Belki dediğin gibi hoşlandığı-çekindiği biri olabilir.
    Ama kendi yaptığı yorumu silmesi neyse de benim yaptığım yorumu bana söylemeden -bir gerekçe göstermeden silmesi bana çok koydu.Hayır yani kötü birşey de yazmadım.

Hadi onu geçtim, facebook'a yüklediğim, tüm arkadaşlarımızın birlikte poz verdiği bir fotoğrafa ''evet çok güzel bir geziydi'' yorumunu yaptıktan sonra bu yorumunu silmesine bir anlam veremiyorum...

Freud haklı galiba..

• ne war bunda canı sıkılmış silmiştir veya daha ii bi yorum bekliyordur
  • sana deli gibi aşık seni kıskandırıyor işte.
  • Kızları anlayan olursa bana da söylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizz

Kızları anlayan olursa bana da söylesin

aklı başında düşünceli herkez anlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nash-Damla

sana deli gibi aşık seni kıskandırıyor işte.

Yok canım o kadar da değil, başka bir sebebi olmalı, ama düşüncemin sınırlarını zorlamama rağmen bulamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: n.m.t.

quote:

Kızlarda anlaşılmıyor erkekler de fark yok aslında. Hepimizin cinslikleri olmuyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pampidi

quote:

Orjinalden alıntı: Nash-Damla

sana deli gibi aşık seni kıskandırıyor işte.

Yok canım o kadar da değil, başka bir sebebi olmalı, ama düşüncemin sınırlarını zorlamama rağmen bulamıyorum..

belkide kosierzur hastalığına yakalanmıştır.
  • ya ikiniz için ortalıkta söylentiler çıktıysa dikkatli olmaya karar vermiş olabilir

kkm'nin dediği de olabilir

ama ne ayıp be yorumunu silmesi

kendi haline bırak, sinir oldum kıza bi an
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: n.m.t.

quote:

Kızlarda anlaşılmıyor erkekler de fark yok aslında. Hepimizin cinslikleri olmuyor mu?

haklısın ama biraz dikkatli olsak hepimiz birbirimizi anlarız

• beni anlamanızı istemiyorum sadece şu elimdeki kalemlerden 1 lira karşılığı satın almanızı istiyorum
  • O kızdan uzaklaş dostum..Banlanmış olsanda sana tavsiyem budur..

Beraberken iyisiniz ama utanıyor mudur nedir bilinmez başka zaman seni görmek istemiyor olabilir..

Zaten kadın milletine akıl fikir erdirmek ne mümkün..

Uzaklaş, uzaklaştırılmış adam
  • çekindiği biri var:)))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.