Şimdi Ara

Bu km orijinal midir? Anlayanlar yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

@labidu notak ede bişey buluruk zaar

Bu arada Ford Mondeo 1.6 Lpg 2008 model hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatları uygun geldi de

Hacı hacıyı mekkede ,ede ede yi dh de bulurmuş derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

@labidu notak ede bişey buluruk zaar

Bu arada Ford Mondeo 1.6 Lpg 2008 model hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatları uygun geldi de

Hacı hacıyı mekkede ,ede ede yi dh de bulurmuş derler

aynen öyle ede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze verelim 34 bine bırakırlar size

http://forum.donanimhaber.com/m_111247171/f_//tm.htm#111247171
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Cruze verelim 34 bine bırakırlar size

http://forum.donanimhaber.com/m_111247171/f_//tm.htm#111247171

Hocam iyi güzel de cruze tavsiye edenler cruze kullandı mı? Skoda konforunu verecek mi?

• 27 den bir kurus ustu zarar olur

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Valla orası size kalmış gelip bakarsınız yada araştırın.Hatta isterseniz sahibi ile konuşayım aile dostumuz belki bir miktar daha düşerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Valla orası size kalmış gelip bakarsınız yada araştırın.Hatta isterseniz sahibi ile konuşayım aile dostumuz belki bir miktar daha düşerler

Hocam teşekkür ederim aracınız güzel ama daha önce hiç kullanmadım. Daha önce Skoda Octavia 1.6 Elegance 2007 model kullanmıştım memnundum. Şimdi yine bu ayarda bişey düşünüyorum. Jetta octavia focus Corolla düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

27 den bir kurus ustu zarar olur

Daha önce Skoda kullandınız mı? Kullanan birinin yorumunu merak ediyorum. Başımı ağrıtır mı bu km de olması? Km sine takıldım ben daha çok. İçinde dışında herhangi bir deforme falan yok çünkü. Km yüksek, ve 1.6 mpi motor konusunda çekincem var

• quote:

Arkadaşlar uzun zamandır araç arıyordum sonunda aradığım aracı buldum diye düşünüyorum. Ama km sorgusu konusunda kafam karıştı. Araç 3. Sahibinde şu anda. Km bilgisini paylaşayım hemen

T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore *** aracin Muayene Tarihi-Km: 02/05/2014 180029KM, 04/05/2012 147983KM, 10/08/2010 132351KM, 13/08/2008 101245KM, EK BILGI: KM sorgusu ucretsizdir.

Km orijinal dedi. Aracın dört kaza kaydı var toplam 10 bin civarı hasar kaydı var ama sağ ön kapı, sağ arka kapı, sağ ön çamurluk boyalı sadece.. 213 bin km de şu an. Araç Skoda Octavia 1.6 Elegance 2006 model.. Fiyatı 33.5 bin lira. Siz ne düşünüyorsunuz?

bak şimdi sigorta şirketleri daima daha ucuza yaptırır, zira eksperler şu paraya yapacaksın der biter bu iş. benim arabaya park halinde vurup kaçtılar. sol taraf boydan boya boyanıyor + düzeltiliyor ve tampon dahil (2 kapı + 1 çamurluk + tamponun kenarı) 900 tl. şimdi bunu sigorta şirketi yaptırsa 600 tl öderdi. ufak hasar buna denir. senin söylediğinde hasar başına 2.500 tl düşüyor. bana ufak hasar denmesi inandırıcı gelmedi. mutlaka hasarlardan biri ağır. bir de enflasyon farkını eklersen bu arabanın belki de 20bin liralık hasarı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Arkadaşlar uzun zamandır araç arıyordum sonunda aradığım aracı buldum diye düşünüyorum. Ama km sorgusu konusunda kafam karıştı. Araç 3. Sahibinde şu anda. Km bilgisini paylaşayım hemen

T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore *** aracin Muayene Tarihi-Km: 02/05/2014 180029KM, 04/05/2012 147983KM, 10/08/2010 132351KM, 13/08/2008 101245KM, EK BILGI: KM sorgusu ucretsizdir.

Km orijinal dedi. Aracın dört kaza kaydı var toplam 10 bin civarı hasar kaydı var ama sağ ön kapı, sağ arka kapı, sağ ön çamurluk boyalı sadece.. 213 bin km de şu an. Araç Skoda Octavia 1.6 Elegance 2006 model.. Fiyatı 33.5 bin lira. Siz ne düşünüyorsunuz?

bak şimdi sigorta şirketleri daima daha ucuza yaptırır, zira eksperler şu paraya yapacaksın der biter bu iş. benim arabaya park halinde vurup kaçtılar. sol taraf boydan boya boyanıyor + düzeltiliyor ve tampon dahil (2 kapı + 1 çamurluk + tamponun kenarı) 900 tl. şimdi bunu sigorta şirketi yaptırsa 600 tl öderdi. ufak hasar buna denir. senin söylediğinde hasar başına 2.500 tl düşüyor. bana ufak hasar denmesi inandırıcı gelmedi. mutlaka hasarlardan biri ağır. bir de enflasyon farkını eklersen bu arabanın belki de 20bin liralık hasarı var.

4000, 1000, 5000 ve 500 liralık hasarları var hocam. Kendi aracım da sadece 300 liraya düzeltilecek bagaj kapağındaki ezik yüzünden kasko değiştirmeyi tercih etti 1500 lira hasar kaydı oluştu. O an nakit para vermeyeyim kasko bu günler için diye kendim yaptırmadım ama böyle oldu. Hasar konusunda takıntım yok içime sindi ama km sorgusu yapınca kafama takıldı

• şahsi fikrimi söylemek isterim.
    o araca o parayi ben olsam vermrzdim.
    daha temiz bir suru secenek var o fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

şahsi fikrimi söylemek isterim.
    o araca o parayi ben olsam vermrzdim.
    daha temiz bir suru secenek var o fiyata.

Fikriniz için çok teşekkür ederim.. Ne gibi mesela? Hangisini önerirsiniz? Vw Jetta 1.4 tsi da kafamı karıştırıyor. Yakıt konusunda beni üzer mi ondan emin değilim

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    jetta olabilir leon olabilir civic golf corolla astra olabilir...
    secenekten kastım hasari olmayan daha temiz araclar hocam.
    o arac yerine daha iyi araclar bakmanizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

jetta olabilir leon olabilir civic golf corolla astra olabilir...
    secenekten kastım hasari olmayan daha temiz araclar hocam.
    o arac yerine daha iyi araclar bakmanizi öneririm.

Corolla astra Jetta bakıyorum zaten.. Ama Jetta dan yana gönlüm. Kaç tane baktıysam hep km ile oynanmış denk geldi bende mi şans yok anlamadım ki. Bi de fiyatlar konusunda acayip uçuyorlar anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.