Şimdi Ara

Bu km orijinal midir? Anlayanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araç arıyordum sonunda aradığım aracı buldum diye düşünüyorum. Ama km sorgusu konusunda kafam karıştı. Araç 3. Sahibinde şu anda. Km bilgisini paylaşayım hemen

T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore *** aracin Muayene Tarihi-Km: 02/05/2014 180029KM, 04/05/2012 147983KM, 10/08/2010 132351KM, 13/08/2008 101245KM, EK BILGI: KM sorgusu ucretsizdir.

Km orijinal dedi. Aracın dört kaza kaydı var toplam 10 bin civarı hasar kaydı var ama sağ ön kapı, sağ arka kapı, sağ ön çamurluk boyalı sadece.. 213 bin km de şu an. Araç Skoda Octavia 1.6 Elegance 2006 model.. Fiyatı 33.5 bin lira. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes yapma sakin , o araca o kdr para verilmez. Edecegi 28 bin civari. Hatta 10 bin tl lik hasar kaydi da cabasi. O parayi etmez sabirli hareket et ...

• hocam o paraya vectra verelim 2006 model 180 binde ustelik hasar kaydida 300 , 500 sekilde 1000 tl nin altinda
  • yepyeni cruze parasina hurdadan cikma octavia diyoruz kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

hocam o paraya vectra verelim 2006 model 180 binde ustelik hasar kaydida 300 , 500 sekilde 1000 tl nin altinda

İlan numarası verebilir misiniz?

O bej döşemesi beni cezbediyor gaza gelip alacağım diye korkuyorum. Babam 10 günlüğüne şehir dışına çıkacaktı bir önceki gün de aracı gördük. Kendi aramızla takas konusunda aklımızdan geçen 9 bin lira civarıydı, adam da 10 istedi. Şimdilik kalsın dedim aceleye getirmek istemedik. Yorumları gördükçe doğru yapmışız diyorum :) bana bir akıl verin o fiyat aralığında konforlu hangi arabayı tercih etmeliyim?

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    hocam aslinda arac satilik degil o yuzden ilani yok bizde yaklasik 5 ay once aldik babam icin aractan cok memnunuz disi lacicert ici bej renk aracin tek kotu yani suspansiynu cok sert hatta bi kac gun oncede konu acmistim acaba bi sorun mu var diye ama butun vectralar boyleymis. bu nedenden dolayi babam daha yumusak bir araba dusunuyor eger gercekten dusunurseniz arac hakkinda bilgi ve resimleri gnderebilirm. size tavsiyem arac konusunda aceleci olmayin tamamen kafaniza yatan bi araci alin .
  • Çoook pahalı. 213 binde ki pek doğru değil gibi yıllara oranlayın lütfen. Sağ yandan kazalı. Araç için ki alt tarafı octavia pek tutan satan model de değil. Bu paraya daha yeni daha düşük km de C sınıfı bir sürü araç mevcut. İçi bej olması kötü aslında toz kir çabuk belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana cazip gelmedi şartlar

• Arac ilk iki sene 130 bin yapmis. Ayni sahibindeyse arac su anda 400 bin kmdeddir.
    Km yi geri alip alip muayneye girmis. Veya satmis sonraki adam cok binmemis. Piyasasini fiyatini bilmem ama tehlikeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Arac ilk iki sene 130 bin yapmis. Ayni sahibindeyse arac su anda 400 bin kmdeddir.
    Km yi geri alip alip muayneye girmis. Veya satmis sonraki adam cok binmemis. Piyasasini fiyatini bilmem ama tehlikeli

Aynı sahibi her sene aynı km yapmak zorunda mı? Ben geçen sene haftada 1000 km yapıyordum, şimdi haftada 50 km yapıyorum mesela.
  • quote:

Arac ilk iki sene 130 bin yapmis. Ayni sahibindeyse arac su anda 400 bin kmdeddir.

İlk üç senede 101 bin yapmış hocam. Sonraki senelerde tutarsızlık var ama araç o aralar el değiştirmiş

• quote:

İlk üç senede 101 bin yapmış hocam. Sonraki senelerde tutarsızlık var ama araç o aralar el değiştirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Çoook pahalı. 213 binde ki pek doğru değil gibi yıllara oranlayın lütfen. Sağ yandan kazalı. Araç için ki alt tarafı octavia pek tutan satan model de değil. Bu paraya daha yeni daha düşük km de C sınıfı bir sürü araç mevcut. İçi bej olması kötü aslında toz kir çabuk belli olur.

Focus falan var o fiyatlara. O da orta veya boş donanım. Bilmiyorum ya acayip kararsız kaldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Çoook pahalı. 213 binde ki pek doğru değil gibi yıllara oranlayın lütfen. Sağ yandan kazalı. Araç için ki alt tarafı octavia pek tutan satan model de değil. Bu paraya daha yeni daha düşük km de C sınıfı bir sürü araç mevcut. İçi bej olması kötü aslında toz kir çabuk belli olur.

Focus falan var o fiyatlara. O da orta veya boş donanım. Bilmiyorum ya acayip kararsız kaldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

hocam aslinda arac satilik degil o yuzden ilani yok bizde yaklasik 5 ay once aldik babam icin aractan cok memnunuz disi lacicert ici bej renk aracin tek kotu yani suspansiynu cok sert hatta bi kac gun oncede konu acmistim acaba bi sorun mu var diye ama butun vectralar boyleymis. bu nedenden dolayi babam daha yumusak bir araba dusunuyor eger gercekten dusunurseniz arac hakkinda bilgi ve resimleri gnderebilirm. size tavsiyem arac konusunda aceleci olmayin tamamen kafaniza yatan bi araci alin .

Anladım hocam teşekkür ederim :) vectra hiç bakmamıştım aslında ama listeme alayım o zaman. Bizde de bipper var 0 almıştım 5 sene önce ama sedan araç düşünüyoruz. 46 bindeki aracı verip 214 binde araç almayı bile gözüm kesti o kadar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Aynı sahibi her sene aynı km yapmak zorunda mı? Ben geçen sene haftada 1000 km yapıyordum, şimdi haftada 50 km yapıyorum mesela.

Sizin dediğiniz şekilde fazla örnek yoktur. Mesela bir tanıdığım Ispartakule'de oturuyor. Her sabah arabası ile Halkalı tren istasyonuna gelirdi. Bir yere parkederdi. Trenle Yenikapı'ya giderdi. Tren seferleri iptal edildi. Hala yok. Bu kişi Ispartakule-Yenikapı arasını Arabası ile gidip gelmeye başladı.

Mesela benim kullandığım araba. Benden önceki sahibi neredeyse 1 yılda 50.000 km kullanmış. 4 senede 200.000 km yapar. Araba bende 5 seneden fazladır duruyor. Toplamda 48.000 km yapmışım.

Sahibinin değişip değişmediğine de bakmak gerekir.

• Km icin bisey soyleyemem. Orijinal diyelim biz.

Ama o paraya o arac alinmaz. Yaziktir gunahtir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Km icin bisey soyleyemem. Orijinal diyelim biz.

Ama o paraya o arac alinmaz. Yaziktir gunahtir.

Başka ne alınabilir ki? Ben başka araç bulamadım bu aralıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Sizin dediğiniz şekilde fazla örnek yoktur. Mesela bir tanıdığım Ispartakule'de oturuyor. Her sabah arabası ile Halkalı tren istasyonuna gelirdi. Bir yere parkederdi. Trenle Yenikapı'ya giderdi. Tren seferleri iptal edildi. Hala yok. Bu kişi Ispartakule-Yenikapı arasını Arabası ile gidip gelmeye başladı.

Mesela benim kullandığım araba. Benden önceki sahibi neredeyse 1 yılda 50.000 km kullanmış. 4 senede 200.000 km yapar. Araba bende 5 seneden fazladır duruyor. Toplamda 48.000 km yapmışım.

Sahibinin değişip değişmediğine de bakmak gerekir.

Evet hocam sahibi değişmiş aracın. Ama kafam karıştı orijinal olduğunu varsayarak sizce alınır mı?

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    O araçların piyasasını bilmiyorum. Onlar beni aşıyor. İmzamda bindiğim araçtan da bunu anlayabilirsin. Fakat ne alırsanız alın. Şimdiden hayırlı olsun. Allah pişman etmesin diyeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.