Şimdi Ara

BU KONSOL FİYATLARINA DUR DEMEK LAZIM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackSparro131 kullanıcısına yanıt
    Bence 5’dende fazla 😬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

Bence 5’dende fazla 😬
    keyifleri bilir almam bende kendisi iflas eder

• ben bir ara bu mesajı yazdığım bilgisayarın parçalarını değiştireyim diyordum toplayalı 5-6 yıl oldu ama fiyatlar nedeniyle hep erteledim.sonra aklımdaki hep konsol alma fikri tekrar canlandı, ps1 ve ps2 zamanında neredeyse çıkmış bütün oyunları oynamışımdır,ps3 çıktığında ise bilgisayar oyunlarına yoğunlaşmıştım bu nedenle ps3 almadım,bazı merak ettiğim oyunları ps3'te bitirdim yinede.bu sefer bilgisayar parçaları yerine ps4 pro alayım diyordum hem tv 4k olduğundan hem konsola dönmek amaçlı.god of war çıktıktan kısa süre sonra bitirdim bu aralar yoğunum ama 1 ay sonra siderman oyununuda bitiririm.fiyatlar alınabilecek olsaydı konsolu alıp tv'nin yanına bırakmak isterdim.konsol fiyatlrı uçmuş,sony ve microsoft üyeliklere zam yapıyor ( psn ve xbox live,biri zamyaptı diğeride beklemedeydi en son hatırladığım ) bir oyun zaten 350-500 arası fiyattan satışa çıkıyor,bu fiyatlandırmayı yapanlar nasıl bir kafada hala anlamıyorum.böyle saçma sapan fiyatlandırma yapan kişiler nasıl sony ve microsft gibi firmalarda çalışmaya devam edebiliyor onuda anlamıyorum,her şirket kar amacı güder ama buradaki sıkıntı dengesiz oran olması.

şimdi ne ps4 alabileceğim ne de bilgisayar parçalarını güncelleyebileceğim.zaten son zamanlarda çıkan oyunları oynamıyorum,steamde en çok oynadığım 2 oyunum killing floor 2 ve grim dawn.bilgisayar açsa r6'yı 3. sıraya yazardım.

• Millet bahçelerinde yatıp yuvarlanalım arkadaşlar sorun yok.

Ben zaten 20 liralık kıyma alıyordum hep.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Şuan en mantıklısı elindekinin değerini bilmek gerisi boş.

• Yakında ekmek alamayacaz hala konsol diyosunuz.
  • Gencler bunlarla vakit harcamasın namaz kılsın diye zam yapılıyo herşey sizler için büyük düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben AKP ile doğmuş sayılırım. 1999 doğumluyum. AKP benim gençliğimi çaldı. Çalmaya da devam edecek. Hakkım haram zıkkım olsun. Elin Avrupalısı, Amerikalısı, Avusturalyalısı ve bilimum ülkenin genci birçok imkana sahipken benim elimde avucumda hiçbir şey yok. Tekrar söylüyorum, hakkım haram zıkkım olsun.
  • N11 de 1170 liraya 500 gb slim vardı almadım şu an o kadar pismanimki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    1499 tlye pro vardı be üstat bende ona yanıyorum.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Sabah a habere denk geldim 15 20 saniye takılı kaldım anaamm hipnoz olmuşum dalmışım dinlerken sonra hemen uyandim

• nopainnogain12 kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 olsunda taştan olsun prosunda falan değildim sadece konsola özgü çıkan oyunlar için alacaktim diger taraftan ortalama bir pcim var

• Piyasada bir kural vardır: "malın fiyatını satıcı değil, alıcı belirler "diye.
    Eğer siz hem şikayet edip hem bu simsarlardan mal almaya devam ederseniz, homurdanmanızla kalırsınız. AMAZON.TR muhtemelen konsolda getirecektir. O zaman rekabette artacağından bunlar amazon'dan daha düşük fiyat vermek durumunda kalacaktır.

Bakın fazla değil en azından 1 ay bunlar konsol satamasın o fiyatlar dampinge uğruyor mu , uğramıyor mu görürüz.
  • doları bahane edip ?? playstation , sivas divriği demir çelik fabrikasında mı üretiliyor zannediyorsun ??

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

doları bahane edip ?? playstation , sivas divriği demir çelik fabrikasında mı üretiliyor zannediyorsun ??
    Zamanında 1600 tl ye alıp şimdi 2300 tlye satmaları ?

Ağzın yansın o zaman anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

Zamanında 1600 tl ye alıp şimdi 2300 tlye satmaları ?

Ağzın yansın o zaman anlarsın.

Alıntıları Göster
    arkadaşım, sıkıntın mı var ? 1600e satarken dolar düşüktü , şimdi ise yüksek , gerçeklerden bahsediyoruz, ağzın yansın anlarsın ne demek, zaten yanıyoruz , senin gibi olayları çarpıtınca, ahaber ağzı konuşunca düzelecek mi

• Üzülmeyin peynir ekmek yiyin diyeceğim arkadaşlar ama o da pahalandı be.
  • Popüler kültürün esiri olmuş gençlik..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.