Şimdi Ara

BU KONSOL FİYATLARINA DUR DEMEK LAZIM! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

Ben alamadığımdan demiyorum. İki konsolada sahibim.Bugün arkadaşa arıyorduk 2.el ps4 700-800 yeter tek kollu alırız oyunsuz dedim.Ama öyle olmadı işte 1.200 1.500 tl fiyat koyuyorlar.Daha çok artıcak.

Alıntıları Göster
    İkinci elde slim ve düz ps4 e 1500 TL fiyat çekmek saçmalık. Fakat eskisi gibi 600 700e aramakta karşı tarafa hakaret. Linç yemeden sebebini yazayım. Adam ps4 ü satsa diğer ürünlerin fiyatı aynı mı? Pro nun 1 2 ay önce ikinci elde 1600 1700 civarı bulunurken, şuan herkes 2200 2500 arası katıyor. Sıfırı zaten tam bir muallak. Yani 1500 değilde 1000 TL ye falan satanları kar elde etmek değilde yeni ürün alabilmek için enflasyonu önlemeye yönelik fiyat artışı olarak görebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lene kullanıcısına yanıt
    3. sınıf ortadoğu ülkesi diyorsunuz ben üzülüyorum. o kadar çok ıraktan suriyeden oynayan varki bazılarıyla konuşuorum burda böyle şeyler lüks değil savaşın olmadığı bölgede yaşayanlar için diyorlar. Oyunlar pahalı sadece oda vergisiz kaçak aldıkları için sorun yok.
  • Dur

• xbox one elite 700tl ye aldım. 750tl ye ps4 aldım. Bu fiyatlar mantıksız. xbox one elite bakacaktım bi ara 1200tl civarına buldum pahalı diyip almamıstım
  • Milli konsol noktasında!!!!

• bu konsola bu fiyattan alan acilen bir psikoloğa görünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 21 Eylül 2018; 18:19:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Milli konsol noktasında!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

bu konsola bu fiyattan alan acilen bir psikoloğa görünsün.
    Bunun çaresini sağlayabilcek doktor yoktur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Almazsın , sorun çözülür.
    baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-01ED072AE

baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor

Alıntıları Göster
    :ASDASDASD:ASDASDASDASDASD hahahahahahaaha
  • Çok şükür ki müslüman bir ülkeyiz! Ürünlerin çoğu ülkeye dolar 3.60-3.90 seviyelerindeyken geldi. Yani 1200tl iken deposunda duran ürünü şimdi 2000 tlden satıyor ve sanki kampanyalı gibi 1800 gibi fiyatlara düşürdük diyorlar. Özellikle teknosa vatan mediamarkt piyasaya yön veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.