Şimdi Ara

BU KONSOL FİYATLARINA DUR DEMEK LAZIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Türkiye'ye özel diye birşey yok ki.Hem sen kimsin malın üreticisi sen değilsin ki senin devletin nankör dengeleme politikası ile bir de ben geçireyim kafasında suçlu varsa oda senin devletin ve izlediği politikalardır.Elalemin adamı seni düşünmez kendi bir fiyat politikası vardır.Bu fiyat tüm dünyada aynıdır o fazlayı sokan da senin devletindir sana ekstra vergi ile.Fiyatı tüm dünyada aynı ürünün 399 $

Alıntıları Göster
    Xbox one s 269 dolar şuan
    Ama hala 1499 tlye satışta.
    Bir kaç ay sonra oda 2.000 lere ulaşır 😌

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

Xbox one s 269 dolar şuan
    Ama hala 1499 tlye satışta.
    Bir kaç ay sonra oda 2.000 lere ulaşır 😌

Alıntıları Göster
    Satılır ve yeniden ürün alımı gerçekleşirse tabiki yükselecek.
  • Kahpe Sony 😞

• quote:

Kahpe Sony 😞
    Sony'de birşey yok suç senin devletinde ve saçma dış politikanda fiyatlar hep sabitti kur arttı böyle oldu.Dış piyasada fiyatlara zam gelmiyor senin paranın değeri düşüyor.Sorun bu ama devletin okka gibi vergiyi almaya devam ediyor.Eğer bir yardım politikası düzeltmesi gereken varsa oda devlet oluyor bu noktada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Eylül 2018; 15:34:15 >
  • Adına stokçuluk denilmekte. Adamlar hazirandan hatta ocak konsolları ödeyerek satın almışlardır. o zaman dolar satış kuru 3.50 liraydı. şimdi durumu fırsata üçkağıtçılığa çevirerek fahiş kar elde etmeye çalışıyorlar. gıda değil ki her gün üretilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmerikadakiHeavyMetalci

Adına stokçuluk denilmekte. Adamlar hazirandan hatta ocak konsolları ödeyerek satın almışlardır. o zaman dolar satış kuru 3.50 liraydı. şimdi durumu fırsata üçkağıtçılığa çevirerek fahiş kar elde etmeye çalışıyorlar. gıda değil ki her gün üretilsin
    İşin garibi zamdan sonrada satılıyor bunlar. Ben hayatta 3000 bin tl bayılmam bunlara.

• Almanya'da 1Tb Ps4 pro'yu yanında WW2 ile birlikte 399€'ya almıştım.Valla soygun ya
  • devlet önlem falan almıyor ekonomi birisinin ağzında tam osmanlı kafası ile ülke yönetilmekte şu an.
  • Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    En son kıskanıyorlardı bizi ne oldu o ? 😁

• Almazsın , sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En son kıskanıyorlardı bizi ne oldu o ? 😁
    Ne kıskanması hocam yav Çoğu Alman'a sorsanız Türkiye'de ne olup bitiyor diye bilmezler. Çünkü umurlarında bile değil. Ben şimdi size Pakistan'ı Hindistan'ı sorsam bilir misiniz ? Çok büyük ihtimal bilmezsiniz niye umrunuzda bile değil çünkü . Buradaki gençler her yaz dönemi başka ülkeye gidiyor altlarında arabayla. Hayatlarını yaşıyorlar. Türkiye'de aynı yaş grubundaki gençler KPSS kasıyor daha

• Matlısından al işte hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol yine bir şekilde tek sefer alırsın o fiyat tolere edilebilir bir şekilde.

Asıl dur denmesi gereken şey oyun fiyatları.

Bazı oyunlar neredeyse konsolla yarışacak düzeyde. Türkiye de oyun ithalatı yapan firma sayısının çok az olması ile alakalı sanırım bu sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben mi sattırdım bilader bu ne trip
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Lafım size değil ki genele
  • Herşey çok normal, bir konsol fiyatları sıkıntılı.
  • İkinci el PS3 Slim bile ilk çıktığı günkü fiyatına geldi şu an. 750-900 lira civarına satılıyor ve leş halde. Ümmet bilmez bunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünün işini yarına bırakma ülkesi olduk artık.

Kasım Aralık gibi xbox one x alırım diyordum pahalanmaz filan cihaz 5300 tl olmuş 2600 e filan satılıyordu.

Güzel mokokolanıyoruz.

Ben oradan 1 kilo starex şey etçektim pardon.
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    İkinci el bölümünde 2000 tl satan arkadaş var bir konuş istersen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.