quote:Orijinalden alıntı: Swarley quote:Orijinalden alıntı: seco15net quote:Orijinalden alıntı: düzcelim arkadaş charın gerçekten çok güzel herkez böyle bir char yapamaz eline sağlık.. Tşk ederim. Bi de charı kendi yapmış gibi teşekkür etmez mi Set +8 stafff bana ait ^^ seti staffı ben ypatm demk istedim ... ÇARA +8 %100 mag staff eklenmiştir..
10 numara adamdır kendisi guven sorununuz olmasın ben de serverdaym alırsanız buyrun beklerim bi çayımı için hayırlı satışlar secocum
quote:Orijinalden alıntı: borax3131 10 numara adamdır kendisi guven sorununuz olmasın ben de serverdaym alırsanız buyrun beklerim bi çayımı için hayırlı satışlar secocum Tşk bora..... up
quote:Orijinalden alıntı: DeathWall CrQsSBoW dan fena critler yedi geçen gün :/ gereksiz msj atmayalık lütfen burası silkroad oyun arenası değil.
quote:Orijinalden alıntı: saeroz Açık arttırmadan başlatıyorsan :D telkifim 1 tl ile başlatıyorum Var mı arttıran?
quote:Orijinalden alıntı: seco15net quote:Orijinalden alıntı: saeroz Açık arttırmadan başlatıyorsan :D telkifim 1 tl ile başlatıyorum Var mı arttıran? 100 TL
sana birşey sorucam ben 109 lvl wizim mp 48k itemler fb senın nasıl 56k oluyor onun bı gorevı ıtemı sıkılı falan fılan mı var??
quote:Orijinalden alıntı: iceWave sana birşey sorucam ben 109 lvl wizim mp 48k itemler fb senın nasıl 56k oluyor onun bı gorevı ıtemı sıkılı falan fılan mı var?? devil var