Şimdi Ara

Bu konuda bedava ev almanın yolunu anlatıyorum. Emlak kralı olacaksınız. (KOKOSU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
16
Favori
100.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam ağır işsiz. Hayal dünyasında yaşıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha adam bankaların bug ını bulmuş.
  • brain.dll not found

2. evi satın almadın, aldığında ise sen zararlı çıkıyorsun
  • Bu işlemi yaptıktan sonra evlerini satan adamlara para kazandırarak kendine en az 80.000 tl faiz borcu kalıyo. Sendeki beyni kuşa taksak direkt intihar eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Artık çok geç.

Deli taşı kuyuya attı bir kere ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bu işlemi yaptıktan sonra evlerini satan adamlara para kazandırarak kendine en az 80.000 tl faiz borcu kalıyo. Sendeki beyni kuşa taksak direkt intihar eder

arkadaşım bu şekilde yaklaşma zaten yukarda anlattık yanlışı var 2 evi almıyor. Sen böyle faizi filan sokarsan adam diyiverir tamam birinden borç alın der. bankayı çıkarır aradan. O yüzden meseleye o şekilde değil diğer şekilde yaklaşman lazım.
  • İlk okuduğumda "oha nasıl oldu lan" dedim, bir kere daha okuyunca oldu

Bu arada hocam sen erken başlamışın içmeye yav
  • 2. evi almadın
  • iyi sazan kaldırdı arkadaş
  • adam cömert beyler beynini bağışlamış kalbiyle düşünüyor
  • Bu sistem yok zaten de hani şey olabilir çok uzun dönem düşük faizli kredi çekersin. DiyanetSen gibi dinci firmalara topraktan girersin ucuza ev alır (2 sene de bitiriyorlar sanırım) 2-3 daire(Sallıyorum) geri kalan parayla aylık borç ödemeni yaparsın evler hazır olunca tam değerinde satar geri kalanını kapatırsın borcun böylece 1 daire parası kazanabilirsin.

Çok kritik mevzular hesapları bir karıştırırsan şemsiye açılır
  • Ahah adam hem 2. evi alamadı hemde boşuna faiz borcuna girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerDEMIR

Bu sistem yok zaten de hani şey olabilir çok uzun dönem düşük faizli kredi çekersin. DiyanetSen gibi dinci firmalara topraktan girersin ucuza ev alır (2 sene de bitiriyorlar sanırım) 2-3 daire(Sallıyorum) geri kalan parayla aylık borç ödemeni yaparsın evler hazır olunca tam değerinde satar geri kalanını kapatırsın borcun böylece 1 daire parası kazanabilirsin.

Çok kritik mevzular hesapları bir karıştırırsan şemsiye açılır

**te giren şemsiye açılmaz dostum gece gece kahka attım be

• Bende ciddi cidd okudum 2. evin parası ortada yok bize kalan mortgae erken ödeme masrafı , dosya masrafı ve faizlar 2 ev al 2. parasıyla 1. öde 2.yi sat 1. öde 2. yide sattığınla öde :)) 2. ev çokdan satılmıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrician

Bu kafayla fazla yaşamazsın

SÜPER YORUM SEN BURALARDA HARCANIYON GÖKDELEN AL EN TEPESİNE OTUR RÜZGAR İYİ GELİR

• Oldu cok sagol +repp

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bende ciddi cidd okudum 2. evin parası ortada yok bize kalan mortgae erken ödeme masrafı , dosya masrafı ve faizlar 2 ev al 2. parasıyla 1. öde 2.yi sat 1. öde 2. yide sattığınla öde :)) 2. ev çokdan satılmıştı :)

2. için çektiğin krediyle 1.yi ödüyorsun. 1.yi satıp 2.yi alıyorsun. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok ki.
  • zıçarak ev çıkartılıyosa bu da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

2.ev nerde anlamadım

1.evi sattık ve 2.evin parasını ödedik. yani 2.ev bizim oldu.

arkadaşım işte senin mantığa göre ilk başta ikinci evi almıyorsun orda hata var.

2.evi 1.evi satıp onun parasıyla aldık ya işte.

O zaman 2. bankaya olan borcuna ne olucak, hani şu 1 bankaya borcunu ödemek için aldığın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.