< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu konuda bedava ev almanın yolunu anlatıyorum. Emlak kralı olacaksınız. (KOKOSU) (7. sayfa)
-
-
12 yıl önce ilk bu konuyu gördüğümde hemen uygulamıştım. şuan sadece istanbulda 72 dairem var, zaten bu düzeye ulaşınca her ay bir ilave daire daha alabiliyorsunuz. Buradaki sığ düşünceli arkadaşların yorumlarına bakmayın onlar her zaman kaybeden tarafta olacak.
hayırlı olsun eviniz.
-
sistem 89.evden sonra bana vermemeye başladı. acaba araya iş yeri mi sıkıştırmak gerekiyor ?
-
Einstein
-
-
kamil 2. evi satın almadın ki 2. ev için cektiğin kredi ile 1. evin borcunu ödedin. 2. evi satın almıs olmuyorsun saf
-
Ne issiz adamlar var bu hayatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zengin Baba Yoksul Baba kitabında da buna benzer birşey anlatılıyor dünyanın en çok satan kitaplarından biri, işe yarasaydı şu an dünyada herkes emlak kralıydı. Ben size olacağı söyleyeyim. Bir tane taksidi bir şekilde ödeyemeyeceksiniz ve yapılandırma veya icra faizi yoluyla borcunuz 100kdan 500kya çıkacak. 5 ev zarardasınız.
merhaba ben donald trump, donanımhaber ve donanımhaber ölücüleri sayesinde bugünkü servetimi yaptım. bu site bana hep ilham kaynağı olmuştur ve olmaya devam edecektir. yarın trump towers çatısından seni bir helikopter alarak washington d.c.'ye getirecek haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 21 Kasım 2024; 13:36:15 > -
kimse de tapu konusuna değinmemiş... 1.evin tapusunu aldın ki satabildin.. peki 2.evin tapusunu aldın mı?? tapusuz oturuyorsun 2.evde uyanık..
-
2. ev için kredi çektiğinde o parayı sana mı veriyolar ki gidip 1.evin borcunu ödeyesin? ev sahibi kimse ona verirler parayı. sonuç olarak 2 evin ve 2 ev kredi borcun olur.
2. ev için parayı sana versinler, sen git 1. evin borcunu öde. 2. evin ilk sahibi de avucunu mu yalasın?
konu sahibi de 12 yıl önce açmış başlığı zaten. muhtemelen şimdi yazdıklarını görse kendi de g.tüyle güler yazdıklarına.
-
Yazdığın şeyde kocaman mantık hatası var. Sadece bankaya borcun yok. Aldıgın kişiye de parasını vermedin.
Ayrıca;
-Alacağın evin tamamını kredi ile ödeyemezsin.
-Ev kredisi çekiyorsan banka parayı satıcının hesabına yatırır sana vermez.
-Kredin onaylanmadan önce eksper ücreti ödersin.
-Ev alırken kredine ek olarak çeşitli dosya masrafları, zorunlu sigortalar ödersin ve aldığın paraya faiz işler.
-Kredi borcunu erken kapatmaya çalıştığında çeşitli cezalar ve ödemeler ile karşılaşabilirsin.
-2. evi almaya kalktığında 1tane ev kredisi borcun olduğu için yüksek ihtimal kredi alamazsın.
-
Ciddi ciddi bunu yazmış olmanız inanılmaz. Yıllar süren soru işaretleri sizin sayenizde giderildi.
adam ne güzel yöntem paylamış, tebrik edeceğinize hep bir eleştri. Meyve veren ağaç taşlanırmış...
-
Bu şey gibi, devletin parasıyla iddia oynayalım, çok uçuk bir şikeli maç ayarlayalım sonra kazanılan o parayla dış borç ödeyelim, öyle
bir dahi vardı bir zamanlar. Bu arada Ekşi'de tt olunca konu hemen dolup taşmış.
-
şimdi yapamazsın bunu 1 milyon çekip 3.5 milyon geri ödeme çıkıyor o zaman ev aldıysan iyi kar yaptın =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 21 Kasım 2024; 18:3:10 > -
Anlayamadigim 2 nokta var.
1- Kredi ile alınmış bir evi nasıl satıyorsun? Borcu bitene kadar ev bankanın.
2- Kredi borcun varken nasıl kredi alıyorsun?
şakaysa komik ciddiyse değil
-
Ciddi ciddi okudum yıllar öncesinin csbsi olduğunu yeni ayıktım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eleman size sübliminal vermiş.
yani bu işi 2012 de 100 liraya yapsaydınız. muhtemelen 2021 yılında eviniz bedavaya geliyordu :) sadece 8 yıl zahmet edilecekti.
ulan o dönemde keşke burada olsaymışım.
-
Adamla alay edeceğiniz kendi halinize ağlayın. Bu ülkede daha beter yüzlercesi yaşandı. 2'sini uazayım:
1- Bankadan kredi alıp bir Telekom şirketi satın al. Şirketin kasasını, mülklerini, bakır kablolarını satıp cebe koy, vatandaştan devlet adına topladığın vergileri ödeme, kredini de ödeme, şirketin değeri yarısına düşsün, yurtdışına kaç, bütün bu zararlar kredi veren bankaya girsin.
2- Bankadan kredi alıp bir petrol dağıtım şirketi satın al, bankaya borcunu yıllarca ödeme, medyada o kadar sene gündem olsa, döviz cinsinden borcun %80'inin buharlaşsa dahi ödeme, şirket senin olsun.
Her iki olay ve benzerleri ile kamu bankaları ve halk soyulsun, hükümet de göz yumsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X