Şimdi Ara

Bu konuda MEB'e nasıl dilekçe yazabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba beyler, ben İstanbul'da bir düz lisede okuyorum ve 11.sınıf yabancı dil öğrencisiyim. 10.sınıfta haftada toplam 8 ders saati ingilizce görüyorduk, onun dışında yabancı dille ilgili başka bir faaliyetimiz yoktu. 8 saat az da gelse yine de her güne dağıtılmış olduğu için bi' nevi içime attım, seneye artacak deniyordu zaten. 11.sınıfa başladık, haftalık ingilizce ders sayımız 6'ya düştü. Başta şaka yapıyorlar falan sandım ama gayet ciddiler. Bir de sabahçıyım ve blok ders görüyorum zaten, haftanın 3 günü ingilizce yok ve bu durum cidden çok çekilmez bir hal alıyor. İnkılap ve tarih derslerinin ikisini de görüyoruz mesela bu sene. Hangi hoca girse böyle bir şeyi ilk defa gördüğünü ve ingilizce saatimizin çok yetersiz olduğunu söylüyor. Başka arkadaşlarıma sordum, kimisi 8, kimisi 7, kimisi 10, kimisi de 12 dedi. İngilizce hocama sorduğum zaman "MEB'in yaptığı bir şey bu, okulla alakası yok" demişti ama MEB kafasına göre okullarda istediği gibi ders sayısını azaltıp yükseltmiyordur diye düşünüyorum. Gerçi her şey beklenir bunlardan. Bizim alt dönemden yabancı dil seçen arkadaşlara da sordum, onlar 10 saat gördüklerini söylediler, biz 8 saat görmüştük geçen sene. Sınıf olarak toplandık, dilekçe yazmaya karar verdik. Mevcudumuz 22 kişi, bu durumu kime anlatsam o kadar az şikayeti umursamazlar, en az bi 30 falan olmalı dediler. Benim de aklıma öğrencilerle beraber velilere de dilekçe yazdırmak geldi. 44 şikayet dilekçesi dikkatlerini çekmek için yeterli olur bence. Dilekçe yazma konusunda bana yardımcı olabilecek olan varsa aranızda cidden çok makbule geçer. Önce ilçe eğitim müdürlüğüne gönderin, cevap alamazsanız ile gönderirsiniz dedi birkaç arkadaş. Benim de dilekçe yazma konusunda bilgim yok denecek kadar az. Henüz okullar açılalı bir hafta olmuş olmasına rağmen durum gerçekten çekilmez bir halde. El atabilecek olanlarınız varsa gerçekten çok sevinirim.

• Pek yardımcı olamıcam ama yardımcı olabilecek biri çıkarsa diye konunu yukarı taşıyayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.