quote:Orjinalden alıntı: Hacu bu konuya girenler bir hafta sonra ölecek beyler, geçmiş olsun şimdiden Sen baş merhum mu oluyosun konuyu açarak.
quote:Orijinalden alıntı: drumekiquote:Orjinalden alıntı: Hacu bu konuya girenler bir hafta sonra ölecek beyler, geçmiş olsun şimdiden Sen baş merhum mu oluyosun konuyu açarak.
quote:Orijinalden alıntı: drumekiquote:Orjinalden alıntı: Hacu bu konuya girenler bir hafta sonra ölecek beyler, geçmiş olsun şimdiden Sen baş merhum mu oluyosun konuyu açarak. quote:Orjinalden alıntı: drumeki quote:Orjinalden alıntı: Hacu bu konuya girenler bir hafta sonra ölecek beyler, geçmiş olsun şimdiden Sen baş merhum mu oluyosun konuyu açarak. baş pamukçu oluyorum ben
quote:Orijinalden alıntı: Hacuquote:Orjinalden alıntı: drumeki quote:Orjinalden alıntı: Hacu bu konuya girenler bir hafta sonra ölecek beyler, geçmiş olsun şimdiden Sen baş merhum mu oluyosun konuyu açarak. baş pamukçu oluyorum ben Alıntıları Göster Siz ölenlere geçmiş olsun mu dersiniz ?
quote:Orijinalden alıntı: Hot Hot HeatSiz ölenlere geçmiş olsun mu dersiniz ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BrianWiggans Siz ölenlere geçmiş olsun mu dersiniz ? daha ölmediniz 1 haftanız var
quote:Orijinalden alıntı: Hacuquote:Orjinalden alıntı: BrianWiggans Siz ölenlere geçmiş olsun mu dersiniz ? daha ölmediniz 1 haftanız var Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: HarryBladequote:Orjinalden alıntı: egzantirig f aAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: egzantirig f a k
quote:Orijinalden alıntı: Sound of Freedomquote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: egzantirig f a kAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: birkn quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: egzantirig f a k e
quote:Orijinalden alıntı: HarryBladequote:Orjinalden alıntı: birkn quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: egzantirig f a k eAlıntıları Göster arkadaşlara söyledim..1hafta içinde çlürsem senden bilinecek..başın belada..dua et de ölmiyeyim..