Şimdi Ara

Bu konuyu 3 kez hortlatacam Geleceğe Mesajcılar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
9
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. HORT: Üniversiteden mezun olduğum zaman minimum 6 sene sonra olacak

Adminlerimizin de anlayışına sığınarak ilk hortlatmayı yapalım bakalım.

Yıllar yıllar öncesine götürdü şu an bu başlık beni. Zaman gerçekten de beklediğimizden hızlı geçiyor. 6 yıllık Tıp Fakültesi hayatım bu ay sonunda sona eriyor. Acısıyla tatlısıyla ben de bıraktığı hatıralarla yoluma devam edeceğim. 2.hortumu aslında fakülte bittikten kısa bir süre sonra yaparım diye düşünüyordum.Fakat hayat her zaman istediğimizi bize vermiyor ne yazık ki. Bu konuyu açtıktan 2 yıl sonra çok güzel bir insanla tanıştım. 3.5 yıl süren görenlerin maşallah çektiği mükemmel bir ilişkimiz oldu. 9 ay önce de terk edildim. Bütün evlilik mutlu yuva hayallerimiz hayal oldu anlayacağınız. Arkasından bir kez bile en ufak kötü düşüncem veya konuşmam olmadı. Şu an ne kadar içimde sönmeye yakın bir kormuşcasına beklese de tek kelimesiyle yüreğim yangın yerine dönermiş gibi geliyor. Bunları 2. hort geldiği zaman yeniden konuşuruz.Kafanızı daha fazla ütülemek istemem. Tüm geleceğe mesajcılara iyi günler diliyor. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Konu kilit üye ban olmazsa

2.HORT: Evlendiğim günün akşamı olacak

Konu kilit üye ban defol evden bıktım senden olmazsa

Arkadaşlar selamlar. Öncelikle özür diliyorum. İkinci hort için biraz geç kaldım sanırım. Çünkü 9 temmuz 2020 tarihinde dünya evine girmiş bulunuyorum. Hayat senin için neler planlıyor gerçekten bilemiyorsun. Çünkü ilk hortta bahsi geçen güzel kızla evlenmiş bulunuyorum. Hayat gerçekten ilginç o yüzden her şeye rağmen yaşamaya devam edin dostlarım. 3. hort ne zaman gelir bilemiyorum. Çocuk konusunda açıkcası biraz çekimseriz. Bakalım yıllar neler getirir hep beraber göreceğiz. Geleceğe mesajcıları tekrar sahneye alalım ve ardından tekrar sessizliğe dönelim.

3. HORT: İlk bebeğimi kucağıma aldığım zaman olacak

Arkadaşlar selamlar bu konunun son hortu için karşınızdayım. Şu an 10.08.23 ve biz oğlumuz Ediz Cihangir'in doğumu için gün sayıyoruz. Doğduğu gün normalde son hortu gerçekleştirmem gerekirdi fakat unuturum diye hiç riske atmayayım.Zaten gelecek ay içerisinde bekliyoruz doğumu. Takip eden geleceğe mesaj gönderen herkese selamlar. Bu konu da sonunda huzura kavuşup donanım haber arşivlerinde kaybolabilir. Sizleri seviyorum. Kendinize dikkat edin.

Önlerden mesajları yollamaya başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTTidU* -- 10 Ağustos 2023; 9:18:37 >

• Önlerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • REKLAM ALANI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz sizi daha sonra ararız
  • Önlerden.

• İlk sayfadan
  • İlk hortunu bi is edinince yap bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu 3 kez hortlatacam Geleceğe Mesajcılar gelsin

Bunu koyalım da o zaman 40 yıl sonra ne demişim diye bakar gülerim
  • Stay Away From Me S kullanıcısına yanıt
    mezun olunca işe giriyorum zaten
  • Merhaba kardeşim, nasılsın iyi misin?
    Hani Lisede görüp deliler gibi aşık olduğun adını bilmeden faceden bulup eklediğin, kızı Japon sanıp Türk olduğunu öğrendiğin, tatlı, sevimli, balığım diye lakap taktığın kızla tanışabildin mi?

Dostum şuan bunlara gülüyorsun ama ben şimdi onu deliler gibi seviyorum. Lanet olasıca kızı ne çabuk unuttun? Hani onu unutmazdın, hep severdin n'oldu hemen unutmuşsun. Bak dostum bu kızla tanış, sen bu kıza geçmişte aşıktın.

Evet ailene gelirsek annen ve babanla aran nasıl? Biliyorum şuan ara ara tartışıyorsun. Aileni üzme git ellerini öp özürdile.

Okul nasıl gidiyor?
    Okumayı bıraktıysan çok büyük aptallık etmişsin. Lan bu devirde okumaya iş yok.

Dostum hiç arkadaşın var mı? Şuan bunları yazarken yok biliyorum. Asosyal olma arkasaş edin, çık gez toz.

Milli oldun mu? Olmadıysan bekleme ol. Hatta bunu sevgilinle veya bir kızla okuyorsan bunu iyi oku "ŞU ÇOCUGU MİLLİ YAP" amman karıya gitme hastalık kaparsın gidersende şapkanı tak.

Neyse ben bunları yazarken bir yandan "Galip Derviş"(Zafer Uzungöl) izliyordum/izliyorum..

Hadi kendine iyi bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 5 Ağustos 2013; 1:28:43 >

• Önlerden

• ÖNLERDEN DEĞERLENİR

• Önler

• merak
  • ilk sayfa
  • Yerimizi alalım :D
  • Rizörvid

Edit:Evleneceğin gece mercimeği fırına vericeğin için hortu geç yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 5 Ağustos 2013; 1:02:20 >
  • ÖNLERDEN
  • Yer kapmaca
  • Evlendiğin günün gecesi mi ? Pek sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.