dostum ses kartında giriş yerleri var. oraya takıyorsun dicem ama dalga geçiyorum zannediceksin. ama gerçekten öyle. 5+1 sistemin zaten 3 kablosu vardır. renkleri de bellidir. ama biraz daha detaylı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
Anakartın onboard ses kartındanda söz ediyor olsanız sonradan alınmış 5+1 destekli ses kartındanda söz ediyor olsanız ilk önce yazılım ayarları ile 5+1 ses sistemi takacağınızı ayarlamalısınız zaten bir çok ses kartında menü olarak hangi renk soketi nereye takacağınızı sistem size gösterecektir. Yönergeleri takip edin...
arkadaşım bende ccccDolby Digital & DTS Uyumlu Güçlü 6 Kanal Anfi Süper Bass Fonksiyonu Dinamik Ses, Manyetik İzolasyon Yüksek Frekans Cevabı PC/VCD/DVD/TV Uyumlu Güçlü Transformer sunny marka bir sistem var ses kartı olarakta creative sound blaster bir ses kartıda var ama ben bunların arasındaki kablo baglantılarını bir türlü yapamadım
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
hemen birşey öğrenmek istiyorum sistemde kaç kablo çıkışı var.yani kaç tane uc var hoparlör bağğlantısı için bilgisayara.
vede ses kartında kaç tane giriş var? dicem ama tahmini 3 tane digital 5+1 destekliyici ses kartı sanrım
arkadasım bunun renklı bıle yapmıslar neresını cozemedın anlayamadın ana kontrolden bılgısayara bır kablo gıdeer hepsı bu tal calıstır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme