Şimdi Ara

BU KONUYU CÖZE BİLCEK ARKADAŞ YOK MU?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AERAKADAŞLAR 5+1 SES SİSTEMLERİNİ PC YE NASIL BAGALAYACAZ.SES KARTIDA VAR AMA BİR TÜRLÜ SES SİSTEMİNİ BAGALAYAMADIM

• Sorununuzu; ses sisteminin marka ve modeli ile birlikte aşağıdaki konuya yazarsanız; çözüm hakkında yardımcı olursar sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_241/tt.htm
  • dostum ses kartında giriş yerleri var. oraya takıyorsun dicem ama dalga geçiyorum zannediceksin. ama gerçekten öyle. 5+1 sistemin zaten 3 kablosu vardır. renkleri de bellidir. ama biraz daha detaylı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
  • Anakartın onboard ses kartındanda söz ediyor olsanız sonradan alınmış 5+1 destekli ses kartındanda söz ediyor olsanız ilk önce yazılım ayarları ile 5+1 ses sistemi takacağınızı ayarlamalısınız zaten bir çok ses kartında menü olarak hangi renk soketi nereye takacağınızı sistem size gösterecektir.
    Yönergeleri takip edin...
  • arkadaşım bende ccccDolby Digital & DTS Uyumlu
    Güçlü 6 Kanal Anfi
    Süper Bass Fonksiyonu
    Dinamik Ses, Manyetik İzolasyon
    Yüksek Frekans Cevabı
    PC/VCD/DVD/TV Uyumlu
    Güçlü Transformer
    sunny marka bir sistem var ses kartı olarakta creative sound blaster bir ses kartıda var ama ben bunların arasındaki kablo baglantılarını bir türlü yapamadım
  • yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • hemen birşey öğrenmek istiyorum sistemde kaç kablo çıkışı var.yani kaç tane uc var hoparlör bağğlantısı için bilgisayara.

vede ses kartında kaç tane giriş var? dicem ama tahmini 3 tane digital 5+1 destekliyici ses kartı sanrım
  • arkadasım bunun renklı bıle yapmıslar neresını cozemedın anlayamadın ana kontrolden bılgısayara bır kablo gıdeer hepsı bu tal calıstır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.