Şimdi Ara

bu konuyuda kapat dh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anlamdığım konu şu. tamam kimisi dindardır kimis ateist ya da komünist. Ama bilhassa bazı insanların dine laf atmalarını anlamıyorum. Tamam sen inanmazsan inanma ama gelipte burada saçma sapan konular açma ya da yorumlarda bulunma. Peygamberimize hakaret edende var sövende. Dh. buna uzun süre kayıtsız kalıyor bu hakaretli konularda bile konuyu çok geç kapatıyor. demin komünistlikle alakalı mesajı 10 dakika geçmeden kapattı dh. Aynı duyarlılığı dine söven hakaret edenlere de göster dh. Milletin damarına basılmazsa herkes güllük gülistanlık geçinip gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidoma -- 19 Eylül 2008; 2:45:19 >

• Fake make +1
  • Böyle konuları herkesin düşüncesi değişik olduğundan forum kaldırmaz. Zaten böyle konular forum kurallarına aykırı, olması gerekende bu. Şikayet etmediğin sürece(yönetcilerin gözünden kaçabilir) konu geç kapanır.

Mesela şikayet ettiğin zaman;

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=234788

Pencereyi kapa ?

şeklinde bir uyarı görürsün. Senin konuyu şikayet ettim ,sana anlatmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 19 Eylül 2008; 5:03:01 >

• bence bu tür konularda konusulabilir hakaret olmadıkca
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bence bu tür konularda konusulabilir hakaret olmadıkca

Ondan dedim ya, forum kaldırmıyor diye, ille bir yerde patlak veriyo ve hiç olmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    dh forumda mesajını silme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.