Şimdi Ara

Bu kuş türünün adı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 12 Nisan 2020; 14:27:15 >

• Kara akbaba
  • Ecelin kızı. Söylenenlere göre bu kuş sadece 1 hafta içinde ölecek insanların evinin yakınına gelirmiş. Gene şanslısın görmüşsün 1 hafta sonra öleceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Kara akbaba
    ne yapmak gerek ? nasıl yakalarım
  • taş at yada tüfekle vur
  • Baştankara olmasi lazim foto cok kalitesiz
  • Serçe kardeş, çözüm kulak tıkacı..
  • Oraya korkuluk tarzı bir şey yap.
  • Ebabil kuşu kardeşim bu ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

Baştankara olmasi lazim foto cok kalitesiz
    bravo. gerçektende baştankaraymış kuş. bunu kafeste yetiştirmek istiyorum nasıl yakalarım?
  • Kusura bakma kardeş bir daha olmaz ama ayağını denk al. Dunwich dehşeti is coming olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spertecular

bravo. gerçektende baştankaraymış kuş. bunu kafeste yetiştirmek istiyorum nasıl yakalarım?

Alıntıları Göster
    Yabani bir kuşu alıkoyarak hem kuşa eziyet etme hem de ülkemizde tek tük kalan doğal hayatı bozma Zaten suç sayılır yaparsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

Yabani bir kuşu alıkoyarak hem kuşa eziyet etme hem de ülkemizde tek tük kalan doğal hayatı bozma Zaten suç sayılır yaparsan

Alıntıları Göster
    tek tük kalan derken? ben araştırdım öğrendim baştankara popülasyonu bayağı varmış.
    "Dünya genelinde çok büyük popülasyona sahip bir türdür.
    Sadece Avrupa da 92 ila 110 milyon birey yaşadığı tahmin edilmektedir. "
    kaynak
    TRAKUS
    TRAKUS Ku�lar Ku� t�rleri Detayl� bilgiler
    https://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl17@d&tur=B%FCy%FCk%20ba%FEtankara

• quote:

Orijinalden alıntı: spertecular

tek tük kalan derken? ben araştırdım öğrendim baştankara popülasyonu bayağı varmış.
    "Dünya genelinde çok büyük popülasyona sahip bir türdür.
    Sadece Avrupa da 92 ila 110 milyon birey yaşadığı tahmin edilmektedir. "
    kaynak
    TRAKUS
    TRAKUS Ku�lar Ku� t�rleri Detayl� bilgiler
    https://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl17@d&tur=B%FCy%FCk%20ba%FEtankara

Alıntıları Göster
    Doğru Ben Tr dogasi acisindan genel konuştum ama baştankaranin çoğu türünün o açıdan sıkıntısı yok Turkiye de ki populasyonlari bilemiyecem ama şuana kadar hayatımda 2 kere gordum Trakya bölgesinde

• Yav bizim burada da sabahları çok iğrenç sesle karga gibi öten kuşlar var.Martı karga karışımı bir ses çıkarıyor valla hasret kaldım narin narin öten kuşlara
  • Zülfikar Gagalı atmaca türünden bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.