Bildirim
Bu Lacoste Orjinal Mi ? (SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Peder'e soramadın mı ? -
Ne insanlar gördüm üzerinde Lacoste yok, ne Lacoste'lar gördüm içinde insan yok. -
timsahı tam çekersen söylerimquote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
Ne insanlar gördüm üzerinde Lacoste yok, ne Lacoste'lar gördüm içinde insan yok. -
Güzel cevaplarquote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
orjinal değilquote:
Orijinalden alıntı: qpcole
Güzel cevaplar
Alıntıları Göster -
orjinal timsahından belli sana garanti bile verebilirimquote:
Orijinalden alıntı: ßiliyorum
orjinal değil
Alıntıları Göster -
Yaka etiketinden belli çakma olduğu da, çakmaysa giymeyecek misin? Babamın hediyesi olsun pazar malı olsun. Sevmesem bile sırf gönlü olacaksa yine giyerim.quote:
Orijinalden alıntı: nitreex
orjinal timsahından belli sana garanti bile verebilirim
Alıntıları Göster -
Timsahın ağzı fazla açık ve kuyruğu sırta çok yakın. Üstelik olması gereken yerde değil.quote:
Orijinalden alıntı: ßiliyorum
orjinal değil
Alıntıları Göster -
Onu giyip yanında gezdiğin insanların üstündeki herşey orjinal mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
Yaka etiketinden belli çakma olduğu da, çakmaysa giymeyecek misin? Babamın hediyesi olsun pazar malı olsun. Sevmesem bile sırf gönlü olacaksa yine giyerim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
Yaka etiketinden belli çakma olduğu da, çakmaysa giymeyecek misin? Babamın hediyesi olsun pazar malı olsun. Sevmesem bile sırf gönlü olacaksa yine giyerim.
Gecelik diye giyerim.
Yaka etikedi orjinallerde de öyle değil mi ? -
Timsah fazla yukarda ve yakadaki etiket gerçeğinde olduğu gibi değil..Çakma sanırım ama baban almış konusunu bile açmadan giymelisin en azından bir kaç kere.. -
%100 Çakmaquote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Timsah fazla yukarda ve yakadaki etiket gerçeğinde olduğu gibi değil..Çakma sanırım ama baban almış konusunu bile açmadan giymelisin en azından bir kaç kere.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Numan Çebi
Timsahın ağzı fazla açık ve kuyruğu sırta çok yakın. Üstelik olması gereken yerde değil.
oba yıldızlara bak..sen yetkili bir abiye benziyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
Ne insanlar gördüm üzerinde Lacoste yok, ne Lacoste'lar gördüm içinde insan yok.
+1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pişican -- 15 Mayıs 2010; 13:31:40 > -
adam beğenmiş almış. ya giyeceksin ya da babana gidip bu çakma tshirt'ü giymem diyeceksin.quote:
Orijinalden alıntı: atilla-R
%100 Çakma
Alıntıları Göster -
Ben yakasından anladım. Yakası çok özgün durmuyor. Yakanın dikildiği yerler fazla buruşuk ki, ben markalara dikkat etttiğimde o tür bozulmalara çok dikkat ettiklerini farkettim.quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
adam beğenmiş almış. ya giyeceksin ya da babana gidip bu çakma tshirt'ü giymem diyeceksin.
Alıntıları Göster
Ayrıca düğme ilikleme yerlerinden de ele veriyor. -
Şimdi biri gelir ''Yok Crysis'' derquote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Ben yakasından anladım. Yakası çok özgün durmuyor. Yakanın dikildiği yerler fazla buruşuk ki, ben markalara dikkat etttiğimde o tür bozulmalara çok dikkat ettiklerini farkettim.
Ayrıca düğme ilikleme yerlerinden de ele veriyor.
Alıntıları Göster -
kaca almıs sor gitsin 20-25 derse cakmadır 100lu bisey soylerse ya gercektir yada cok pis kazıklanmıstır/:-)quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
adam beğenmiş almış. ya giyeceksin ya da babana gidip bu çakma tshirt'ü giymem diyeceksin.
Alıntıları Göster -
timsahın dişleri varsa orjinal , yoksa çakma .quote:
Orijinalden alıntı: LAVMAN
kaca almıs sor gitsin 20-25 derse cakmadır 100lu bisey soylerse ya gercektir yada cok pis kazıklanmıstır/:-)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- burger king en iyi menü
- veridis quo ne demek
- mng kargo çalışma şartları
- soluk borusuna hap kaçması
- meşale nereden alınır
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X