Şimdi Ara

Bu lanet blizzard (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

"Anekdot" olarak kalsınlar o halde, ilerde lazım olurlar.

bu sefer de ben bir şey anlamadım.

quote:

neden içerleyim

dedikten sonra takip eden cümleye bakıyoruz:

quote:

"fanboy" kelimesi geçen bir mesajı ciddiye almam

cevap verecek kadar ciddiye aldın.

quote:

anlamak istememe engel değil sonuçta.

ah canım benim, elimden bir şey gelmiyor maalesef, hepimiz zihinlerimizin esirleriyiz. ben de anlamanı isterdim, ben de ad-hominem yerine adam akıllı bir karşı-argüman almak isterdim. malesef türk forumlarında olmuyor işte o.

her şeyi hesaba katarak ortaya bir fikir atarsın, biri çıkıp ben bir şey anlamadım blizz ne anlasın diye kahvehane seviyesine iki dakikada çeker, sonra hatırlarsın türk forumları yerine niye reddit'te takıldığını.

ben de çok şey istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 27 Ağustos 2018; 20:21:12 >

• Konu Sahibi Güzel Kardeşim ;

Paticik, WOWTR Forumlarında geçtiğimiz nisan ayında daha önce açılan resmi konu için dilenmeyi bıraksınlar dediler desteklerini esirgediler.

Onlarca Türk guildi var her birisi resmi forumda ki konumuza 1+ puan verseydi belki bir şeyler olabilirdi.
    Yani demek istediğim sorun sadece iktidar, ekonomi politikasında değil. Kafa yapısında güzel kardeşim. "Gemi batıyorsa güvertede'ki iki yüzlüler ve kaptanın şerefsizliği yüzündendir".

O yüzden eğer paranızı - ekmeğinizi zor kazanıyorsanız benim fikrime göre oynamayın değmez. 150 lira 2 aylık gametime verilmez çeyrek altın bu fiyata satılıyordu 5 sene evvel.
    Sadece Gold kasmak için oyun oynanmaz o apayrı bir saçmalık işsizlik ve zevksizlik'tir. Oyun oynanmak için vardır hasat için değil.

Her neyse olur da herhangi bir şey değişmediğini farkedersen üzülme yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Murat Yıldırım -- 28 Ağustos 2018; 8:48:15 >
  • Pekala ben başlattım, cidden hatalıyım ve özür diyorum, ironi değil; baştan hiç yazmamam gerekirdi.
    İyi günler.
  • gold farmla token al
  • aylık 50tl ise en kötü 30tl yapalar, 13 tl yapacak halleri yok. 30tl yapsalar dahi aylığı kazanacakları en fazla oyuncu sayısı 2bin-3bin olsun. Şuan zaten paket başı olmasına rağmen en fazla aktif 2bin türk oyuncu vardır. 4-5 bin türk oyuncu için uğraşacak tip değil koskoca şirket zaten kazanıyor.

Fortnite demişsiniz, fortnite'ın türkiye'de milyon oyuncusu var tabi güzellik yapar.

League of legends türkçe olmadan da milyon oyuncusu vardı türkiye'de, özel türkiye sunucu açmak onlara daha çok kazandırdı bu oyuncu sayısından belli.

Ve bu oyunların çoğunu 12 yaş ve altı insanlar kapsıyor. WoW aylığı 15tl ye bile düşürse bu rakamların yarısına bile ulaşamaz. 30tlye düşse ne farkeder, sadece sen ve senin gibi ucuz olmasını isteyen 2-3 bin kişi daha oynar, bu da blizard'ın umrunda değil doğal olarak.

WoW'u aktif olarak oynayan 200-300bin türk oyuncusu olsaydı zaten şuana kadar bi güzellik yapılırdı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.