Şimdi Ara

Bu Laptobu alcam ama sorularim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO

Su laptobu almakta karar kildim ama aklimda su soru var.msi in kendi sitesinden bu laptoba baktim.Buna Windows 8.1 yukleyecem ama sadece windows 10 icin driver var bi sikinti yaratir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Özel değilse, neden Windows 8.1 yükleyeceksiniz?
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    Elimde hazir oldugundan dolayi arti windows 10 icin ayrica para vermek istemedigim icin.cunku windows 8.1 bana daha guzel geliyor.win10 a bence (Bence Ama) suan icin gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Sparrow -- 4 Haziran 2017; 12:01:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu laptopa bakıyorum. Uzun yıllar beni idare eder mi diye düşünüyorum. Ekran Kartı 2 gb olması haricinde pek sıkıntısı yok gibi araştırdığım kadarıyla. Oyun oynamak film indirip izlemek gündelik işler için bu Laptop bana yeter mi? İlla ultra ayarlarda oyun oynayacağım diye bir şartım yok. Önce Asus almıştım zamanında iyi para vermiştim 8 yıl kullandım. Bu laptopta da aynı vadeyi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Sparrow

Elimde hazir oldugundan dolayi arti windows 10 icin ayrica para vermek istemedigim icin.cunku windows 8.1 bana daha guzel geliyor.win10 a bence (Bence Ama) suan icin gerek yok.

Sürücüler konusunda tam uyum sağlanamayabilir, detaylı bir şekilde araştırmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Bende bu laptopa bakıyorum. Uzun yıllar beni idare eder mi diye düşünüyorum. Ekran Kartı 2 gb olması haricinde pek sıkıntısı yok gibi araştırdığım kadarıyla. Oyun oynamak film indirip izlemek gündelik işler için bu Laptop bana yeter mi? İlla ultra ayarlarda oyun oynayacağım diye bir şartım yok. Önce Asus almıştım zamanında iyi para vermiştim 8 yıl kullandım. Bu laptopta da aynı vadeyi alabilir miyim?

Film indirip izlemek, gündelik işler için rahatlıkla ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır, uzun vadede işinizi görecektir. Oyun için de yüksek ayarlarda oynamadığınız sürece iyi bir süre idare edecektir.
  • Windows 8 i unutun 7.nesil islemci var alette kaby lake win10 dan asagisini desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.