Şimdi Ara

Bu laptop hakkında bilgisi olan var mı --> Sony Vaio VPCSB1S1E/S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
7.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat 2100 TL. Özellikler aşağıdaki gibi. Biraz inceledim, düz, çok ince bir tasarıma sahip, 1.7 kg. Pil ömrü 5 saatten fazla. Yorumlarınızı bekliyorum.

ony Vaio VPCSB1S1E/S Core i5-2410M 4GB 500GB HD6470M 13.3" Win 7 Prem.

VPCSB1S1E/S
    Kullanımı Kolay, Popüler Dizüstü Bilgisayar
    Hızlı Başlatma özelliğine, Akıllı Pil konseptine ve VAIO Plus ekranla sahip ince, hafif ve kolay taşınır dizüstü bilgisayar

Yalnızca 1,7 kilogramlık ağırlığıyla rahatça seyahat edin ve hareket halindeyken kolayca çalışın
    Hafif magnezyum kapak, alüminyum avuç içi dayanağı ve tam düz tasarım sayesinde kolayca taşınabilir
    Hızlı Başlatma özelliğiyle daha fazla üretkenlik için bilgisayarınızı hızla açın ve çalışmaya başlayın
    7 saate kadar veya genişletilmiş pil ve Akıllı Pil konseptiyle 14 saate kadar pil ömrü

Teknik Özellikler
    İşletim Sistemi
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 bit)

Mimari
    Platform 2. nesil Intel® Core™ i5 İşlemci
    Chipset Intel® HM65 Express Chipset

Renk Kapak rengi Gümüş

İşlemci
    İşlemci Adı Intel® Core™ i5-2410M İşlemci
    İşlemci Hızı (GHz) 2.30 Turbo Boost ile 2.90'a kadar
    Güç ve Performans Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile
    L3 Ön Bellek (MB) 3
    Çekirdek Sayısı 2

Bellek
    Hafıza Boyutu (GB) 4
    Bellek Özellikleri DDR3 SDRAM
    Hafıza Hızı (MHz) 1333
    Desteklenen Maks. Bellek (GB) 8

Sürücüler
    Sabit Disk Tipi Serial ATA
    Sabit Disk Kapasitesi (GB) 500
    Sabit Disk Sürücü Hızı (rpm) 5400
    Optik Sürücü Tipi DVD SuperMulti Sürücü
    Okuma CD x24, CD-R x24, CD-RW x24, DVD x8, DVD-R DL x8, DVD-R x8, DVD-RW x8, DVD+R DL x8, DVD+R x8, DVD+RW x8, DVD-RAM x5
    Yazma CD-R x24, CD-RW x10, DVD-R DL x4, DVD-R x8, DVD-RW x6, DVD+R DL x4, DVD+R x8, DVD+RW x8, DVD-RAM x5

Ekran
    Ekran Tipi VAIO Plus Ekran
    Çapraz Boyut (inç) 13,3
    Çapraz Boyut (cm) 33,7
    En-Boy Oranı 16:09
    Çözünürlük WXGA (1366 x 768)
    Maksimum Çözünürlüklü Harici Ekran 1920 x 1200

Grafikler
    Grafik Kartı Adı AMD Radeon™ HD 6470M + Intel® HD Grafikler
    Video RAM belleği (MB) 512
    Toplam Grafik Belleği -
    Yorumlar * Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir.

Arayüz
    USB Bağlantı Noktaları Yüksek Hızlı USB (USB 2.0) x2, SuperSpeed USB (USB 3.0) x1
    USB Konnektör Tipi Tip A
    Bağlantı İstasyonu Arayüzü Bağlantı İstasyonu x1
    Memory Stick™ Yuvası/Yuvaları Memory Stick Duo™ x1, SD bellek kartı x1
    Memory Stick™ İşlevi / İşlevleri Memory Stick PRO-HG™ ile uyumlu, MagicGate™ (MagicGate™ 256 MB veya daha az kapasiteli ortamlar için desteklenmez.)
    Kulaklık Jakı 1: Stereo Mini Jak
    Mikrofon Jakı 1: Stereo Mini Jak
    HDMI™ Çıkışı VAR
    VGA Çıkışı VAR

Ağ Bağlantıları
    Ethernet (RJ-45 Doğrudan Bağlantı Noktası) VAR
    Ethernet Tipi 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Kablosuz LAN VAR
    Kablosuz LAN Türü IEEE 802,11b/g/n
    Kablosuz LAN Maks. Veri Hızı (Mbps) 150
    Bluetooth® VAR
    Bluetooth (sürüm) Bluetooth® Standart Sürüm 2.1 + EDR
    Bluetooth™ Menzili (m) Maks. 10 (açık alan)
    Bluetooth Maks. Veri Hızı (Mbps) 3

Ses
    Dahili Hoparlörler Dahili, Stereo hoparlörler
    Dahili Mikrofon Dahili, Mono mikrofon

Dahili Kamera
    Özellik Web Kamerası
    Görüntü Sensörü (Megapiksel) 0,3
    Efektif Piksel 640x480

Klavye
    Vuruş (mm) 2
    Tuş Aralığı (mm) 19,05
    Touch Pad Touchpad (Hareket Komutu destekli)
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye VAR

Güvenlik
    HSS Darbe Koruması VAR

Diğer Özellikler
    Muhafaza Malzemesi Magnezyum; Alüminyum avuç içi dayanağı
    Anında Açılma Hızlı Web Erişimi
    Hızlı Başlatma VAR
    Özel Düğmeler VAIO Assist, Hybrid Graphics düğmesi
    Otomatik Aydınlık Kontrolü VAR
    Kensigton Kilidi VAR

Yazılım
    Çözüm Portalı VAIO Gate
    Fotoğraf / Video PMB VAIO Edition
    Multimedya Media Gallery
    Ev Ağı VAIO Media plus
    Destek VAIO Care
    Yardımcı Programlar VAIO Transfer Support, VAIO Update, VAIO Smart network
    Ofis Uygulaması Adobe® Reader® 9, Adobe® Acrobat® Standard 9, Microsoft ® Office Starter 2010
    Güvenlik ve Yedekleme McAfee® Ücretsiz üyelik, Norton Online BackUp Deneme Sürümü
    SONY Araçları Uzak klavye, PlayStation® 3 ile uzaktan oynama
    Internet Google Chrome Tarayıcı (Varsayılan), Internet Explorer® 8

Birlikte Verilen Aksesuarlar
    AC Adaptör VGP-AC19V36
    Belge Paketi VAR

Boyutlar
    Derinlik, Ana Birim (mm) 224,5
    Yükseklik, Ana Birim (mm) 23,9
    Genişlik, Ana Birim (mm) 331
    Sağlanan Pil ve Sağlanan Sürücüyle birlikte Ağırlık (kg) 1,75

Birincil Pil
    Model İsmi VGP-BPS24
    Pil Tipi Lityum polimer
    Güç 50,394 Wh (11,1 V / 4540 mAh)
    Pil Ömrü (saat) -
    Pil Şarj süresi (saat) -
    Pil Ömrü Sorumluluk Reddi Gerçek pil ömrü, özel donanım ve yazılım yapılandırmalarınıza bağlı olarak değişiklik gösterir. Ölçüt: MobileMark 2007

• yok mu kimse yaw? hiç mi duymadınız?
  • neyini merak ediyorsunuz ürün daha çok yeni şuanda elinde olan kullanıcı sayısı azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony_urunler

neyini merak ediyorsunuz ürün daha çok yeni şuanda elinde olan kullanıcı sayısı azdır.

özelliklerini biliyorum ama kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Fiyat niye bu kadar uygun diğer ürünlere göre? Eksiği nedir? Fiyat / performans oranı nasıldır? Her sene laptop alan birisi değilim. En az 5 sene kullanacağım için merak ediyorum haliyle. Üzerindeki 2.nesil işlemci revize edilen yeni işlemci mi acaba?
  • yeni s serisi bu. ben de bundan alacam inşallah
  • Öncelikle şunu belirtim bugün 3 boyutlu full hd laptop'da alsanız 5 sene sonra çok eski olabilir teknoloji çok hızlı ilerliyor yeni özellikler programlar vs. hep daha fazla şeyler istiyolar onun için ilerde size yetmeyebilir.

Mağazada kullandığımız kadarı ile fena bir laptop değil en büyük artısı hafif ve küçük oluşu ve 4-5 saate yakın kullanılan pil ömrü.Bu ürün daha yeni çok satın alan müşteri benim bildiğim kadarı ile henüz yok ama ilerde olur.Onun için kullanıcı yorumlarını çok bulamayabilirsiniz.
    İşlemciside i5 laptoplar kategorisinde iyi bir işlemciye sahip.Fiyat ve performans için makineyi biraz kurcalamak lazım açıkcası detaylı olarak.
  • diğer arkadaşa da belirttim, imzadaki sistemi zaten film seyretmek için baya bi para harcayarak kurdum. O yüzden benim için full hd, 3D vs çok önemli değil. Oyun da oynamıycam bu aletle. Önemli olan problemsiz, wireless'ı kuvvetli, pil ömrü uzun olması gibi özellikleri. Ancak sitedeki özelliklerde klavyesini PS3 için uzaktan klavye olarak kullanılabilir diye belirtmişler. Acaba rica etsem bunun testini yapabilir misiniz? Ayrıca PM'den sizdeki fiyatı bana söyleyebilir misiniz? Ben 2100 TL'ye Access 12 ay, 2125 TL2ye maximum 8 ay şeklinde buldum.

quote:

Öncelikle şunu belirtim bugün 3 boyutlu full hd laptop'da alsanız 5 sene sonra çok eski olabilir teknoloji çok hızlı ilerliyor yeni özellikler programlar vs. hep daha fazla şeyler istiyolar onun için ilerde size yetmeyebilir.

Mağazada kullandığımız kadarı ile fena bir laptop değil en büyük artısı hafif ve küçük oluşu ve 4-5 saate yakın kullanılan pil ömrü.Bu ürün daha yeni çok satın alan müşteri benim bildiğim kadarı ile henüz yok ama ilerde olur.Onun için kullanıcı yorumlarını çok bulamayabilirsiniz.
    İşlemciside i5 laptoplar kategorisinde iyi bir işlemciye sahip.Fiyat ve performans için makineyi biraz kurcalamak lazım açıkcası detaylı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 19 Nisan 2011; 16:15:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozaman bu sistem size yeter gözüküyor.Ps3 destekli yazan ürünlerde başlat tüm prog.PS3 Tool klasorunun içine girip çalıştırıyorsunuz kısa bir kurulumu var şifre falan sorup bağlanıyor.Ondan sonra yön tuşları ile ps3 hareket ettirebiliyorsunuz.
  • bu yeni S serisinin 2 modeli daha geliyormuş. Bitanesi 2.800 tl, diğeri 3.500 tl civarında. Özelliklerine baktığımda aman aman farklar yok. Galiba ben bu aleti 2-3 gün içinde alıyorum. Beni cezbeden yanı inanılmaz ince ve hafif. Özellikler de gayet yeterli.
  • İşetim sistemleri ramler ve işlemci olarak fark var birde üst sevidekinde 1 gb ekran kartı var ve camerasi biraz daha iyi gibi duruyor farklar bunlar.
  • Doğrudur ama bu dediğiniz farklar genelde 3.500 tl'lik model ile arasında olan farklar. 2.800 tl olan model ile çok fark yok. Bana göre 3.500 tl çok pahalı olduğu için ve 700 tl de diğer modele değmeyeceği için ( o paraya SSD alsam aradaki ondan daha hızlı olacağını düşünüyorum) bu bahsettiğimiz model önümde daha mantıklı duruyor ama size sorum şu:

sizce diğer modeller geldiğinde bunun fiyatında + veya - yönde değişiklik olur mu?

quote:

İşetim sistemleri ramler ve işlemci olarak fark var birde üst sevidekinde 1 gb ekran kartı var ve camerasi biraz daha iyi gibi duruyor farklar bunlar.
  • Ben de bu ürünü ciddi ciddi düşünmeye başladım ama benim bütçemi aşıyor fiyatı biraz daha düşürseler çok iyi olacak. hepsisony.com a mesaj attım almayı düşünenler olursa onlarda fiyat için bir mesaj bıraksalar yada fiyat alarm listelerine ekleseler de belki fiyat konusunda bir indirim gerçekleşir
  • acaba 13.3 cok mu kucuk olur? simdiye kadar hep 15-16 kullandim.
  • ekranı 15 olsa süper olacaktı. ama 13 ne yazıkki. gözü yorarsa diye korkuyorum ben de
  • şu özellikler gerçekten de 15 olsa benim için de süer olacaktı, başkası için 13.3 daha uygun olabilir ama bana küçük loptop çok lazım değil.
  • eb4x1e-eb4z1e olan modelleri inceliceksiniz ozaman bundaki amac küçük yanınızda taşıyabilceğiniz pil ömrü diğerlerine göre biraz daha avantajlı bir makine olması.Fiyatlar konusunda yardımcı olamıyacağiz zaten özel fiyatlar veriyoruz ama burdaki arkadaşlara microsoft kablosuz mouse hediye edebilirim.
  • Şu fiyatta biraz indirim olsa gerçekten harika olacak 2120 tl fazlasıyla zorluyor bütçeyi bir de taksit olunca vade farkı oluyor :) İndirim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoburak -- 21 Nisan 2011; 14:50:22 >
  • ben bugün bir kez daha inceledim, benim gibi laptop'ı yanında taşımayacak, evde statik kullanacak birisi için 13.3'' hem küçük hem de amaca uygun değil. Ama bu şekilde kullanacak arkadaşlar için biçilmiş kaftan.
  • Ürünle ilgilenen arkadaşlar mail adreslerini pm atabilirler mi acaba ?
  • Çok güzel bir bilgisayar, ekran 13.3 olmasa ben de düşünebilirdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.