Intel® Pentium® 4 2.6GHz CPU 512KB L2 Cache, 400 MHz front side bus 15" XGA TFT renkli LCD 1024x768 çözünürlük, 16.7 milyon renk desteği 64MB video memory 512MB DDR RAM 40GB HDD Combo (DVD/CDRW) sürücü 16bit ses kartı & stereo hoparlör 56K faks/modem 10/100Mbps LAN Harici VGA ve S-Video TV - Out portu 2 adet USB 2.0, Line-in, Line-out portu Türkçe Q klavye Touchpad mouse Li-Ion pil, 3.5 saat pil süresi (kullanıma göre değişebilir) Microsoft® Windows® XP Home Edition Türkçe Meteksan.Net'ten 3 ay sınırsız Internet erişimi 2 yıl garanti
Fiyatı: 1165 USD + KDV
p4 yerine centrino alsan pil daha uzun gider.bi de bu ekran kartıyla grafiği iyi oyunlar oynanmaz.Birazda pahalı geldi bana.
yoksa dell inspiron 1100 mı? özellikleri aynı.bizim arkadaşta var fakat pili az gibiyor.ama performans güzel.
cok güzel bir notebook bızım arkadasada gecen gun aldık pcdepo dan pılı 3.5 saat gıdıyor çok performanslı bir ürün al bence
Microsoft® Windows® XP Home Edition Türkçe Almada ne alırsan gerisi sorun değil pc iin ayıracağın bütcen daha önemli
İşletim sistemini ayırsalar süper olacakta mecbur alıosun
mobil cihazlar bölümüe yazsaydın keşke
al bencede urun performanslı ve fiyat çok uygun
markasi nedir bunun?
markası dell zannedersem bende gormustum pcdepo nun ana sayfasında var urun cok guzel
quote:
Orjinalden alıntı: kerembey
p4 yerine centrino alsan pil daha uzun gider.bi de bu ekran kartıyla grafiği iyi oyunlar oynanmaz.Birazda pahalı geldi bana.