Şimdi Ara

Bu Laptop Ne Kadar Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde aşağıdaki özelliklere sahip cihaz var. İkinci el olarak satsam ne kadar eder sizce?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 7 Mayıs 2024; 18:47:9 >

• 500

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

Ciddi misin? 500 e bir kilo kıyma alınamıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 3 Mayıs 2024; 20:5:32 >
  • söylesene sevgilim aşk kaç beden giyer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 e bunu satmaya deger mi bilemedim acikcasi en az 100 dolar etmeli. Evde internete girip tablet gibi kullanirim daha iyi gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    ikinci elde çoğu üründe aynı durum oluyo. babamın A70'in sim kart okuyucusuna su kaçmış. telefonun gerisi sağlam. yeni telefon aldık. annem de A70'i satın dedi. dedim satmayın. babam onu kullanıyo zaten kuran okumak için falan. bırak dedim dursun. satsan üç kuruşa alacaklar, değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    İlginc gercekten anlam veremiyorum ben bizim millete. Sorsan toplumun yuzde 60 i asgari ucretle gecinmeye calisiyor su laptopu 1 aydir satamadim gitti. 2-3 kilo kiyma parasina da vermek istemiyorum. En basitinden durumu cok uygun olmayan sinava hazirlanan bir ogrenci alsa youtube dan her turlu videoyu vs izler. Bi cihazin modeli piyasadakinin 3-4 modal altinda kalinca cop muamelesi cekiliyor. Ama su cihazi bedavaya vermek istesem siraya girer insanlar muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzer özellikler benim eski pc de var. Satmaya değmez. Ufak çocukların ihtiyacı olur onun için verilir.

• aynen böyle durumlarda mahallede fakir biri varsa diye soruşturup hediye etmek bile mantıklı. yani kıyma parasına satacağına.

• 3500 eder.Saçmasapan rakam yazan yorumları ciddiye bile alma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 3 Mayıs 2024; 23:34:51 >
  • Elimde 2 yılını dolduran bu laptoptan var. Hazır konu bulmuşken bu ne kadar eder?

psref.lenovo.com
    IdeaPad,IdeaPad 5 Pro 16ACH6,Model:82L5007HTX
    https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_5_Pro_16ACH6?M=82L5007HTX
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.