Şimdi Ara

Bu Laptoplardan Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4000-4200 tlyi gözden çıkarttım, yalnız şu modeller arasında kaldım zira çokta anlar değilim. Bunlar haricinde de tavsiyelere açığım.

MSI GE62 6QD-405XTR Apache Pro:http://www.sanalmarketim.com/msi-ge62-6qd405xtr-apache-pro-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos/p_63052/

Lenovo Y700 80NV00K3TX:

MSI PE60 6QE-406TR:

Monster Abra A5 V5.3.1:(ilaveten, hdd ekleyip ram'i iki katına çıkardım)
    www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=480522&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.V08nXTWLTIV

Son olarak ddr4 olan ram, güncel oyunlar için vs. 8gb yeterli mi yoksa msi kalitesinden vazgeçip ram için için lenovoyu mu seçmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopefci -- 1 Haziran 2016; 21:36:34 >

• Bütçeni biraz daha arttırabilirsen bunu al bende bu pcde karar kıldım hem ddr4 16gm hemde gtx 970 ekran kartı var Ayrıca MSI kalitesi 10 numara görünüyor
  • FrknTscı kullanıcısına yanıt
    yok hocam yeterince açıldık zaten :)
    ilk msi ı al diyorsun o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopefci

yok hocam yeterince açıldık zaten :)
    ilk msi ı al diyorsun o zaman?

İlk msıda oldukça iyi ilerde ram yetmezse bi 8 gb daha takarsınız baya bir süre götürür :)
  • gopefci G kullanıcısına yanıt
    Bende yaklasik 2 ay once laptop aldim. Fiyatlara bakiyorum o fiyata ilk msi'i alana kadar 17" lik benim aldigim modeli al bence.http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-6qd267xtr-apache-pro-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-173-full-hd-freedos/p_63264/

Ben ebrar bilgisayardan aldim 4300du. Eger ki 15" istiyorum dersen de o parayi verme cok pahali baska model al.

Bu arada benim laptoptan memnun olup olmadigimi sorarsan, 2 tane memnun olmadigim kisim var. 1.si klavye bana gore cok ekrana yakin kalmis ben daha asagida kalan klavyelerde daha rahat ediyorum. 2.si hoparlorleri kasanin altina koymuslar. Ses olarak tatmin etmiyor boguk kaliyor, ust kisma klavyeyle ekran arasina koysalarmis keske.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    hocam notebook gerçekten sağlam da maalesef bütçeyi gerdirebildiğim kadar gerdirdim birde öğrenci adamız 17inc tasınmaz abi zahmetli
  • gopefci G kullanıcısına yanıt
    Oyle dusunmeyin arada sadece yarim kilo fark var. Ama 15" isimi gorur diyorsaniz az yer kaplasin diyosaniz, biraz daha uygun fiyatli bir model bakmanizi veya ekran karti olarak bir ust model olan 965m'li laptop fiyatlarini arastirmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.