merhaba bugun mac air aldımda kusra bakmayın sacma gelebilirde bilemedim işletim sistemi farklı video izlicem de benim harddiskten attıgım film bi türlü acamadım kod cozuculer felan yok diyo bişeyler diyor ama yardım edermisiniz
Vlc player kur
quote:
Orijinalden alıntı: arma04
merhaba bugun mac air aldımda kusra bakmayın sacma gelebilirde bilemedim işletim sistemi farklı video izlicem de benim harddiskten attıgım film bi türlü acamadım kod cozuculer felan yok diyo bişeyler diyor ama yardım edermisiniz
peruvia diye bi codec paketi var, ilaveten oynatıcı olarak vlc player, mplayer, movist diye bir program var yalnız paralıdır, bunları kullanabilirsin. kolay gelsin.
Perian codec paketi var, bu paket quicktime'da her türlü uzantılı videoyu açmanızı sağlıyor. Bunu denedim ama altyazı açmayı beceremedim, zaten quicktime ın kullanımını pek sevmediğim için eledim.
VLC nin arayüzünü pek sevmiyorum, bir de bazen altyazılarda sorun çıkarıyor.
1-2 senedir Movist'in bedava sürümü olan 0.6.8 kullanıyordum, gayet kullanışlı.
Geçen biraz araştırdım, MPlayerX baya tavsiye edildi, Mac App Store'da da varmış. İndirdim, baya da beğendim. Quicktime ın arayüzüyle diğer playerların kullanışlılığını birleştirmişler. Preferences dan yaptığım birkaç ayar sonrasında favori player ım oldu. Birkaç gündür kullanıyorum henüz sorun çıkarmadı. Altyazı kalitesi güzel, görüntü net. Herkese tavsiye ederim.
vlc player 4 4 lük her ihtiyacını görecektir
mplayer x gerçektende çok iyiymiş
Takip..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme