|
Bildirim
|
gelecek hafta Galatasaray'ın hakemler tarafından doğranmasının yolu yapılıyor yani operasyon çekiliyor Galatasaray'a karşı. O yüzden fazla konuşuyorlar. başakşehir matematiksel olarak şampiyonluğunu garantileyene kadar operasyon devam edecek.
|
yazık ya üşenmeyip fake üyelik mi acıp geldin. valla yazık acıdım nasıl bir ruh halin var. |
TS'nin penalti pozisyonunda ayaga müdahale var mi? Var. Ayaga "basma" var mi tartisilir. Görüntüler son derece yoruma acik. Oyuncu penalti almak icin kendini yere birakiyor orasi kesin. Aynisi Djagne'nin cekildigi pozsiyon. Djagne kendini birakiyor. Ama iki elle formadan tutulup cekilmis. Bu da tarisilir. Ben olsam ikisine de penalti veririm. GS'ye verse 4-1 olacak. TS'ye verse yine GS 3-2 önde olacak. Eee?
Bunlar disinda sonuca etki eden hata da yok. Djagne'nin hareketi sari kart falan degil. Adam topu zaten ayagindan acmis kaybetmis. Atak kesmiyor, avantaj saglamiyor. Gereksiz bir faul sadece. Buna sari kart verilecekse dünya üzerinde hicbir mac 11'e 11 bitmez. Neyse 17 kulübün fason bildirgesi oldugu sürece hicbiri umrumda degil. Hele kendi aralarinda oynadiklari maclar hic umrumda degil. Yok FB'nin Anadolu kulübü karsisinda penaltisi verilmemis vs. Bana ne? Alan razi satan razi. Kendi aralarinda halletsinler artik. O kulüplerden 3 tanesi küme düsecek. Görecegiz pacalari tutusunca ne yapacaklar... Artik cepheler belli. 17 kulüp vs GS. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |