Şimdi Ara

Bu maden nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok derinlerde böyle bir şeyle karşılaştım. yaklaşık 40-50 saniye demir kazma vurmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı. rehberlere baktım fakat böyle bir maden görmedim. bu nedir nasıl kırılır ne işe yarar ? şimdiden teşekkürler

Bu maden nedir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Maden Nedir?

Minecraft dünyasında, madencilik oyunun önemli bir yönüdür. Maden katmanları, yerin derinliklerinde bulunan ve çeşitli değerli mineraller ve kaynaklar içeren alanlardır.

Oyunda toplam 12 maden katmanı bulunmaktadır. Katmanlar, yeryüzünden aşağıya doğru sırasıyla şu şekildedir:

• Üst Dünyası
    • Mağaralar
    • Ravi
    • Yeraltı Gölü
    • Alt Dünyası
    • Aether
    • Taş
    • Mermer
    • Granit
    • Diorit
    • Andezit
    • Bazalt

Her maden katmanı, benzersiz malzemeler ve öğeler içerir. Örneğin, Taş katmanında kömür ve demir cevheri bulunurken, Alt Dünyası magmatik bloklar ve netherite gibi özel malzemeler içerir.

Minecraft maden katmanlarında gezinmek, oyuncuların gerekli kaynakları toplamaları ve hayatta kalmak için barınaklar ve araçlar inşa etmeleri için çok önemlidir. Farklı katmanlardaki kaynakları anlamayı ve bunlara etkili bir şekilde erişmeyi öğrenmek, Minecraft dünyasında başarılı olmanın anahtarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım bu Bedrock türkçe katman kayasıdır bunun ilerisi uzaydır oraya düşmemen için koyulmuştur ve sadece creative modunda herşeyi kırabildiğimiz için kırabiliriz.
  • survival modda oynuyorum. ve bu kayanın etrafında hep lav var. galiba çok derine inmişim :)
  • Bedrock, Turkcesiyle katmantasi. Bu blok hic bir sekilde kirilmaz survival da. Ayrica sadece adminler kirabildigi icin ''Adminium'' da denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • Etrafını aramanı öneririm. En çok diamond o taraflarda çıkar. Yani bana en çok oralarda çıktı. Redstone falanda oralarda çok çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

Etrafını aramanı öneririm. En çok diamond o taraflarda çıkar. Yani bana en çok oralarda çıktı. Redstone falanda oralarda çok çıkıyor.

evet burayı iyice oydum ve etrafta redstone filan buldum. bir de obsidiyan buldum.
  • 1. ve 2. katta çıkan taş (kaya vb) kırıldığı anda dünyanın çekirdeğine düşüp ölüyorsun. Ama normal modda kırılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.