Şimdi Ara

bu mail de neyin nesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------
    From: emekd@msiletisim.com
    To: .....@hotmail.com
    Subject: Microsoft Yazılımlarınız Hakkında
    Date: Thu, 19 Mar 2009 18:11:55 +0200

Sayın ....,

Microsoft kurumsal lisans veritabanımızda yapılan çalışmada, firmanızın yetersiz sayıda lisansa sahip olduğu tespit edilmiştir.

Bilgisayar sisteminizin doğru şekilde lisanslanması, firma bilgilerinizin güvenliğini korumak, sisteminizde bulunan yazılım ve donanımları en doğru şekilde yönetmek ve firmanızın hukuki ve cezai yaptırımlarla karşılaşma riskini azaltmak bakımından kritik bir öneme sahiptir.

Bu nedenle, veritabanımızda yer alan firmanıza ilişkin bilgileri düzeltmek ve güncellemek amacıyla sizinle irtibata geçme kararı aldık.

Bu doğrultuda bizimle işbirliği yaparak firmanızda kullanılan Microsoft ürünlerinin satın alma fatura belgeleri ile ürünlere ait lisans kitapçığının birer fotokopisini ve Microsoft ürünlerine ilişkin yazılım envanter formunu 24/03/2009 tarihine kadar Microsoft Telif Hakları Departmanına ulaştırmanızı rica ediyoruz. Bizlere ulaştıracağınız dökümanlar gizlilik politikamız kapsamında değerlendirilecektir.

Telif haklarının korunması hususunda gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılık için şimdiden teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla,

Emek DEMİR

Telif Hakları

Lisanslama Uzmanı

Microsoft Türkiye
    Tel: 0212 336 69 99 | Dahili: 7362 | Faks: 0212 336 69 98 | emekd@msiletisim.com

bu mail de ne bilgisi olan var mı ilk defa karşılaşıyorum?

• lisanssız windosla çok fazla güncelleme olayına girdiysen bu onları huzursuz etmiş olabilir
  • peki ne yapma lazım?
  • Bana da aynı mailden geldi arkadaşlar. Neler oluyor yahu? Fake olmasın bu mailler...
  • ya olta atıyorlar işte millete. inanmayın.
  • Bu kitapçıkta microsoftun orjinal şifresi bulunuyor mu. Bence adamlar yem atıyor.
  • Sallamadır bence.
  • msiletisim.com araştırmalarıma göre microsoft türkiyeye ait.sayfanın altındaki iletişim mailini kontrol ederseniz fake olmadığını anlarsınız.
    http://www.microsoft.com/turkiye/partner/empower.mspx
  • msiletisim.com adresi için whois domain sorgulaması yaptığımda Metis Bilgisayar adına kayıtlı gözüküyor.

Metis Bilgisayar'ın adresi olan metis-tr.com adresi de yine aynı firmaya ait:

Metis Bilgisayar Sistemleri A.S.
    19 Mayis cad. 59-61 Sisli
    Istanbul, NA 34360
    TR
    +90.2123366900x4414
  • bugün microsoft türkiye ile görüştüm, bu mail onlara ait arkadaşlar fake değil malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

bugün microsoft türkiye ile görüştüm, bu mail onlara ait arkadaşlar fake değil malesef

ee ne olacak şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

bugün microsoft türkiye ile görüştüm, bu mail onlara ait arkadaşlar fake değil malesef

ee ne olacak şimdi ?

Sizden istenen işlemleri yapmanız gerekiyor malesef
  • Firman ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24/03/2009
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

ee ne olacak şimdi ?

Sizden istenen işlemleri yapmanız gerekiyor malesef

HOOORTTTT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.