Şimdi Ara

Bu Mailleri Engellemem Lazım Yardım Lütfen..(Hotmail)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi üye oldugum forum sattı mail adresimi bilmiyorum ama bilmem ne kacamaklar diye bi siteden devamlı mailler geliyo olduk olmadık zamanda telefonda yanıyorum gel söndür parçala beni vırt zırt die mail geliyo vede adresler şu şekilde aszxcqw@konuk.net yada asdpoqı@konuk.net her seferinde başka bi mail adresinden geliyo bu maillerden nasıl kurtulurum bilen var mı??

mail adresi hotmail'e ait..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuro_tMr

Hangi üye oldugum forum sattı mail adresimi bilmiyorum ama bilmem ne kacamaklar diye bi siteden devamlı mailler geliyo olduk olmadık zamanda telefonda yanıyorum gel söndür parçala beni vırt zırt die mail geliyo vede adresler şu şekilde aszxcqw@konuk.net yada asdpoqı@konuk.net her seferinde başka bi mail adresinden geliyo bu maillerden nasıl kurtulurum bilen var mı??

mail adresi hotmail'e ait..

bu linkte yazılanları uygula, etkili bir yöntem ben böyle kurtuldum

http://www.bilgisayarbilisim.net/messenger-ve-iletisim-yazilimlari-f49/hotmail-de-istenmeyen-maillerin-engellenmesi-t82736.html

• Çok teşekkur ederim kurtuldum sanırım baya karıstırmıstım ama bulamamıstım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuro_tMr

Çok teşekkur ederim kurtuldum sanırım baya karıstırmıstım ama bulamamıstım..

Rica ederim bilgi paylastikca cogalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.