Şimdi Ara

Bu makineye hangi kart gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir makine toplicam kendime makinenin aklımdaki özelliklerini yaziom aşağı;

İŞLEMCİ : P4 3.0ghz - 2mb 800mhz 64bit
    RAM : 2 GB DDR2 533mhz Ram (2*1gb)
    HARDDİSK: 200 GB samsung 8M C. 7200 rpm Harddisk
    DVD : Samsung SHW162C DUAL 16X Siyah
    MONİTÖR : 17" PHILIPS 107S66 REAL FLAT siyah

Anakart ?
    Ekran Kartı ?

Anakart ve Ekran kartı konusunda bi şeye karar veremedim.. Onuda sizlere sorumak istedim .. Toplam makine için bütçe olarak 1200-1300$ kdv dahil bi bütçe ayırcam inşallah..

Görüşlerinizi bildirerek yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca yukarda düşündüğüm özelliklere katılıyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyCi -- 23 Mart 2006; 20:05:15 >

• dostum yukarda yazdığın parçalarla birlikte 1200 1300$ ayırıon dimi?öle bi yazmışsın ki sanki anakartla ekran kartına o kadar para ayırıosun öncelikle hdd'yi sata 2 al derim..anakart ise ASUS P5LD2 olsun derim 945 serisi bi kart ve özellikleri çok iyi..ekran kartını çok oyun oynayan biriysen x800 GTO2 ya da 6800 gibi bişi düşünebilirsin..pek oyun oynamam diosan 6600 sana yeter gibi geliyor bana..hatta bana sorarsan işlemciyi P4 3.0 alma derim pentium d 2.66 çift çekirdekli al derim fiyatı daha da uygun 3.0dan daha kötü falan değil performansı hatta daha iyi..dediim anakartla da süper o/c yaparssın 3.6 falan rahat çalıştırırsın işlemciyi bide çift çekirdekli olduğunu düşün ama kasanı sağlam tutman lazım..AOPEN 400W'lı(real) bi kasa alsan iyi olur hatta 350w bile işini görür

• 1.conf:
    anakart: intel SLI pro.. GİGBAYTE
    vga : 6600GT- 2adet GAINWARD veya LEADTEK olabilir

2. conf.
    anakrt: 945P-G veya 945 PL-G gigaybyte olabilir
    vga: 7600GT 250$ seviyesinde gigabyte marka..

hdd yi de SATA2 al...
  • anakart asus P5LD2 ekran kartı ise 6800gs.işlemciyi bence de pentiumd 805(2.66ghz) alman daha iyi olacaktır.şimdi olmasa bile çift-çekirdek destekli oyunlar çıktığında faydasını göreceksin.
  • pentium d 2.66 çift çekirdekli demişsiniz arkadaşlar.. ve ilerde işini görür demişsiniz.. bu iki işlemciyi karşılaştırırsak aralarında büyük fark yok değilmi? yani en azından bi oyunda veya makineyi kasarken bu farkı görebilceğim derece bişey varmı ?
  • okadar farkı anlamazsın korkma kesinlikle çift çekirdekli olanı al oc yaparsın en az 3.0 ghz süper olur walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.