Şimdi Ara

Bu markalardan hangisi daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır kullandığım casper laptopumun artık süresi doldu. Uzun kullanım için laptop bakıyorum. Yeni bir laptop alacağım. Markadan pek anlamam. Şimdiye kadar hep casper kullandım. Aşağıdaki laptopları buldum. Hepsi aynı özellikte ama hangi marka daha iyi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-17-3-gtx1060-6gb-w10.html

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-2tb-256ssd-15-6-gtx1060-6gb-w10.html

Üçüncüde casper g680 (6 gb gtx1060, 16gb ram, i7 7700hq)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle iyi marka yoktur iyi bilgisayar vardır. bakın hep casper kullanmışsınız mesela burda birine sorsanız suratınıza küfreder casper ismini duyunca. o yüzden markayı pek sallamayınç

verdiğiniz linkte acer 17 lenovo 15 in. buna bi karar verin önce. bence 15 inç daha mantıklı çünkü çizim falan yapmayacaksnız 17 inç ağır ve hantal kalır. üstelik işlemcisi de 1 nesil eski.
    tavsiyem lenovodan yana olur. hem 2 tb hafızası var ömürlük yeter size hem de ssd si daha fazla.

• ThMadMax T kullanıcısına yanıt
    17 inç istiyosanız lenovoyu eleyin ama bunu fiyatı gene lenovoyla aynı ama özellikleri gene geride. siz kullanıp memnun kaldıysanız devam edebilirsiniz caasperdan ama %90 insanlar lenovo acer asus vs. dururken casperi tercih etmez.
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bugün media markt’a gideceğim. Acer’i çıkardım. Casper ve lenovo arasında seçim yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    bu sistemlerden hangisi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.