Gece gece sizi benim için çok önemli bir soruyla karşı karşıya bırakıyorum ayrıca bilgi sahibi olanlardan yardım, olmayanlardan moral bekliyorum çünkü kampanyanın bitmesine son 6 saat kaldı. internetten alışveriş yaparken 2 farklı markanın aynı model ayakkabısına rastladım bi tanesi 95 lira diğeri 100 lira.
ben normalde 42 numara standart giyerim ama iade süreciyle uğraşmak istemiyorum. acaba WOLFLAND ve EŞKİNA markalarının ayakkabı kalıpları nasıldır. mesela new balance'da 42.5 giyiyorum. ama bu markaları daha önce hiç kullanmadım.
son 5.5 saat kaldı arkadaşlar 1 ve son kere upluyorum kusura bakmayın.
100 liraya ayakkabımı olur ? ben boxer alıyorum o fiyata
ben 100 lira ile çorap alıyorum hocam almayın öyle ucuz ayakkabıları
sokakta çiğnenmiş sakızı 100 liraya satıyorlar
arkadaşlar inci'de hotiç veya elle'de de aynı modeller 160-170 lira :))) 60 lira bence kalite belirlemiyor :) tommy ayakkabıda girdim çok kaliteliydii 270 liraydı bi tane de sizin boxer fiyatınızla aynı ayakkabım olsun olmaz mı
new balance hiç giymedim ama özel bir ayakkabıdır ve şu ana kadar şikayet edeni duymadım ayrıca fiyatları 200 tl civarlarında olması lazımdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme