Şimdi Ara

Bu maşa iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.erdoganlarbisiklet.com/suntour-xcm-rl-sf13-on-amortisor-00996-beyaz.html
    Zoom maşa ya göre iyimidir ?
    Bu fiyata daha iyisi varmı yada tipi daha güzel olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K1z1ltaş kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel bir maşa Suntour alt-orta sınıfta gayet sorunsuz ihtiyaç karşılayan maşalar üretir.Sorunsuz kullanabilirsiniz.Gidondan kitleme özelliği gayet güzel ve gidona daha güzel bir görüntü sağlıyor.Suntour için alt-orta dememi yanlış anlamayın Suntour kötü olduğu için değil daha kaliteli diğer markalar olduğu için yazdım.

Yoksa orta-üst için Roxshocks ve üst seviyede Fox gibi markalarda mevcut ama Suntour gayet yeterli gelecektir.

Not: zoom maşa tam anlamıyla çöptür.Ama başlangıç için idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 24 Mart 2017; 23:10:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabikide suntour maşa daha iyidir. Özellikle kilitlenebilir olması ve 100m uzunluğundaki çalışma mesafesi ile gayet çok iyi performans gösterir. ZOOM maşa ilk kullanıcılar için önerilir. ZOOM maşada kilitleme sistemi yoktur. Bu yüzden suntour %100 performans gösteriyorsa, ZOOM maşa %30 performans gösterir diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Gayet güzel bir maşa Suntour alt-orta sınıfta gayet sorunsuz ihtiyaç karşılayan maşalar üretir.Sorunsuz kullanabilirsiniz.Gidondan kitleme özelliği gayet güzel ve gidona daha güzel bir görüntü sağlıyor.Suntour için alt-orta dememi yanlış anlamayın Suntour kötü olduğu için değil daha kaliteli diğer markalar olduğu için yazdım.

Yoksa orta-üst için Roxshocks ve üst seviyede Fox gibi markalarda mevcut ama Suntour gayet yeterli gelecektir.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bisiklet NG650 26 MD bu maşayı alıp sadece söküp takacağız öyle değil mı ? Uyumluluk gibi birşey olmaz herhalde ?

Ayrıca gerçekten ederi 300 TL mı ? 300 den 150 ye inmiş. O yüzden sordum.

Hocam maşa bir çok yerde indirimde fiyatı 150-200 lira arası.Ama fiyat olarak gerçekten uygun.Bu fiyatlara gidondan kitlemeli başka maşa yok.Fiyat iyi alabilirsiniz.

Uyumluluk konusunda sıkıntı olmayacaktır ama arayıp teyit etmenizi tavsiye ediyorum.

Erdoğanlar bisiklet kaliteli bir esnaftır.Ama özceylan bisiklettede aynı fiyat orada da alacağınız başka ürünler varsa uygun fiyata alabilirsiniz.

maşanın fiyatı 200-250 civarlarında. uyumluluk sorunu olabilir. Bisikletçiye gösterip bakablirsiniz. bazıları disk ften bazıları vfren uyumlı oluyor

• quote:

Hocam maşa bir çok yerde indirimde fiyatı 150-200 lira arası.Ama fiyat olarak gerçekten uygun.Bu fiyatlara gidondan kitlemeli başka maşa yok.Fiyat iyi alabilirsiniz.

Uyumluluk konusunda sıkıntı olmayacaktır ama arayıp teyit etmenizi tavsiye ediyorum.

Erdoğanlar bisiklet kaliteli bir esnaftır.Ama özceylan bisiklettede aynı fiyat orada da alacağınız başka ürünler varsa uygun fiyata alabilirsiniz.

Çok teşekkürler, alacağım inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizzo

maşanın fiyatı 200-250 civarlarında. uyumluluk sorunu olabilir. Bisikletçiye gösterip bakablirsiniz. bazıları disk ften bazıları vfren uyumlı oluyor

Yok , bu sanırım uyumlu diske uyumlu yazıyor.

Fiyat iyi anlaşılan. Teşekkürler

Düzenleme: Bisikletçi sanırım bilmiyorum ayağına yatıyor, ben anlamam internet​ işinden vs. diyor. Takmış bir mosso hd , onu al onu al . Başka birşey bilmiyor. Uyumludur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1z1ltaş -- 25 Mart 2017; 16:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1z1ltaş

quote:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bisiklet NG650 26 MD bu maşayı alıp sadece söküp takacağız öyle değil mı ? Uyumluluk gibi birşey olmaz herhalde ?

Ayrıca gerçekten ederi 300 TL mı ? 300 den 150 ye inmiş. O yüzden sordum.

Suntour'un giris seviye masalari zaten. Zoom masalardan daha iyi oldugunu soyleyebiliriz. Dolar ve euro artmadan once 200 - 250 TL arasinda gidiyordu. Gidondan kilitleme mekanizmasi cabuk bozulabiliyor. Bunun yerine masadan kilitlenen modellere bakin.

• Bir de jant olcusu kac inch ise ona gore alacaksin. 27,5 veya 29 inch jant varsa masaya surtme ihtimali yuksek. Bisiklet V fren ise ona gore secin. Bazi masalar sadece disk fren uyumlu oluyor. Denemeden ve olculeri tam ogrenmeden almayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 25 Mart 2017; 17:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Bir de jant olcusu kac inch ise ona gore alacaksin. 27,5 veya 29 inch jant varsa masaya surtme ihtimali yuksek. Bisiklet V fren ise ona gore secin. Bazi masalar sadece disk fren uyumlu oluyor. Denemeden ve olculeri tam ogrenmeden almayin.

Teşekkürler, 26 jant ve disk uyumluymuş

Bu maşa iyimi ?

• Manitou R Seven (R7) Mrd Amortisör Havalı
    MANİTOU DRAKE 26" JANT HAVALI MAŞA

Bu 2 maşa arasında kaldım. Biri 640, diğeri 700 civarı fiyat.
    Farkları nedir, önerir misiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.